Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 60.

• Παράθεση από astrah: “Αν το τραβηξεις βιντεο ακούγεται; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Θα το προσπαθησω , βρηκα ενα thread στο φορουμ της xiaomi india με καποιον που εχει το ιδιο προβλημα. rattling like sound from back of redmi 3s at top . - Redmi 3S - Mi India Forum - Mi Community . Η λεξη που χαρακτηριζει τον ηχο ειναι πιο σωστη οπως την αναφερει ο φιλος σε εκεινο το thread. (rattle) Σε βιντεο που βρηκα φαινεται πολυ πιθανο να ειναι η ταινια που παει στο fingerprin…

• Παράθεση από panos.: “Καλησπέρα , εαν το χτυπήσετε απαλά γύρω απο το δακτυλικό αποτύπωμα κανει ήχο σαν κουδούνισμα ή τρίξιμο; ” Συγγνωμη που επανερχομαι με το ιδιο , αν μπορειτε οι κατοχοι να το ελεγξετε, γιατι αλλιως πρεπει να στειλω μηνυμα στο καταστημα μηπως γινει αλλαγη. Ευχαριστω

• Παράθεση από cstamatopoulos: “Κανονικά έτσι πρέπει να δουλεύει. Αλλά σε εμένα συμβαίνει το εξής (με κλειστό πάντα το wifi): Επιλέγω Prefered LTE και συνδέεται με 4G Αμέσως μετά, επιλέγω Prefered 3G. Το κινητό γυρνάει σε H/Η+. Αλλά μετά απο 5-6 λεπτά γυρνάει σε Ε και μένει εκεί. Δεν μετακινούμαι και υπάρχει σίγουρα κάλυψη 3G, επιβεβαιωμένο με Redmi 3 που βρίσκεται στον ίδιο χώρο, ίδιος πάροχος. Ουσιαστικά δεν διατηρεί το 3G και γυρνάει για κάποιο άγνωστο λόγο σε Ε. Αν είναι δυνατόν, κάνε της εξής…

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από panos.: “Καλησπέρα σε όλους. Ενώ έχω επιλέξει 2g για να μην καταναλώνει πολύ μπαταρία, όταν συνδέεται σε wifi ,αυτόματα αλλάζει σε 4g το εικονίδιο χωρίς να έχω αλλάξει την επιλογή σε LTE. Μπορείτε σας παρακαλώ όσοι το έχετε να το δοκιμάσετε να μου πείτε αν σας το κάνει για να δω αν είναι κάποιο δικό μου bug ή κάτι που ισχύει σε όλους; Ευχαριστώ ” Εγω δεν καταλαβαίνω ακριβώς ποιό είναι το πρόβλημα.... Τα δίκτυα σύνδεσης με ταχύτητες 2G, 3G και 4G αφορούν συνδέσε…

• Τα mobile data τα έχεις ανοιχτά να υποθέσω;

• Παράθεση από cstamatopoulos: “Καλησπέρα, Μπορώ να επιβεβαιώσω και εγώ το πρόβλημα. Όποιο force και αν έχει γίνει στο mobile network, αν ενεργοποιηθεί το Wifi γυρνάει κατευθείαν σε 4G. Σχετικά thread εδώ που έψαξα λίγο Redmi 3s WiFi and 4G issue - Redmi 3S/Prime/3X - Xiaomi MIUI Official Forum και έχει δημιουργηθεί bug report εδώ Incorrect display of connected network type when WiFi is ON - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum. Επίσης, εγώ παρατηρώ και μια περίεργη συμπεριφορά στο Prefered 3G. Παρόλ…

• Παράθεση από astrah: “Παράθεση από panos.: “Καλησπέρα , εαν το χτυπήσετε απαλά γύρω απο το δακτυλικό αποτύπωμα κανει ήχο σαν κουδούνισμα ή τρίξιμο; ” Μηπως ειναι το tray για τις καρτες σιμ; βγαλτο και δοκίμασε παλι να δεις αν ακους κατι Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Όχι δεν ειναι αυτο, συνεχίζει να το κανει , ακούγεται πιο έντονα κάτω απο την κάμερα.Αλλα ειναι πολυ ενοχλητικό ,ακούγεται κάθε φορά που το ακουμπάω σε οποιαδήποτε επιφάνεια.Το κανει σε κανέναν αλλο απο …

• Μπορείς να δεις έστω και στο απλό Redmi που έχεις αν το κανει; Θα με βοηθούσες πολυ

• Εσυ αυτή που έχεις στο κανει; Μηπως δεν ειναι bug και απλα δουλεύει ετσι; Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σου

• Την ανέβασα , σε παρακαλω δοκίμασε το και εσυ να μου πεις εαν στο κανει.

• Καλησπέρα , εαν το χτυπήσετε απαλά γύρω απο το δακτυλικό αποτύπωμα κανει ήχο σαν κουδούνισμα ή τρίξιμο;

• Αν θέλεις πες μου συγκεκριμένα πιο στοιχείο θες να σου γράψω.Απο την ρομ που σου έγραψα μπορείς να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα;Σφραγισμένο το ζήτησα για να ειναι εργοστασιακό και όχι πειραγμένο με οποιοδήποτε τροπο.Μπορει δηλαδή να είχε την ζελατίνα ασφαλείας και να το έχουν πειράξει;

• Την official stable Chinese 7.5.9.0. Δεν εχω πειράξει τίποτα ,το ζήτησα να μου έρθει σφραγισμένο

• Καλησπέρα σε όλους. Ενώ έχω επιλέξει 2g για να μην καταναλώνει πολύ μπαταρία, όταν συνδέεται σε wifi ,αυτόματα αλλάζει σε 4g το εικονίδιο χωρίς να έχω αλλάξει την επιλογή σε LTE. Μπορείτε σας παρακαλώ όσοι το έχετε να το δοκιμάσετε να μου πείτε αν σας το κάνει για να δω αν είναι κάποιο δικό μου bug ή κάτι που ισχύει σε όλους; Ευχαριστώ

• Παράθεση από geoanto555: “Κανονικά ναι μπορείς να το κάνεις αλλά σχεδόν ποτέ δεν μπορεί να μπει gloabal πάνω σε Κινέζικη... ” Ευχαριστω για την απάντηση, τωρα που εχω την επίσημη Chinese , ποιος ειναι ο ενδεδειγμένος τρόπος για να βάλω την επίσημη global με ασφάλεια;

• Καλησπέρα σε όλους.Εχω την official Chinese rom και θελω να περάσω την official global. Το κανω μέσω updater απο το κινητό όπως ειναι απευθείας ή θέλει πρώτα ξεκλείδωμα ο bootloader; Το κανω μέσω updater αποκλειστικά με την χρήση του κινητού όπως εξηγείται στο φόρουμ ως οδηγός (1ος τρόπος μέσω ρομ); Χρειάζεται να κανω hard reset πριν ή κάποια αλλη ενέργεια για να δουλεψει πιο καλα;

• Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση , άρα το κανω μέσω updater αποκλειστικά με την χρήση του κινητού όπως εξηγείται στο φόρουμ ως οδηγός (1ος τρόπος μέσω ρομ); Χρειάζεται να κανω hard reset πριν ή κάποια αλλη ενέργεια για να δουλεψει πιο καλα; Ευχαριστω

• Καλησπέρα σε όλους.Εχω την official Chinese rom και θελω να περάσω την official global. Το κανω μέσω updater απο το κινητό όπως ειναι απευθείας ή θέλει πρώτα ξεκλείδωμα ο bootloader; Ευχαριστώ

• Καλησπέρα, επειδή έκανα και εγώ την πρώτη παραγγελία απο Κίνα , το δέμα έφτασε σήμερα Ελλάδα σύμφωνα με το tracking number , αποστολή με NL post , μπορεί κάποιος να με ενημερώσει εαν το φέρνουν τα ΕΛΤΑ σπίτι ή σου αφήνουν χαρτάκι και πας και το παίρνεις απο κάπου; Επίσης ,εαν δεν εισαι σπίτι ξανάρχονται την αλλη μέρα ή πας και το παραλαμβάνεις; Και κάτι τελευταίο εαν στέλνουν και το Σάββατο, γιατι κάπου εκεί πέφτει το δικό μου. Ευχαριστώ

• Καλησπέρα σε όλους , έκανα την πρώτη μου παραγγελία απο Κίνα , απο vickmall στις 20/7. Μου στείλανε το tracking number απο NL post την επόμενη μέρα , όμως αυτο όταν το βάζω στο 17track μου γράφει ¨Item is not found at this moment, If necessary, please verify with the package sender and check back later.¨. Μπορεί να μην το έχουν δώσει ακομα στην μεταφορικη και να το έχουν βάλει μόνοι τους το αυτοκόλλητο με το tracking number , ή απλα αργεί το σύστημα της μεταφορικής να γράψει; Ευχαριστώ