Ο/H thanos485 έγραψε:
με τόσα που έχεις τραβήξει είσαι ο πιο ειδικός @jpapoul
Το πιο μεγάλο μανίκι εσύ το τραβηξες εκείνο το βράδυ...
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H thanos485 έγραψε:
με τόσα που έχεις τραβήξει είσαι ο πιο ειδικός @jpapoul
Κάποια custom ήταν απο το xiaomi-miui.gr.Ο/H jpapoul έγραψε:
Μιας και γράφεις στο δικό μου νήμα να προσπαθήσω να σε βοηθήσω εγώ μέχρι να το δουν οι ειδικές δυνάμεις. Όταν λες ότι το παιδί που το είχες πάρει είχε βάλει twrp και ελληνική ρομ, προφανώς εννοείς ότι έβαλε custom, όχι official; Εσύ μέσω twrp του έβαλες μετά global official; Και έπαιρνε κανονικά τις ενημερώσεις μέχρι την 8.0.5.0 που δεν έμπαινε μέσω ota; Σε κάθε περίπτωση δες πάλι πώς περνάνε οι drivers σωστά γιατί μου φαίνεται περίεργο που δεν το βλέπει το MiSuite. Δες για bootloader επίσης μέσω του αντίστοιχου οδηγού. Για το πώς βγαίνει το twrp δεν το εψαξα ακόμα! ( Μου είχε βγει η πίστη να το περάσω, δεν πήγα ακόμα αντίστροφα,λολ! )
Ο/H jpapoul έγραψε:
Αφού είσαι με ξεκλειδωτο bootloader λογικά δεν έχεις πρόβλημα να φλασάρεις με MiFlash αλλά θα στο πουνε τα κομάντο στα σίγουρα, γιατί δεν ξέρω αν το γεγονός ότι δεν το βλέπει το MiSuite υποδηλώνει κάτι για τη σύνδεση του με τον ή/υ. Για την απεγκατάσταση twrp δεν το έχω ψάξει ποτέ αλλά αφού δε μπαίνει σε recovery μάλλον δεν είναι του παρόντος. Να δούμε τι θα πουν οι ειδικοί.
Ο/H paridos έγραψε:
Στο recovery mode μου βγαζει να το κανω connect με το pc suite. Οποτε πρεπει να λυσω και αυτο το θεμα καποια στιγμη. Ευχαριστω πολύ για τη βοηθεια!
Καλο βράδυ