Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 43.

• Καλησπερα. Ενας φιλος εχει το redmi note 3 το οποιο φοραει την παρακατω ρομ. Ειναι official αυτη η unofficial ? εχω κανει αιτηση για ξεκλειδωμα του bootloader... Αν ειναι unofficial ακολουθω τον παρακατω οδηγο για να περασω την official? Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) και γενικα αυτον τον οδηγο? Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomi

• Εχω την XTRV 6.12.29 και θέλω να πάω στην XTRV-7.1.12....Για αυτό ρώτησα για backup

• Έχω κανείς όλες τις διαδικασίες για πέρασμα της ελληνικής Ρομ πριν δύο εβδομάδες...Σήμερα κατέβασα την ελληνική Ρομ που βγήκε χθες και θέλω να την περάσω...Η διαδικασία είναι μπαίνω στο Τwrp και κάνω καθαρισμό της Cache και της Dalvik Cache και μετά install την Ρομ που έχω περάσει χύμα μέσα στο κινητό? Πρέπει να πάρω backup της προηγούμενης Ρομ για ασφάλεια?Αν ναι είναι απλό? και πως γίνεται?Μέσω twrp?

• Παράθεση από PanagiotisK: “Καλώς σας βρηκα, είμαι νεος στο φορουμ και προσεχως για πρωτη φορα κατοχος xiaomi και συγκεκριμενα mi5, εκανα την παραγγελια πριν 3 μερες και επελεξα την αποστολη με Sg post και σημερα μου εστειλε η selina το εξης μηνυμα: so there have 2 option for you: 1.you still insist to make risk to sent the parcel by SG post,if unlucky,you will pay tax to get parcel. 2.you don't want to undertake any risk,you can change shipping way to EU Expedited Shipping (recommend!no customs …

• το συνδεσα και δεν το βλεπει Τα καταφερα τελικα με μια καρτα sd.. Ευχαριστω ολους για την βοηθεια. Απλα για την ιστορια αν γνωριζει καποιος ας μας εξηγησει για ποιο λογο δεν το εβλεπε??? Και παλι ΜΠΡΑΒΟ σε ολους για την πολυ καλη δουλεια...

• πως κανω mount usb? Συγνωμη αλλα δεν γνωριζω

• Εχω κολλησει στο twrp... Μπηκα στο menu wipe/advanced wipe/τικ σε dalvik art cache,cache,data και swipe to wipe και μου βγαζει το παρακατω.... Τι κανω τωρα?

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από dthan: “υπαρχει καποιο αλλο link να κατεβασω τους ” Δεν σε καλύπτει το miflash? Έχεις κάπου πρόβλημα; ” Οχι δεν εχω καπου προβλημα γιατι δεν προχωρησα...απλα ο οδηγος λεει να κανουμε και αυτα αυτα εγκατασταση σε pc που εχει windows 10 64 bit... Δεν χρειαζονται?

• υπαρχει καποιο αλλο link να κατεβασω τους Universal ADB Drivers (recommended) περα απο το Android ADB Drivers · koush/support-wiki Wiki · GitHub Προσπαθω ποση ωρα κατεβαζω λιγο και σταματαει..

• Καλησπερα και Καλη Χρονια. Εδω και λιγες ημερες παρελαβα το Redmi pro με official stable rom... Ειμαι στην διαδικασια να περασω τοην ελληνικη ρομ. Αρχικα ειδα οτι ειναι κλειδωμενος ο Bootloader, εχω ηδη παρει το οκ απο την Xiaomi για να κανω unlock και τωρα βρισκομαι στο σημειο να κανω unlock βασει του οδηγου ... Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] Σε καποιο σημειο γραφει Πληροφορία: Για να μπορέσουμε να ξεκλειδώσουμε θα χρειαστούμ…

• Εχει αγορασει κανενας φορτιστη για το Xiaomi Redmi note 2 οχι τον αυθεντικο αλλα καποιον αλλον? Που να κανει την δουλεια του σωστα χωρις να κανει ζημια στην μπαταρια...

• S.O.S Help !!! Σημερα το απογευμα ειχα μια συζητηση με την Selina απο το Vickmall γιατι θελω να παραγγειλω το Redmi Pro..Μαλλον εβγαλα λαγο Σας παραθετω τα email dthan:Hello Selina I want to buy the xiaomi Redmi pro the grey one but unfortunately it's out of stock... when it will be in stock?? Selina:Dear customer, I am sorry to tell you i can not sure when it will be in stock. I advice you order silver ,thanks very much. (note:because the Greek customs maybe check by random,if unlucky,you will …

• Το Xiaomi redmi note 3 και το Χiaomi redmi note 3 pro παιρνουν το ιδιο tempered glass και την ιδια θηκη?? προφανως ναι αλλα θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου πει σιγουρα γιατι θελω να το παραγγειλω για εναν φιλο... Xiaomi redmi note 3 149.98×75.96×8.75mm Χiaomi redmi note 3 pro 150×76×8.65mm

• Πως μπορουμε να ξεχωρισουμε την fake μπαταρια απο την original ??? Ψαχνω τοση ωρα αλλα ασφαλη συμπερασματα δεν εβγαλα ακομη.... Την εχω βρει και με 10 ευρω και με 20 ευρω...τεραστιες διαφορες και κατι μαλλον βρωμαει...

• ΝasDriver αυτό ακριβώς ήταν... Ολα οκ τώρα.. Ευχαριστώ πολύ.. Να σαι καλά... Chrispre913 κάνε ακριβώς το ίδιο και θα είσαι οκ Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπερα.. Μεχρι σημερα οποτε εκανα flash καποια ελληνικη gtv rom πηγαινα στην αναβαθμιση εκανα επιλογη του πακετου αναβαθμισης και ολα γινοταν αυτοματα...μετα απο κανενα εικοσαλεπτο ημουν ετοιμος... Σημερα κατεβαζω την xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_V8_GTV-6.11.3.zip και παω να κανω την ιδια ακριβως διαδικασια... Αντι ομως να γινουν ολα αυτοματα με πεταει στο TWRP-Recovery .Εκει επιλεγω να κανω [b]Εκκαθάριση Dalvic Cache και Cache το οποιο και γινεται και οταν παω να κανω install την rom μου βγ…

• Καλησπερα...Ενας φιλος αγορασε το redmi note 3 pro απο ελλαδα.δεν εχει περασει την Ελληνικη rom..Προσφτα αγορασε ενα smartwatch της ulefone και κατεβασε απο οτι μου ειπε μια εφαρμογη που λεγεται καπως ετσι bt notifier...Εκτοτε το κινητο τα επαιξε δηλ του ανοιγει διαφορες σελιδες,δεν τον αφηνει να παει σε δευτερη σελιδα εκτος απο την κεντρικη,δεν μπορει πχ οταν μπαινει στο facebook να κανει scroll down -up..την εκανε απεγκατασταση αλλα τα ιδια...Προφανως κολλησε ιο Υπαρχει καποιος που μπορει να β…

• Καλησπέρα... Εχθές εβαλα την τελευταία developer ελληνική rom... Μέχρι τις 5 η ώρα σήμερα όλα ήταν κομπλέ... Πηγαίνω σ ένα γάμο το βάζω στο αθόρυβο και μόλις τελειώνει το μυστήριο το επαναφέρω κανονικά... Με παίρνουν τηλ διαδοχικά 3 άτομα και τους άκουγα με το ζορι και τους τρεις... Προφανώς κάτι με το ακουστικό αλλά δεν μου έπεσε κάτω να χτυπήσει... Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάνεις?

• Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση... Υπάρχει κάποιος οδηγός που υπάρχει μέσα στο forum να τον ακολουθήσω?

• Καλησπέρα παιδιά. Εχω αγοράσει το xiaomi redmi note 2 για την κόρη ενός φίλου. Όταν το αγοράσαμε ζήτησα από τους Κινέζους να το κάνουν Root και να περάσουν την multilanguage rom. Όταν το παρέλαβα σεταρα το κινητό και πέρασα την ελληνική rom βάσει του οδηγού για πρώτη φορά που υπάρχει στο forum. Θέλουν να περάσουν την εφαρμογή για το Otetv και δεν τους αφήνει.Τι μπορεί να φταίει? Αν κάνει επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων υπάρχει περίπτωση να κολλήσει το κινητό?