Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 72.

• RE:

jpapoul - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “@jpapoul σε κάθε νέα ρομ όπου βγαίνει λέει της λεπτομέρειες...” Οκ τα έχω δει απλά έλεγα έτσι όπως το εγραψες μήπως είδες σε κάτι δραματικές διαφορές. Ευχαριστώ πάντως! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “@jpapoul gtv δεν υπάρχει....μόνο xtrv...βάλε να σωθείς...” Οι φανερές διαφορές που είναι; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από jpapoul: “Παρεμπιπτόντως την xtrv μπορούμε να την περάσουμε άφοβα από πάνω χωρίς να χρειαστεί να σετάρουμε από την αρχή το τηλ; ” Ναι, ειδικά αν έχεις ήδη XTRV, δεν θα χασεις τίποτα απολύτως ..” Έχω gtv, όχι xtrv. Ισχύει το ίδιο; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από jpapoul: “Παράθεση από tasosko: “τοτε ειναι bug της rom ας το κοιταξουν οι διαχειρηστες να μας στειλουν το fix...... ” Δεν ξέρω αν είναι bug, εμένα μέχρι χθες δούλευε κανονικά. Και στο ευρωπαϊκό φόρουμ πάντως έχει αναφορές για τον καιρό. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” δεν πιστευω να χαλασε το κινητο αφου με την προηγουμενη rom δουλευε κανονικα εχτες περασα την xtrvstable beta και υπαρχει προβλημα αρα;” Πιστεύω είναι θέμα σύνδεσης με πάροχο…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από tasosko: “τοτε ειναι bug της rom ας το κοιταξουν οι διαχειρηστες να μας στειλουν το fix......” Δεν ξέρω αν είναι bug, εμένα μέχρι χθες δούλευε κανονικά. Και στο ευρωπαϊκό φόρουμ πάντως έχει αναφορές για τον καιρό. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εδώ και μία μέρα έχω και εγώ πρόβλημα στον καιρό αλλά με την v8.1.1.0. Παρεμπιπτόντως την xtrv μπορούμε να την περάσουμε άφοβα από πάνω χωρίς να χρειαστεί να σετάρουμε από την αρχή το τηλ; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Βοήθεια για Hardbricked Mi5

Μήνυμα

@spideman3, εγώ ξέρω μόνο 10 πράγματα που με ανάγκασε ή περίπτωση μου να διαβάσω. Ο @thanos485, ο @derveni (που γνώρισα από κοντά) και φυσικά εσύ έχετε την πολλαπλή εμπειρία. Μακάρι κάποια στιγμή να μπορώ να βοηθήσω άλλους όπως εσείς. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από paridos: “Στο recovery mode μου βγαζει να το κανω connect με το pc suite. Οποτε πρεπει να λυσω και αυτο το θεμα καποια στιγμη. Ευχαριστω πολύ για τη βοηθεια! Καλο βράδυ” Προς το παρόν όλα καλά λοιπόν. Δες και τι λέει ο @spideman3 γιατί μπορεί να έχει δίκιο στο ξανακλείδωμα, θα το ψαξω και εγώ κάποια στιγμή. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Υποθέτω αν ξεκλειδωσε ο πρώτος ιδιοκτήτης είναι ακόμα ξεκλειδωτο παρά το ότι εβαλες official, τι να πω. Το παίρνουμε σα δεδομένο πάντως που σε βολευει. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Αφού είσαι με ξεκλειδωτο bootloader λογικά δεν έχεις πρόβλημα να φλασάρεις με MiFlash αλλά θα στο πουνε τα κομάντο στα σίγουρα, γιατί δεν ξέρω αν το γεγονός ότι δεν το βλέπει το MiSuite υποδηλώνει κάτι για τη σύνδεση του με τον ή/υ. Για την απεγκατάσταση twrp δεν το έχω ψάξει ποτέ αλλά αφού δε μπαίνει σε recovery μάλλον δεν είναι του παρόντος. Να δούμε τι θα πουν οι ειδικοί. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από thanos485: “με τόσα που έχεις τραβήξει είσαι ο πιο ειδικός @jpapoul” Το πιο μεγάλο μανίκι εσύ το τραβηξες εκείνο το βράδυ... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Ήρθαν και οι ειδικές δυνάμεις, αναλαμβάνουν τώρα... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Μιας και γράφεις στο δικό μου νήμα να προσπαθήσω να σε βοηθήσω εγώ μέχρι να το δουν οι ειδικές δυνάμεις. Όταν λες ότι το παιδί που το είχες πάρει είχε βάλει twrp και ελληνική ρομ, προφανώς εννοείς ότι έβαλε custom, όχι official; Εσύ μέσω twrp του έβαλες μετά global official; Και έπαιρνε κανονικά τις ενημερώσεις μέχρι την 8.0.5.0 που δεν έμπαινε μέσω ota; Σε κάθε περίπτωση δες πάλι πώς περνάνε οι drivers σωστά γιατί μου φαίνεται περίεργο που δεν το βλέπει το MiSuite. Δες για bootloader επίσης μέσ…

Μήνυμα

Χαρη στη βοηθεια του @thanos485 εγινε και το format data και το περασμα της v8.1.1.0. Αξιος!!! Θα του παρω γλαστρες, οχι κηπο μπας και τον ξαναχρειαστω. Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από thanos485: “καλημερα έχω ρεπό σήμερα και βρέθηκα το babysitting κάνε κάτι @jpapoul” Έλα,μετά το μεσημέρι θα στο έχω μπρικαρει διαβασμενος! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Αν δεν κάνεις και κακός δεν το έχεις κάνει ακόμα : wipe > format data > yes Συνέχεια προβλήματα θα έχεις” Επειδή μαθαίνω ακόμα, με αυτό σβήνονται όλα τα δεδομένα μου; Αν θελω μετα κάνω reboot στη ρομ που ήδη έχω ή κάμω install την τελευταία πχ; Και είναι να ξαναστηνω τα πάντα από την αρχή έτσι; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Κάποια εστρωσαν αλλά το facebook χάλια στις notifications, ανοίγω την εφαρμογή και βλέπω πχ 5 ειδοποιήσεις που δεν έλαβα. Σκέφτηκα να κάνω αναβάθμιση στην v8.1.1.0 μήπως αλλάξει κάτι. Πριν το κάνω λοιπον, προσπάθησα να πάρω backup από twrp και μου το βγάζει failed εξαιτίας του mount data 0 οπότε σταμάτησα τη διαδικασία. Τώρα ή λύση είναι format data και install τη νέα ρομ, που σημαίνει θα χάσω όλα τα δεδομένα μου και το σετάρισμα του τηλ που έκανα; Είναι υποχρεωτικό να γίνει να μην έχω προβλήματ…

Μήνυμα

Δεν ξερω αν ειναι σωστο στο ιδιο νημα αλλα ας το αλλαξουν οι mods. Ολα καλα με την ελληνικη gtv stable αλλα εχω σοβαρο θεμα με ενημερωσεις (push notifications). Ερχονται πιο αργα απο αλλες συσκευες μου πχ το s4 που ειχα πριν και απο καποιες εφαρμογες πχ tapatalk δεν ερχονται καθολου. Εχω βαλει ολες τις ρυθμισεις σωστα πιστευω, στις ρυθμισεις αλλα και μεσα στις εφαρμογες και δε βλεπω φως. Ειναι θεμα ρομ, το εχει και κανενας αλλος; Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Αυτό το στέλνω μόνο για την καινούρια υπογραφή... Καλησπέρα σε όλους! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “Παράθεση από jpapoul: “Το δικο μου χαρις στη βοηθεια σας ειναι μολις, με την τελευταια ελληνικη gtv stable! Ξαναευχαριστω ολους και ειδικα @thanos485 και @derveni που το ζησανε απο πιο κοντα! Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κράτησε ένα backup μέσω TWRP, αν είσαι σε ΜΜ κάτσε εκει και μην κάνεις επιστροφή θα έχεις τεράστια προβλήματα,αλλά αν είσαι σε lollipop 5.1.1 ψάξε λίγο rom του @gkalen για το κινητό σου έχει πολύ καλή rom με τεράστια αυτονομία σε…