Κανονικά. Δοκίμασε ξεκλείδωμα σύμφωνα με τον οδηγό που σου έβαλα. Φρόντισε να έχεις περάσει οδηγούς και να έχεις πρόσφατο miunlock tool.
[Miui 10 8.9.20] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 36 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Κανονικά. Δοκίμασε ξεκλείδωμα σύμφωνα με τον οδηγό που σου έβαλα. Φρόντισε να έχεις περάσει οδηγούς και να έχεις πρόσφατο miunlock tool.
-
Διάβασε καλά τον οδηγό πριν ξεκινήσεις.
Ναι, μπορείς. Να θυμάσαι μόνο ότι υπάρχουν περιορισμοί για το ξεκλείδωμα. Μπορείς να ξεκλειδώσεις μια συσκευή κάθε 30 ημέρες με ένα λογαριασμό.
Φρόντισε να βάλεις το λογαριασμό στο νέο σου κινητο, να ενεργοποιήσεις τις dev options και να συνδέσεις το τηλέφωνο σου με το λογαριασμό. Διάβασε τον οδηγό!!! -
Παιδια εχω κάνει εγκατασταση την 8.9.20 εδω και μια βδομαδα στο Kenzo αλλα γενικα παρουσιάζει κολληματα που δεν ειχα με την προηγούμενη (8.9.13). Μπορώ να γυρίσω πίσω; θα χρειαστεί factory reset η απλως φλασαρω απο το twrp;
Ευχαριστω εκ των προτέρων
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Ναι. Την προηγούμενη.
Πάντα πριν να κάνουμε αναβάθμιση κρατάμε ένα αντίγραφο της έκδοσης που βρισκόμαστε. Σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά γυρίζουμε πίσω χωρίς προβλήματα... -
Παιδια καλησπερα. στο mix 2 ειπα περασει την global stable 8.9.20. (οχι την δικια μας, απο το miui.com την κατεβασα)
επισης το ειχα κανει ρουτ με magisk.
παρατηρησα ενα 2 εφαρμογες συστηματος και δεν μπορουσαν να παρουν ενημερωση. (εβγαζε μυνημα για αποτυχια ληψεις) Σκεφτηκα να μπω σε recovery και να να κανω wipe cashe /dalvik
καταλαθος πατησα το kai to system και τωρα ειμαι χωρις κινητο (No os installed)
Αν περασω οπως ειναι την αρομα την stable 8.9.20 θα εχω θεμα? θα μπει κανονικα; χωρις factory reset? -
Έχεις σβήσει τα πάντα και κάνεις καθαρή εγκατάσταση.
Σύνδεσε το με υπολογιστή, περνα την xtrv και κάνε εγκατάσταση, αν έχεις το τελευταίο twrp στην προηγούμενη εγκατάσταση σου
Αλλιώς θέλει πέρασμα twrp, format data κτλ. -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Έχεις σβήσει τα πάντα και κάνεις καθαρή εγκατάσταση.
Σύνδεσε το με υπολογιστή, περνα την xtrv και κάνε εγκατάσταση, αν έχεις το τελευταίο twrp στην προηγούμενη εγκατάσταση σου
Αλλιώς θέλει πέρασμα twrp, format data κτλ.
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0