Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 122.
-
Παράθεση από Vstromakias: “Γιατί δε δοκιμάζεις ένα uv liquid απο Ελλάδα; Έτσι έχω λύσει εγώ το πρόβλημα μου. Αν γίνει σωστή τοποθέτηση και στεγνώσει το υγρό θέλει πολύ ζόρισμα μετά MOCOLO UV Light Full Tempered Glass Xiaomi Mi Note 10 Lite - Transparent ” Έχω δει που το κάνουν αλλά για να είμαι ειλικρινης με τρομάζει λίγο γιατί είναι πιο "μόνιμη" λύση. Δλδ αμα έχει ένα σκουπιδάκι κάτω από την οθόνη την ώρα που το βάζω πχ. Και άμα σπάσει κάποιοι λένε ότι με ζεστό αέρα ξεκολάει ενώ άλλοι λένε όχι.…
-
Καλησπέρα, Βλέπω παλαιότερα κινητά (πχ mi8lite και mi8) να παίρνουν miui12 και μάλιστα και δέυτερη έκδοση της. Τι γίνεται με mi note 10 lite? Το έχουν ξεχάσει μήπως?
-
Έχουμε κάποια εξέλιξη για miui 12 για το Xiaomi Mi Note 10 Lite?
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από nikanta: “Έχουμε εξέληξη για miui12 σε Mi Note 10 Lite? ” Δες εδώ[Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Ενημέρωση 30/06/2020 και εδώ SOLVED προβλημα εγκατάστασης XTRV με mi note 10 lite ” Αυτό είναι miui11 όμως. Τι γίνεται με miui12?
-
Έχουμε εξέληξη για miui12 σε Mi Note 10 Lite? Είμαι με miui11 και περιμένω να περάσουν οι μέρες για να ξεκλειδώσω bootloader και να βάλω xtrv. Παρόλαυτα ούτε έχω λάβει ενημέρωση για να μπει η miui12 global και ούτε βλέπω xtrv rom για το τηλέφωνο αυτό.
-
Παράθεση από amavroudis: “Στην επιμέρους έκδοση της rom υπάρχει πολλές φορές το changelog. Όχι για κάθε συσκευή όμως. Εναλλακτικά μπορείς να δεις το changelog της eu στη σελίδα τους ή μετά την αναβάθμιση πας στον updater και πατάς πάνω δεξιά τις τελιτσες και το what's new. ” Είπα για κάθε συσκευή επειδή ανά διαστήματα έχουν άλλα features. Που είναι το changelog στην επιμέρους έκδοση της rom? Η και στη σελίδα της eu? Στον updater λέει μόνο optimisations.
-
Καλησπέρα, Υπάρχει κάπου changelog για να βλέπουμε τι αλλαγές υπάρχουν σε κάθε καινούριο διανομή στη συσκευή μας?
-
Παράθεση από geoanto555: “Το τελευταίο twrp το δοκίμασες; Μπορείς να σβήσεις κ την πρώτη γραμμή στο σκριπτ της ρομ αν θέλεις. ” Έσβησα τη πρώτη γραμμή και έχοντας το τελευταίο recovery έβαλα τη 10.0.5 χωρίς κανένα πρόβλημα
-
Παράθεση από NasDriver: “Τυχεράκια δες με τις android είναι η 11.0.6 και με ποιο android η 11.0.4...ίσως να θέλουν διαφορετικό TWRP ” Είχα βάλει το 3.3.1_28-11 για το mi9 και όταν πήγα να περάσω την 11.0.5 πάνω από την 11.0.6 είχε το θέμα που ανέφερα. Έκανα και format data και επανεκκίνηση και δοκιμή ξανά αλλά πάλι τίποτα. Άμα κάνω format System για να βάλω την xtrv 11.0.5 είναι καλή ιδέα? Και άλλο recovery που δοκίμασα, πάλι δεν δούλεψε..
-
Παράθεση από nikanta: “Ξεκλείδωσε αμέσως ? Δεν σου έβγαλε αναμονή 167 ώρες ? ” Αμέσως ξεκλείδωσε. Και εμένα μου έκανε εντύπωση. Μάλλον επειδή ήταν ήδη ξεκλείδωτο πριν? η επειδή έχω καιρό να ζητήσω ξεκλείδωμα με το mi account μου? Δεν ξέρω αλλά δεν με χάλασε κιόλας
-
Τελικά δεν μπαίνει η πιο πρόσφατη xtrv. Στο recovery μου βγάζει: Ε3003:Can't istall this package(Mon Nov 11 01:45:17 CST 2019) over newer build(Thu Nov 28 22:09:16 EET 2019). Updater process ended with ERROR: 7 Απ ότι καταλαβαίνω είναι επειδή έχει πάνω την 11.0.6 και πάω να του περάσω την 11.0.5. Οπότε μάλλον θα πρέπει να περιμένω να βγει η ελληνική 11.0.6. Λογικά σύντομα αν κρίνω από το ότι έχει ήδη βγει η αντίστοιχη έκδοση για το mi8 σωστά? Υπάρχει κάποια άλλη λύση?
-
Τέλεια. Ευχαριστώ πολύ
-
Παράθεση από NasDriver: “Όλα Αγγλικά = Global version συσκευή άρα μπορείς να έχεις πάνω official global rom (MI or EU), ποια είπες ότι έχεις εσύ ? Το βρήκα...την EEA (EU) έχεις... Αντίγραφα πρώτα, θα γίνει factory reset !!!! Κάνεις ότι λέει εδώ ---> Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος Αλλά εσύ θa δώσεις την εντολή fastboot oem lock ώστε να κλειδώσει ο bootloader ” Μόλις το έκανα. Έκανε επανεκκίνηση και το unlocked δεν εμφανίζεται. Έλεγξα και στις ρυθμίσεις και ξανά στο …
-
Παράθεση από NasDriver: “Εύκολο αλλά έχει λίγη ταλαιπωρία...κλειδώνεις bootloader και κάνεις διαδικασία για ξεκλείδωμα με το δικό σου mi account... Πρώτα κάνε αυτόν τον έλεγχο με βάση το ΙΜΕΙ και ανέβασε φώτο με το αποτέλεσμα αφού αλειώσεις το ΙΜΕΙ σου να μην φαίνεται ---> Product Authentication ” Αυτό βγάζει. Αυτό θέλαμε να δούμε? Το authentication code δεν το βρήκα.
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από nikanta: “Μπορώ να ελέγξω με κάποιο τρόπο αν έχει ξεκλειδωθεί με τον official τρόπο? ” Με official τρόπο έχει ξεκλειδωθεί όταν το ξεκλειδώνει ο κάτοχος της συσκευής με το mi account του. Ακόμα και αν το έκανε ο προηγούμενος, εσύ τώρα αν το κρατήσεις έτσι, δεν θα το έχεις official ξεκλείδωτο, αφού δεν το ξεκλείδωσες εσύ...με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό σε πρίπτωση που κλειδώσει σε ένα update (bricK) ” Δεν το γνώριζα. Τι μπορώ να κάνω εγώ για αυτό?
-
Το κινητό το παρέλαβα μεταχειρισμένο και έχει ξεκλείδωτο bootloader ήδη. Οπότε συνεχίζω με recovery και μετά τη rom. Μπορώ να ελέγξω με κάποιο τρόπο αν έχει ξεκλειδωθεί με τον official τρόπο?
-
Καλησπέρα, Έχω xiaomi mi9 με global stable 11.0.6(QFAEUXM). Θέλω να του περάσω την ελληνική η οποία είναι 11.0.5. Μπορώ να το κάνω κανονικά?
-
Δεν έχω καταφέρει με τίποτα να κάνω το TitaniumBackup να δουλέψει. Από λίγο που έψαξα φαίνεται να υπάρχει γενικά θέμα με το andoid 10 και κάποιες εφαρμογές. Απ ότι φαίνεται και με το TitaniumBackup. Υπάρχει κάποια λύση για να δουλέψει ή έστω κάποιο workaround για να κάνω restore τα backups του?
-
Παράθεση από geoanto555: “Βαλε το 18-11 να δεις ” Έβαλα 18-11 και μπήκε recovery κανονικά. Μόλις άνοιξε και το κινητό μετά από φλασάρισμα magisk. Όλα μια χαρά. Ευχαριστώ.