Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 86.
-
Παράθεση από NasDriver: “Συνδέεις το κινητό στον υπολογιστή και κανονικά θα το βλέπεις σαν αποθηκευτικό χώρο με τον φάκελο του TWRP μόνο για να την αντιγράψεις ξανά. Αν δεν το βλέπεις, μπορείς με usb otg ή με sd card ή με εντολές adb ” δυστυχώς δεν το βλέπει μπορείς να μου δώσεις της εντολές adb πιες είναι γιατί βλέπω να μένω χωρίς κινητό
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΚαλησπέρα όταν πάρουμε άδεια για ξεκλείδωμα μιας συσκευής και ξεκλειδώσουμε.Μπορούμε να ξανά ξεκλειδώσουμε και άλλη συσκευή η πρεπει να πάρουμε πάλη καινούργια άδεια ?
-
Ωραία αύριο θα την φορτώσω.
-
ΜήνυμαΌταν αλλάξει Level σου έρχεται μήνυμα στο λογαριασμό
-
ΜήνυμαΚάποιος φίλος είχε γράψει αυτό 440-973ec2697693b78636b12c59175a26795cf7dc80-128.png Θανασης VIP.png Greece.png 21 ώρες πριν Καλημέρα! Ερώτηση προς ολους που δεν μπορούν να ξεκλειδώσουν. Στο en.miui.com εχετε κανει κανενα ποστ? question.png Αν όχι,ταραξτε τους στα thanks! attention.png Θεωρω δεδομενο ότι είναι ενεργω το oem unlock από developers option. wink.png Τους ταραξα στα thanks και ανέβηκε Level ο λογαριασμός έπειτα ξεκλειδωσα δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο.
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα μόλις ξεκλείδωσα το mi5 για δοκιμάστε όσοι έχετε πρόβλημα.
-
ΜήνυμαΜάλλον πρόβλημα του serves έχω προσπαθήσει αρκετά δύο μέρες mi5 αλλά τίποτα αν κατάφερετε και ξεκλειδωστε ενημερώστε