Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 122.
-
Καλησπέρα Θέλω να περάσω την ελληνική rom σε pocophone f1(Beryllium) Αυτή τη στιγμή έχει miui 10.2.3 Global Τώρα περιμένω για να μπορέσω να ξεκλειδώσω bootloader Μετά πρέπει να περάσω μια china developer,twrp και μετά την xtrv σωστά? Ρωτάω κυρίως για το anti rollback επειδή παρατήρησα πως το τηλέφωνο είναι πλέον σε android 9
-
Σκέφτομαι να τσιμπήσω ένα pocophone f1. Θα θελήσω σίγουρα να του περάσω την ελληνική miui Έχει κανονικά υποστήριξη εδώ? Δηλαδή θα παίρνει και beta και stable? Επίσης κάτι που διάβασα για lag στην οθόνη με την αφή ισχύει ή έχει διορθωθεί?
-
Παράθεση από BanditGR: “Δες πρώτα αν σου πέρασε η aroma το Magisk αυτόματα. Αν αυτό δεν συνέβη, τότε κάνε boot σε TWRP και πέρασε το εσύ. ” Το πέρασε το magisk αυτόματα και δεν χρειάστηκε τίποτα μετά. Το κινητό λειτουργεί άψογα αλλά ανά διαστήματα κολλάει το home button. Δηλαδή είναι σαν να μην υπάρχει. Το πατάς και δεν κάνει τίποτα. Ούτε σαν δακτυλικό αποτύπωμα ούτε σαν κουμπί. Με μια επανεκκίνηση στρώνει. Είναι κάποιο γνωστό πρόβλημα ή συμβαίνει μόνο σε εμένα?
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από nikanta: “Στο recovery όταν πήγα να το φλασάρω.Όταν εγκατέστησα τη ρομ επέλεξα σαν root manager supersu νομίζοντας πως θα το κάνει και root. Παραθέτω και εικόνα. ” Boot image patched by unsupported programs. Πάρα πολύ ξεκάθαρο error. Έχεις εγκαταστήσει supersu (ο οποίος αν δεν κάνω λάθος δεν παίζει σε Oreo) και έχει πατσάρει το boot image, οπότε το Magisk δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Έχεις 2 επιλογές, είτε να κάνεις πλήρη απεγκατάσταση root μέσα από τη…
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από nikanta: “θέλω να κάνω root σε mi 6 σε miui10 xtrv aroma stable. Δεν έχει δημιουργήσει κάποιο zip από την εγκατάσταση της rom. Δοκίμασα το magisk 17.2 από την επίσημη σελίδα τους αλλά έβγαλε unsupported. Πως το κάνω root? ” Τι εννοείς έβγαλε unsupported ? Που το έβγαλε ? Αν πήγες να φλασάρεις το zip του Magisk και πήρες κάποιο σφάλμα καλό θα ήταν να μας βάλεις μια εικόνα να το δούμε. ” Στο recovery όταν πήγα να το φλασάρω. Όταν εγκατέστησα τη ρομ επέλεξα σαν …
-
θέλω να κάνω root σε mi 6 σε miui10 xtrv aroma stable. Δεν έχει δημιουργήσει κάποιο zip από την εγκατάσταση της rom. Δοκίμασα το magisk 17.2 από την επίσημη σελίδα τους αλλά έβγαλε unsupported. Πως το κάνω root?
-
Παράθεση από geoanto555: “Μπαίνεις wipe/format data και πληκτρολογείς το yes. Σβηνει ολο το data διαμερισμα δλδ και αυτα που ειναι αποθηκευμένα στον αποθηκευτικό χωρο. ” Έκανα format data και ξανά εγκατάσταση. Το κινητό μόλις άνοιξε. Ευχαριστώ πολύ.
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από nikanta: “Έκανα και τα data ” Πιθανότατα να έκανες wipe και ΟΧΙ format.Αλλο το ενα και άλλο το άλλο. ” Αυτό δεν το ήξερα. Ναι, εγώ αναφέρομαι σε wipe data μέσω recovey. Αυτό που λες τι διαφορά έχει και πως το κάνω?
-
Παράθεση από geoanto555: “Πολλές φορες στην εγκατάσταση ρομ χρειάζεται format data πριν την εγκατασταση. Αν δεν έχεις κατι να χάσεις δοκιμασε το ” Έκανα και τα data. Δοκίμασα και το system μια φορά αλλά ξανά το ίδιο. Ουσιαστικά παλεύω να πάω από global developer 8.9.20 σε ελληνική stable 10 Οπότε το data είναι αναγκαστικό έτσι και αλλιώς. Μήπως επηρεάζει σε τίποτα που είναι το 6/128? Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο και μου φαίνεται πολύ περίεργο που δεν περνάει ούτε η stable 9.5.6
-
Παράθεση από NasDriver: “Όταν μπαίνεις TWRP βλέπεις αρχεία ή σου λέει αποθηκευτικός χώρος μηδέν (0) ? ” βλέπω κανονικά όλα μου τα αρχεία και αποθηκευτικό χώρο κανονικά edit: Μόλις δοκίμασα και την 9.5.6 και με κάνει reboot στο recovey αντί να φορτώσει
-
Σε mi 6 sagit δοκίμασα να περάσω και την aroma και την απλή Και στις δυο περιπτώσεις κολλάει στο xtrv logo Έχω ξεκλείδωτο bootloader με επίσημο τρόπο Την έβαλα με το πιο πρόσφατο recovery του κινητού Προφανώς με factory reset Τι μπορεί να φταίει?
-
Παράθεση από amavroudis: “Κανονικά. Δοκίμασε ξεκλείδωμα σύμφωνα με τον οδηγό που σου έβαλα. Φρόντισε να έχεις περάσει οδηγούς και να έχεις πρόσφατο miunlock tool. ” Για να μη δημιουργώ καινούριο Mi account, μπορώ να κάνω το request-unlock χρησιμοποιώντας το Mi account που έχω στο δικό μου κινητό?
-
Παράθεση από amavroudis: “Δε πας πουθενά με κλειδωμένο bootloader. Κάνε κίνηση για ξεκλείδωμα. Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) ” Το κινητό έχει miui10 global developer 8.9.13. Είχα την εντύπωση πως πρέπει να έχω κάποια china developer για να μπορέσω να ξεκλειδώσω τον boodloader Κάνω δηλαδή κανονικά την διαδικασία με τον bootloader σε αυτή τη rom χωρίς θέμα?
-
Σε mi6 sagit θέλω να φλασάρω κινέζικη developer. Το κινητό έχει anti:1 όπως και η κινέζικη developer. Ανοίγω miflash και μου πετάει error remote erase is not allowed in lock state . Πρώτη φορά το βλέπω. Τι πρέπει να κάνω? Το κινητό δεν έχει τίποτα μέσα ούτε είναι συνδεδεμένο σε κάποιο Mi account. Ο bootloader είναι κλειδωμένος και θέλω να πάω στην κινέζικη για να τον ξεκλειδώσω.
-
Παράθεση από nikanta: “Έπεσε στα χέρια μου mi6 6/128 με miui 10 global 8.9.13 beta. Θέλω να του περάσω την ελληνική 10 stable. Κάνω flash κινέζικη ρομ->unlock bootloader->install ελληνική μέσω recovery?Είδα πως το τηλέφωνο αυτό δεν έχει το anti rollback ενεργοποιημένο. Πρέπει να ελέγξω κάτι άλλο η προχωράω κανονικά? ” κάποιος απάντηση εδώ?
-
Έπεσε στα χέρια μου mi6 6/128 με miui 10 global 8.9.13 beta. Θέλω να του περάσω την ελληνική 10 stable. Κάνω flash κινέζικη ρομ->unlock bootloader->install ελληνική μέσω recovery?Είδα πως το τηλέφωνο αυτό δεν έχει το anti rollback ενεργοποιημένο. Πρέπει να ελέγξω κάτι άλλο η προχωράω κανονικά?
-
Έβαλα την 9.5.2 σε xiaomi mi5 και επέλεξα root. Σήμερα συνειδητοποίησα ότι δεν είμαι rooted. Δεν υπάρχει το supersu.zip στη μνήμη του κινητού. Που θα το βρω?
-
Εννοείται θα ενημερώσω. Λογικά την τρύπησα και βραχυκύκλωσε. Κόπηκαν και οι δύο ταινίες που είχε και ο έξυπνος αντί να βάλω μια κάρτα έβαλα κατσαβίδι. Και μετά έγινε πυροτέχνημα Έστειλα μόλις μειλ σε dragon-tt. Βρήκα πολλά ανταλλακτικά αλλά όχι αυτό που ήθελα. Ούτε στο ali βρήκα κάτι οπότε μάλλον θα το αφήσω έτσι και άμα δουλέψει δούλεψε. Ποτέ δεν ξέρεις όμως.
-
Νομίζω πως με κάλυψες πλήρως. Και εμένα narrow μου φαίνεται. Έτσι όπως το κόβω θα παραγγείλω ένα narrow και ένα wide για να είμαι σίγουρος και να μη περιμένω μετά άδικα πάλι σε περίπτωση. Άλλωστε 3-4ε κάνουν. Σε αυτό που λες για το τσιπάκι για τα led έχεις επίσης δίκιο. Θα ψάξω λίγο ακόμα μήπως το βρω αλλίως θα κάνω αυτό που είπες και να μη δουλέψει ντάξει, μικρό το κακό. Πραγματικά σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για το χρόνο σου.