Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 95.

• Έφτιαξε το πρόβλημα με το mi band, το atmos τα σπάει απλά, από την προηγούμενη πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Όλα καλά αλλά συνεχίζει να κρασαρει όταν πάω για την ρυθμιση για τα δαχτυλικα αποτυπώματα. 3&4g μια χαρά. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σε αυτό το ποστ ναι, είχα την 6.3.11 και πέρασα την καινούργια κανονικά από το update, δεν είχα κανένα θέμα, απλά το ανέφερα αν είναι να διορθωθεί Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχει θέμα το δακτυλικό αποτύπωμα, και όταν πάω στις ρυθμίσεις κρασαρει java.lang.RuntimeException: Unable to resume activity {com.android.settings/com.android.settings.SubSettings}: java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: length=3; index=3 at android.app.ActivityThread.performResumeActivity(ActivityThread.java:3145) at android.app.ActivityThread.handleResumeActivity(ActivityThread.java:3176) at android.app.ActivityThread.handleLaunchActivity(ActivityThread.java:2531) at android.app.ActivityThr…

• Car charger

anestisgeo - - Car charger

Μήνυμα

11$ απο gearbest Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Car charger

anestisgeo - - Car charger

Μήνυμα

Απίστευτα στιβαρή συσκευή, με απλό καλώδιο usb φόρτιζε πολύ αργά, μα παρά πολύ αργά το κινητό. Μόλις έβαλα καλώδιο xiaomi το φορτίζει όπως το περίμενα, ακριβό μεν αλλά απίστευτο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν μπορώ να βρω αν εχει απαντηθεί,έχω την 6.3.3,με ποια διαδικασία περνάω την καινούργια;;Ξανά οτι έκανα την πρώτη φορά που πέρασα την ελληνική;

• Mi4 3g

anestisgeo - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μi4 3g

anestisgeo - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Συγγνώμη για τα ποστ, εγώ έχω το note3 και έχω βάλει ελληνική ρομ, το mi4 το πήρα στην αδερφή μου. Θα της πω να μου στειλει και θα το ανεβασω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μi4 3g

anestisgeo - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Πήρα αυτό το κινητό και έχει ρομ του μαγαζιού, ποια dev rom ελληνική μπορώ να βάλω, διευκρίνιση ότι είναι το 3g. Όποιος μπορεί να δώσει το λινκ. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Everbuying.net Μέχρι στιγμής 31 παραγγελίες έχω κάνει, 7 κινητά και έχουν έρθει όλες. 2 tempered glasses που ήρθαν σπασμένα, έστειλα φώτο και με αποζημίωσαν άμεσα. Το συνιστω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi4 3g

anestisgeo - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Καλησπέρα, πήρα αυτό το κινητό και έχει πάνω από το μαγαζί την ρομ, θέλω να βάλω πάνω dev ελληνική, αλλά δεν ξέρω αν αυτές που έχετε κάνουν για αυτό το κινητό, τονίζω ότι είναι το 3g, όποιος μπορεί να μου δώσει το λινκ για την ρομ για να την περάσω, ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

anestisgeo - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Όλο και κάτι προκύπτει... Προσπάθησα για backup με το titanium αλλά ομαδικά δεν το κάνει, με πιο πρόγραμμα κάνετε εσείς; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και εγώ στο club των ελληνικών rom!!!! Πολύ καλή δουλειά, μπράβο σε όλους Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE: RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από anestisgeo: “ Το ειχα γραψει πριν, δεν δουλεύει το μικρόφωνο Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Λοιπόν το ξεκλείδωσα, πέρασα την ελληνική και το μικρόφωνο έφτιαξε!!!! Τρομερή δουλειά, μπράβο παιδιά και ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ολα καλα,τωρα το ξερω οτι εχει πολυγραφτει αλλα πως περναω την ελληνικη ρομ?δοκιμασα ενα τροπο με commant αλλα τιποτα

• Μου ηρθε το μήνυμα για το ξεκλείδωμα, έχω περάσει τηνstable την κινέζικη. Για την διαδικασία πρέπει να περάσω την dev;με την stable δεν γίνεται; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE: RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από anestisgeo: “Έκανα το τεστ από το kernel και εχει θέμα το μικρόφωνο τελικά Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Τι θέμα έχεις ? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το ειχα γραψει πριν, δεν δουλεύει το μικρόφωνο Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Έκανα το τεστ από το kernel και εχει θέμα το μικρόφωνο τελικά Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

Μήνυμα

Παιδιά είχε κανείς θέμα με τα μικρόφωνα; Μετά από παράπονα πολλών ότι δεν ακούγομαι δοκίμασα και είδα ότι το κάτω μικρόφωνο δεν λειτουργεί.... Παίζει τίποτα σε service; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk