Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 548.
-
Μια ερωτηση παιδια και δεν ξερω αν εχει απαντηθει.Η μεθοδος registered belgium post του gearbest , εχει καποιο στοιχειο επανω που να καταδεικνυει την κινα ως πηγη προελευσης?Γιατι οσα δεματα πηρα (εκτος ενος powerbank)ηταν γυρω στις 20-25 μερες και στο δεμα επανω για επιστροφες ειχε μια διευθυνση στο βελγιο.Aν θυμαμαι καλα το τρακιγκ ηταν του τυπου RG________BG...
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαXρηστο @derveni καλη σταδιοδρομια στον γιο και να τον καμαρωνεις ευτυχισμενο!
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΝα ξερετε παντως οτι μια παλια xiaomi καμερα που εχω στα 720 ,καταναλωνει το 1/4 των πορων του ιντερνετ απο μια 1080 που εβαλα στον ιδιο χωρο.Αρα οταν θα εισαι εξω και θα βαλεις δεδομενα για να δεις μεσω καμερας και με φτωχο ιντερνετ θα εχεις αποτελεσμα , στην αλλη θα χεις κολληματα....
-
Nα τα λεμε και να τα ξαναλεμε , μπας και διαβαζει κανας τελωνης εδω μεσα και ντραπει.(λεμε και καμμια λαλακια να περνα η ωρα) Δεμα κατω των 22 ευρω που ΔΕΝ πληρωνε τελωνειο , προτιμησα να δωσω το 2ευρω στο priority του banggood και να το παραλαβω σε 9 ΜΕΡΕΣ γιατι τις 4 τρομπαρανε στο αεροδρομιο αλλιως θα ηταν χρονος ρεκορ! Κατα τ αλλα δεματα σεπτεμβριου αγνοουνται καπου στο αεροδρομιο ...
-
Η δευτερη βερσιον ειναι πιο ακριβη, νομισα ηθελες την πρωτη.Αλλα κι αυτο σε σχεση με τον ανταγωνισμο ειναι κορυφαιο.Αν ψαξεις πολλες σελιδες πισω θα δεις οτι με ταλαιπωρησε το gearbest αρκετες μερες για να το στειλει με eu express .Kι αν δε μεσολαβουσε ο διαχειριστης της σελιδας gearbest greece στο fb,δε θα το ειχαν στειλει και θα ακυρωνα την παραγγελια.Παρ ολα αυτα και πριν εναν χρονο που το παρηγγειλα και ακυρωσα την παραγγελια λογω dhl τα λεφτα μου τα πηρα αμεσως.Δεν θα χασεις τα λεφτα σου πι…
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΠερα απ την πλακα, περα απ την ουσιαστικη βοηθεια και παρ ολο που εμφανιζομαι λογω υποχρεωσεων σπανια ηθελα να τονισω το φιλικο και ζεστο κλιμα της Παρεας που συναντησα σημερα. Θα τα ξαναπουμε συντομα παιδες
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΝα σημειωθει παρακαλω οτι και το τσαντακι πανω αριστερα ειναι xiaomi
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΕρχομαι παιδες!! Bardon?
-
@yiannisth το ειδα προσφατα σε κοτσοβωλο.Με προβληματισε πολυ η φωτεινοτητα της οθονης.Μιση φωτεινοτητα σε mi max και φουλ σ αυτο για να δω τα ιδια πραγματα.Αυτο με φρεναρε απ την αγορα.Ναι μεν oled οθονη αλλα καμμια σχεση με τις φωτεινες των samsung παρ οτι ειναι δικια τους (προφανως παλιοτερο μοντελο).Δεν εχω προθεση να προβαλω τις ατελειες , απλα λεω τι με σταματησε απ την αγορα του.Λογικα κι η μπαταρια με φουλ φωτεινοτητα θα ειναι περιορισμενη, εσυ τι λες? =============== Οκτ 28th 2017, 4:01…
-
"Καλημέρα σε όλους. Το gearbest εχει ανοιξει αποθηκη στην Πολωνια. Εχουν αρχήσει να στέλνονται προϊοντα εκει για να γινεται πιο γρήγορα η μεταφορα χωρίς τελωνείο προς Ελλάδα. Υπάρχει απόθεμα στο Xiaomi Redmi 4a με dhl η μεταφορα κανει 5 μερες. Οποιος ενδιαφέρεται εχω κουπόνι. Υπαρχουν 200 κομματια διαθεσιμα. Στειλτε μου εδω μήνυμα η προσωπικο μήνυμα στο messenger..." Aπο σελιδα προσφορων του facebook για το gearbest. Εχει κανεις αντιληφθει κατι παραπανω?