Ενα είδος Τραπεζικού Εμβάσματος είναι. Αλλα ρε φίλε, θα κάνεις τραπεζικό έμβασμα σε κάποιον τον οποίο "βρήκες" μόλις πριν απο λίγο? Και τι % του ποσού σου ζητάει?Ο/H billfot έγραψε:
Δινει και δευτερη επιλογη το Τ/Τ. Δεν ξερω τι διαολο ειν αυτο, θα δω τις λεπτιμερειες στο alibaba. Σαν σαιτ δεν ειναι αξιοπιστο? Πως κανουν οι χονδρεμποροι αγορα...
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Δεν ξερω το ποσοστο. Υποτιθεται οτι ψωνιζεις απο καταστημα που εχει 7-12χρονια στο alibaba. Φυσικα και δεν το κανω πριν το ψαξω απο παντου. Δεν εχω καθολου εμπειρια απ το συγκεκριμενο σαιτ. 2-3καταστηματα διναν παραπλησιες τιμες. Και ασχοληθηκα μ αυτον που ηταν ο πιο αμεσος και σοβαρος. Μεχρι να προχωρησω εχω δρομο.Αλλα ξαναλεω, πως ψωνιζουν οι χονδρεμποροι ποσοτητες? Σαν site σου δινει παμπολλες πληροφοριες για την ασφαλεια συναλλαγης οσον αφορα το refund, γιατι τα ποσα ειναι πολλαπλασια σε σχεση με το aliexpress η τα αλλα κινεζομαγαζα. Οποια πληροφορια, θα μου ειναι πολυ χρησιμη. Ευχαριστω.
-
Ο/H billfot έγραψε:
πως ψωνιζουν οι χονδρεμποροι ποσοτητες?
You may think you can fly - but you better not try -
Σαφως, κι εγω ετσι κανω παραγγελιες. Δηλαδη το alibaba ειναι επισφαλες? Το aliexpress που ειναι το παρακλαδι του παντως δουλευει σε γενικες γραμμες σωστα...
-
Δεν εχω πάρει τίποτα από Alibaba,εχω την εντύπωση ότι είναι για χονδρέμπορουςYou may think you can fly - but you better not try
-
-
Σου δινει ομως τη δυνατοτητα να παρεις και ενα αντικειμενο ειτε οταν εχει υψηλη αξια, ειτε οταν ζητησεις ενα δειγμα αντικειμενου χαμηλης αξιας (επι πληρωμη φυσικα).Αρα μπορει να ψωνισει ο καθενας. Το μεγαλο προβλημα μου ειναι τι γινεται αν μετα την τραπεζικη μεταφορα στραβωσει κατι. Κατα ποσο βαζει πλατη δηλαδη το alibaba. Και κατα ποσο διασφαλιζεσαι απο αγορα απο εμπορο με πολλα χρονια στο σαιτ και καλο ποσοστο ικανοποιησης. Κι αν δεν αφορουσε μεγαλη αγορα δε θα σας ζαλιζα, θα αγοραζα επι τοπου.
-
-
Αυτο εξαρταται απ τον χονδρεμπορο. Εμενα δε μου εδωσε αυτη την επιλογη. Περιμενω πολλες απαντησεις ακομα. Αυτο παντως που παρατηρησα ηταν οτι ρωτωντας τιμες πχ στα 10 πρωτα καταστηματα με τη σειρα, για ενα συκεκριμενο αντικειμενο, σχεδον τα μισα ηταν διπλοεπαναλαμβανομενα (ιδιος πωλητης). Αρα ρωτας 10 και ειναι στην ουσια 4-5 καταστηματα πωλησης.
-
Καλά βρε, δεν ξέρει κανένας να του πει του ανθρώπου τι είναι DDP;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ κάποια μεταφορική εταιρεία, διεθνής εμπορικός όρος είναι για τις εμπορικές συναλλαγές.
Δεν αποφεύγεις φόρο με αυτό, απλά είναι ενσωματωμένος στη τελική τιμή
Ορίστε και σε λεπτομέρειες - @billfot ελπίζω να σου λύθηκε η απορία
DDP: Delivered Duty Paid- Παραδοτέο, Δασμός Πληρωμένος
Ο πωλητής είναι υπεύθυνος για την παράδοση από την έδρα του μέχρι τον τελικό προορισμό (έδρα αγοραστή) και επιβαρύνεται οποιοδήποτε κόστος, ακόμα και το κόστος εκτελωνισμού εισαγωγής. Η μεταβίβαση της κυριότητας και του κινδύνου γίνεται κατά την παράδοση στον αγοραστή.
Ο αγοραστής οφείλει να ειδοποιήσει και να βοηθήσει τον πωλητή παρέχοντάς του οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστεί σχετική με την ασφάλεια του εμπορεύματος, προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα στην εξαγωγή, εισαγωγή και προώθηση του εμπορεύματος στον τελικό προορισμό.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
Αυτός παιδιά μου, είναι το ακριβώς αντιθετο από ότι συζητάτε όλοι εδω μέσα σε αυτό το νήμα.. Είναι ο ΝΟΜΙΜΟΣ τρόπος εισαγωγής από τρίτες χώρες, χωρίς παιχνίδια κι όλα πληρωμένα.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα