Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 548.
-
Tο θεμα παει για ναυαγιο με τον κινεζο. Μολις του ειπα οτι η μεταφορα στη western union δεν περιλαμβανεται στις ασφαλεις συναλλαγες του alibaba με ολικη ασφαλεια μεταφορας χρηματων, οχι μονο δε μου εδωσε αλλη λυση αλλα μου ειπε οτι η DDP λυση δε θα μπορεσει τελικα να γινει και παιζει μονο η dhl. Δηλαδη στειλε μου λεφτα και θα σου στειλω μετα το Χ εμπορευμα. Για ποσο λαλακες ψαχνουν. Λογικα το ali εχει ασφαλεις δικλειδες, αλλα εκει μεσα πεζει πολυ μουφα... Θα το παλεψω λιγο ακομα με αλλους πωλητε…
-
Αυτο εξαρταται απ τον χονδρεμπορο. Εμενα δε μου εδωσε αυτη την επιλογη. Περιμενω πολλες απαντησεις ακομα. Αυτο παντως που παρατηρησα ηταν οτι ρωτωντας τιμες πχ στα 10 πρωτα καταστηματα με τη σειρα, για ενα συκεκριμενο αντικειμενο, σχεδον τα μισα ηταν διπλοεπαναλαμβανομενα (ιδιος πωλητης). Αρα ρωτας 10 και ειναι στην ουσια 4-5 καταστηματα πωλησης.
-
Σου δινει ομως τη δυνατοτητα να παρεις και ενα αντικειμενο ειτε οταν εχει υψηλη αξια, ειτε οταν ζητησεις ενα δειγμα αντικειμενου χαμηλης αξιας (επι πληρωμη φυσικα).Αρα μπορει να ψωνισει ο καθενας. Το μεγαλο προβλημα μου ειναι τι γινεται αν μετα την τραπεζικη μεταφορα στραβωσει κατι. Κατα ποσο βαζει πλατη δηλαδη το alibaba. Και κατα ποσο διασφαλιζεσαι απο αγορα απο εμπορο με πολλα χρονια στο σαιτ και καλο ποσοστο ικανοποιησης. Κι αν δεν αφορουσε μεγαλη αγορα δε θα σας ζαλιζα, θα αγοραζα επι τοπου…
-
Δεν ξερω το ποσοστο. Υποτιθεται οτι ψωνιζεις απο καταστημα που εχει 7-12χρονια στο alibaba. Φυσικα και δεν το κανω πριν το ψαξω απο παντου. Δεν εχω καθολου εμπειρια απ το συγκεκριμενο σαιτ. 2-3καταστηματα διναν παραπλησιες τιμες. Και ασχοληθηκα μ αυτον που ηταν ο πιο αμεσος και σοβαρος. Μεχρι να προχωρησω εχω δρομο.Αλλα ξαναλεω, πως ψωνιζουν οι χονδρεμποροι ποσοτητες? Σαν site σου δινει παμπολλες πληροφοριες για την ασφαλεια συναλλαγης οσον αφορα το refund, γιατι τα ποσα ειναι πολλαπλασια σε σχε…
-
Δεν εχω ξανακανει παραγγελια απο alibaba και το εργαλειο ειναι ακριβο. Παρ ολα αυτα εχει τη ΜΙΣΗ τιμη απο εδω. Σημερα μιλουσα ωρες με εναν προμηθευτη που φανηκε προθυμος και απαντησε αμεσα σε ολες τις αποριες μου. Παρ ολες τις διαβεβαιωσεις περι αντικαταστασης του αντικειμενου σε βλαβη κατα τη μεταφορα και παρακαμψης του τελωνειου (επιμενει να λεει τη μευαφορικη DDP) kαι ασφαλειας για refund που δινει το site, παραμενει σκοπελος το οτι θελει μεταφορα χρηματων στη western union,ειτε μεσω eurobank…
-
Εχει αγορασει ποτε κανεις απο alibaba? Η αγορα που θελω να κανω ειναι μεγαλη-ιατρικο μηχανημα - και το ψαχνω. Η τιμη αγορας του εδω ειναι σχεδον διπλασια η ιση με μεταχειρισμενο, οποτε ειναι μια σκεψη. Σημερα πηρα την πρωτη απαντηση και στο θεμα τελωνειου, υπηρχε σαφης απαντηση αποφυγης του. Επισης ενα θεμα ειναι και το χρηματικο οριο, σωστα?
-
Δε μπορω να το συγκρινω πχ με το banggood που μου εχει κανει ολικα και μερικα refund σε χαλασμενα φερμουαρ σε μπουφαν, σε ελλειψη κλιπ για action cameta set που ετσι πωλειται παγκσμιως και ΔΕ φταιγαν αυτοι, σε xiaomi home camera που δεν εβρισκα εγω το κουμπι επικοινωνιας στην εφαρμογη και σε μια μεγαλη λιστα αιτηματων που αν δεν ηταν παραλογες ικανοποιομουν αμεσα! Αν εχει καποιος αναλογες εμπειριες με το geek ας τις μοιραστει. Γιατι παραγγελια απο κινα ΔΕ σημαινει μονο πηρα το προιον η τα λεφτα …