Ο/H zer4w έγραψε:
Την 6.3.19 που την βρίσκουμε ρε παιδιά ?
[GTV-6.3.17/19] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 22/3 23:25)
Sent from my MI 3W using Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H zer4w έγραψε:
Την 6.3.19 που την βρίσκουμε ρε παιδιά ?
Ο/H zer4w έγραψε:
Σημαίνει Hongmi 2 LTE δηλαδή redmi 2 LTE (4G)Ο/H Mikrokabouro έγραψε:
μια απορια μονο, παρατηρησα οτι στο μοντελο μου εχει αλλαξει την ονομασια, οχι απο αυτη τη Rom αλλα απο παλιοτερα. ξερει κανεις τι ειναι/σημαινει?
Είναι οι χαζομάρες που κάνουν οι Devs στην Xiaomi και δεν μπορούσατε να βάλετε τις νέες ROM..Ο/H Mikrokabouro έγραψε:
παρατηρησα οτι στο μοντελο μου εχει αλλαξει την ονομασια, οχι απο αυτη τη Rom αλλα απο παλιοτερα. ξερει κανεις τι ειναι/σημαινει?
Δοκίμασε το εξής....Ο/H zer4w έγραψε:
@MIUI_ART μετα το update 6.3.19 δεν μπορω να συνδεθω σε 3g και 4g με cosmote
Ο/H Miui_Art έγραψε:
Δοκίμασε το εξής....Ο/H zer4w έγραψε:
@MIUI_ART μετα το update 6.3.19 δεν μπορω να συνδεθω σε 3g και 4g με cosmote
ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ PIN Κωδικό στις SIM κάρτες...
- Βάλε την συσκευή σε Flight Mode.
- Kάνε Reboot.
- Κλείσε το Flight Mode.
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Δηλαδή το πρόβλημά σου είναι τα εικονίδια και όχι η πραγματική σύνδεση ?
Έκανες ένα τεστ με το Speedtest.net ?
Μπορεί να είναι απλά ένα Bug με τα εικονίδια, όπως είχε συμβεί και παλαιότερα.![]()
Εγω πιστεύω ότι από με ΜΜ το mi3 έχει χαλάσει ο ήχοςΟ/H drillerkiller έγραψε:
Εγώ αντίθετα στο Mi3 παρατήρησα ότι με το Dolby atmos ο ήχος έχει γίνει χάλια ενώ με την προηγούμενη Ρομ ήταν τέλειος. Στην προηγούμενη βέβαια είχα παρατηρήσει οτι ο ήχος του ηχείου του τηλεφώνου είχε χάσει σε ένταση με το Dolby atmos, αλλά στα ακουστικά ο ήχος ήταν τέλειος.
Με την τελευταία Ρομ με το Dolby atmos ο ήχος στα ακουστικά με τέρμα την ένταση παραμορφωνεται άσχημα όπως στις δύο πρώτες marshmallow. Έχει κανείς άλλος παρόμοιο θέμα;;;