Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 95.
-
[ROM- gkalen-ΜiUi8-6.7.21] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
ΜήνυμαΛόγω διαφοράς που είδα είπα στην αδερφή μου να κατεβάσει για το MI4 την 21.Πριν της εξηγήσω έκανε την εγκατάσταση από την ενημέρωση.αποτέλεσμα συνέχεια της βγάζει αυτή την εικόνα.Της είπα να κάνει μέσω recovery και μετά wipe valvik.Κάτι άλλο;47873e7fc03909cf607b3c35857f8bab.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΑν σε πρόλαβα, δν έχει το atmos μέσα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΔεν ξέρω πώς αλλά φαντάσου από το πρωί έχει πέσει 21% και έχω μιλήσει πάνω από μισή ώρα και ειμαι μονίμως on line!!!! Εγώ την .21 την περνάω με τον απλό τρόπο έτσι; από την αναβάθμιση; Στάλθηκε από το Redmi 3 note
-
Εγώ από την .7 έβαλα την 14 και πετάει το κινητό, ειδικά η μπαταρία άλλο επίπεδο, για την .21 απλά την βάζω από πάνω έτσι; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ενοχλώ πάλι, κάποιος να μου πει τον τρόπο να βγάζω το root για το ote tv και επίσης με τα sms πως γίνεται να γράφει πολλούς χαρακτήρες; Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτό είναι σε περίπτωση που δεν πιάνει το αποτύπωμα, βάλε ένα από τα 3 και προχώρα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
Μήνυμα"αυτό που κάνω εγώ είναι να απεγκαθιστώ το supersu, αφού κάνω τις ανάλογες ρυθμίσεις, όταν κάνω νέα εγκατάσταση. Έτσι και πότε δεν είχα πρόβλημα με το update μέσω playstore. " Εσύ καλά τα λες... για να μην κουραζουμε τους άλλους αν μπορείς σε μήνυμα πως και τι κάνω ακριβώς! Είπαμε πήραμε xiaomi, μέχρι εκεί οι γνώσεις...αν δεν πείτε βήμα βήμα θα κάνω βλακεία και θα γυρίσω στα κινητά με κουμπιά!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λοιπόν έβαλα την δική σου, πολύ δυνατή και για πρώτη φορά το Bluetooth tis Xiaomi δεν αποσυνδέεται!!! Μου φαίνεται ότι γρήγορο και μεγαλύτερη διάρκεια της μπαταρίας.Ένα θέμα γενικό: Μπορείς να βρεις τρόπο να δουλεύει το ote tv;;; Δεν δουλεύει σε συσκευές root, πως μπορούμε να το "ξεγελάσουμε"; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi M4 Mi4 2GB 4G LTE Phone Snapdragon MSM8974AC Quad Core 2.5GHz 5inch 1920*1080 FHD Screen 2GB RAM 16G Single Sim 13.0MP Android SmartPhone
-
Τριμερής Κλήση
ΜήνυμαΜε την νέα ΡΟΜ όταν παίρνω τηλ αντί για το όνομα μου γράφει Τριμερης κληση....Μας παρακολουθεί η Xiaomi????? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε δύο που προσπάθησα είχα το εξής πρόβλημα,αν και έκανα το ξεκλείδωμα στην διαδικασία της ρομ δεν έβρισκε το κινητό...πέρασα ξανα και ξανα τους drivers...τίποτα!!! Σε windows 10 το είδε και μόλις ξεκίνησα την διαδικασία με τις εντολές μου έβγαζε ότι δεν μπορούσε να κάνει restart σε bootloader.(δεν θυμάμαι ακριβώς).το έκλεισα και μόνος το εβαλα σε κατάσταση boot loader.Δίνω την εντολή και πέρασε την recovery, στην επόμενη εντολή πάλι μηδέν απόκριση...το κλείνω και το ξεκινάω σε recovery, ευτυχώς…
-
RE:
ΜήνυμαMi4, 3g oversees edition. Ήρθε με κινεζική ρομ, κατέβασε η αδερφή μου από τον οδηγό την stable, πήγε να κάνει την αναβάθμιση, βγήκε ένα fail και σβήστηκαν οι εφαρμογές, ξαναπάει να κάνει, κλείνει το κινητό, ξεκινάει και στο 5% ανοίγει σε fastboot. Τίποτα από τότε, με recovery από ότι καταλαβαίνω έχει το twrt και ενώ δοκιμάζει να κάνει instal είτε την stable είτε την dev που είχε κατεβάσει δεν κάνει τίποτα, λέει success αλλά το κινητό ανοίγει σεfastboot! Όλα αυτά τώρα μέσω τηλεφώνου να της δίνω ο…
-
Η λύση : Διαγραφή των αποτυπωματων, γύρισμα στα αγγλικά και οκ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λοιπόν το πρόβλημα με το αποτύπωμα είναι ότι έχει ελληνικό όνομα ακόμα και στα αγγλικά αν το βάλω. 22226db047a16cb81161f64ef9f5ed4a.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk