Διαφήμιση

[GTV-6.3.17/19] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 22/3 23:25)

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Poll
  • Ο/H anestisgeo έγραψε:

Όλα καλά αλλά συνεχίζει να κρασαρει όταν πάω για την ρυθμιση για τα δαχτυλικα αποτυπώματα. 3&4g μια χαρά.
    Τα δακτυλικά αποτυπώματα θα είναι οκ στην επόμενη Version της Παρασκευής - Σαββάτου όπου και θα έχουν ενημερωθεί οι μεταφράσεις με τις διορθώσεις.
    Όταν θέλεις να κάνεις ρυθμίσεις στα αποτυπώματα, προσωρινά γύρισέ το σε Αγγλικά...
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Εγώ με το 3g να περιμένω για Παρασκευή? Δοκίμασα να βάλω παροχο χειροκίνητα και δεν μου βρίσκει cosmote 3g μόνο 2g :(
  • Έφτιαξε το πρόβλημα με το mi band, το atmos τα σπάει απλά, από την προηγούμενη πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Διαφήμιση
  • Καλήμερα

Μια ερώτηση για το Album φωτογραφιών , σε πιο παλιά ρομ μου εμφάνιζε στα tab του άλμπουμ και το "Cloud" (τώρα εμφανίζει μόνο PHOTO - ALBUM )
    οπού μπορούσα να δω ποιες φωτογραφίες υπάρχουν στο cloud

και μπορούσα να διαλέξω ποιες φωτογραφίες θα ανεβάσω , σε αυτήν την ρομ δεν μπορώ να το βρω , και εάν έχω ενεργοποιημένο τον συγχρονισμό ανεβάζει όλες τις φωτογραφίες
  • Καλημέρα

Πάντα όλες ανέβαζε τουλάχιστο σε εμένα μιας και στο cloud είχα τικ τις φωτογραφίες. Άρα τις έβαζε όλες

Για το ποιες είναι πάνω και ποιες όχι, επειδή σε εμένα έχει γεμίσει ο χώρος :( κάτω δεξιά σε όποια φωτογραφία δεν έγινε upload μου δείχνει ένα σήμα όπως το reload ή αυτός της ανακύκλωσης (κάτι τέτοιο)

Όσο αφορά για το ότι άλλαξε το μενού, ναι αυτό ισχύει. Αλλά γενικά κάνουν συνέχεια αλλαγές στις Dev ... άρα θα δεις κι άλλες αλλαγές, ακόμη και στο μενού του άλμπουμ.
  • Έχω την 6.3.17 και μου ήρθε ειδοποίηση για αναβάθμιση σε 6.3.19. Υπάρχει κάποιο λινκ μόνο για τη ΟΤΑ; γιατί στο email δεν μου το εμφάνισε. Ευχαριστώ.
  • EKANA TΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟ ΜΙ4 ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ,ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΛΙΣ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ 30% ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΔΕΙΑ 9% .
    ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΛΗΣΗΣ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ Η ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ. :)
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ. ;)
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ :thumbsup:
  • Διαφήμιση
  • Ο/H VageliS1985 έγραψε:

EKANA TΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟ ΜΙ4 ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ,ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΛΙΣ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ 30% ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΔΕΙΑ 9% .
    ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΛΗΣΗΣ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ Η ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ. :)
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ. ;)
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ :thumbsup:
    Μην γραφείς με κεφάλαια δείχνει ότι φωνάζεις...Ευχαριστώ
    Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
    Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
  • Παιδια ειναι φανταστικη για μένα αν είμαι καινούργιος στην παρέα σας και γενικά στην XIAOMI με το REDMI NOTE 2.Μαι ερώτηση θέλω να κάνω μόνο γιατί από ότι είδα η μπαταρία τελειώνει λίγο γρήγορα υπαρχει κάποιο πρόγραμμα να βάλω για βελτιωση? Ευχαριστω
  • Ο/H arist1976 έγραψε:

Έχω την 6.3.17 και μου ήρθε ειδοποίηση για αναβάθμιση σε 6.3.19. Υπάρχει κάποιο λινκ μόνο για τη ΟΤΑ; γιατί στο email δεν μου το εμφάνισε. Ευχαριστώ.
    Οι μικρές Patch ROM δεν είναι δυνατόν να βγουν από την στιγμή που υπάρχουν και MOD που τρέχουν παράλληλα.
    Τα MOD (Super User & Dolby Atmos) κάνουν αλλαγές στα αρχεία του συστήματος, με αποτέλεσμα, αν σας δώσουμε Patch ROM, αυτές να μην μπορούν να εγκατασταθούν στην συσκευή σας.

Άλλωστε σε αρκετές συσκευές οι Xiaomi έχει γυρίσει τα Αρχεία του System σε Dat μορφή και είναι αδύνατον να έχουμε Compare με τον παλιό καλό τρόπο.

Όταν λυθούν τα παραπάνω προβλήματα και είναι ασφαλές να έχετε και πάλι Patch ROM, να είστε σίγουροι πως θα το κάνουμε.
    Μην ξεχνάτε ταυτόχρονα πως φτάσαμε τις 20 συσκευές που πρέπει να υποστηρίξουμε, και η παραγωγή Patch ROM είναι διπλάσια δουλειά και για εμάς, αλλά και μεγάλη καθυστέρηση στον χρόνο παράδοσης των ROM.
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • KALHSPERA. Εχεται παρατηρησει εσεις μεγαλυτερη καταναλωση μπαταΡΙΑς σε σχεση με την προηγουμενη ρομ???? δεν νομιζω να ειναι ιδεα μου παντως
    RMN3
  • Διαφήμιση
  • Στην ρομ αυτή επανήλθε η ένταση στον ήχο σε μένα!
    Κατά τα άλλα τρώει λαιμαργα μπαταρία αν και όλες οι ΜΜ ΡΟΜ είναι χειρότερες σε αυτονομία σε σχέση με ΚΚ σε μένα επαναλαμβάνω...
    Επίσης ούτε ΑΤΜΟΣ μπήκε ούτε τίποτα άλλο νεο.
    Κάνει ακόμα το κουλό με τους διακόπτες συγχρονισμού στον λογαριασμό ΜΙ και συγχρονίζει ότι θέλει αυτό...
    Έχω την εντύπωση ότι ανάλογα πως θα "κάτσει" η ΡΟΜ στο κινητό του καθενός μας, βγάζει και διάφορα κουλά
    Ζήτω η καθαρή εγκατάσταση, κάτω τα wipes :P