Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 95.
-
Έφτιαξε το πρόβλημα με το mi band, το atmos τα σπάει απλά, από την προηγούμενη πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όλα καλά αλλά συνεχίζει να κρασαρει όταν πάω για την ρυθμιση για τα δαχτυλικα αποτυπώματα. 3&4g μια χαρά. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχει θέμα το δακτυλικό αποτύπωμα, και όταν πάω στις ρυθμίσεις κρασαρει java.lang.RuntimeException: Unable to resume activity {com.android.settings/com.android.settings.SubSettings}: java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: length=3; index=3 at android.app.ActivityThread.performResumeActivity(ActivityThread.java:3145) at android.app.ActivityThread.handleResumeActivity(ActivityThread.java:3176) at android.app.ActivityThread.handleLaunchActivity(ActivityThread.java:2531) at android.app.ActivityThr…
-
Car charger
Μήνυμα11$ απο gearbest Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Car charger
ΜήνυμαΑπίστευτα στιβαρή συσκευή, με απλό καλώδιο usb φόρτιζε πολύ αργά, μα παρά πολύ αργά το κινητό. Μόλις έβαλα καλώδιο xiaomi το φορτίζει όπως το περίμενα, ακριβό μεν αλλά απίστευτο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi4 3g
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μi4 3g
ΜήνυμαΣυγγνώμη για τα ποστ, εγώ έχω το note3 και έχω βάλει ελληνική ρομ, το mi4 το πήρα στην αδερφή μου. Θα της πω να μου στειλει και θα το ανεβασω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μi4 3g
ΜήνυμαΠήρα αυτό το κινητό και έχει ρομ του μαγαζιού, ποια dev rom ελληνική μπορώ να βάλω, διευκρίνιση ότι είναι το 3g. Όποιος μπορεί να δώσει το λινκ. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi4 3g
ΜήνυμαΚαλησπέρα, πήρα αυτό το κινητό και έχει πάνω από το μαγαζί την ρομ, θέλω να βάλω πάνω dev ελληνική, αλλά δεν ξέρω αν αυτές που έχετε κάνουν για αυτό το κινητό, τονίζω ότι είναι το 3g, όποιος μπορεί να μου δώσει το λινκ για την ρομ για να την περάσω, ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE: RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από anestisgeo: “ Το ειχα γραψει πριν, δεν δουλεύει το μικρόφωνο Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Λοιπόν το ξεκλείδωσα, πέρασα την ελληνική και το μικρόφωνο έφτιαξε!!!! Τρομερή δουλειά, μπράβο παιδιά και ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Παράθεση από anestisgeo: “Έκανα το τεστ από το kernel και εχει θέμα το μικρόφωνο τελικά Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Τι θέμα έχεις ? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το ειχα γραψει πριν, δεν δουλεύει το μικρόφωνο Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΈκανα το τεστ από το kernel και εχει θέμα το μικρόφωνο τελικά Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk