Δεν είναι 50-50, 1 προς 10 ή και παραπάνω είναι. Λίγη τύχη θέλειΟ/H NasDriver έγραψε:
Δεν πληρώνεις με EU και όπως είπες τζογάρεις με απλό SG post 50%-50%

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΔεν είναι 50-50, 1 προς 10 ή και παραπάνω είναι. Λίγη τύχη θέλειΟ/H NasDriver έγραψε:
Δεν πληρώνεις με EU και όπως είπες τζογάρεις με απλό SG post 50%-50%
Εγω παρέλαβα 24 Δεκέμβρη δύο κινητά κινητά Xiaomi από vickmall μέσω eu express χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα(τελωνειο).Ήρθε σε 12 ημέρες και παραδόθηκε με acs..Γνώμη μου καλύτερα να πληρώσεις 20€ και να είσαι χαλαρός παρά να ρισκάρεις να φας κανένα 80αρι στο κεφάλι...Εγώ αυτό έκανα...Στην τελική αποφάσισε αυτό που θα σε ενοχλήσει λιγότερο.Ο/H PanagiotisK έγραψε:
Καλώς σας βρηκα,
είμαι νεος στο φορουμ και προσεχως για πρωτη φορα κατοχος xiaomi και συγκεκριμενα mi5, εκανα την παραγγελια πριν 3 μερες και επελεξα την αποστολη με Sg post και σημερα μου εστειλε η selina το εξης μηνυμα:
so there have 2 option for you:
1.you still insist to make risk to sent the parcel by SG post,if unlucky,you will pay tax to get parcel.
2.you don't want to undertake any risk,you can change shipping way to EU Expedited Shipping (recommend!no customs tax and VAT fees 100%,8-15working days) which need add $19.99 shipping cost
η ερωτηση μου ειναι αν οντως μεσω ΕU Expendited δε θα πληρωσω ουτε τελωνεια ουτε τιποτα ή αν η επιλογη αυτη σημαινει κουριερ (κατι το οποιο θα με κανει να τζογαρω με sg post κ οτι γινει εγινε). Oπως καταλαβαινετε ο χρονος που περναει μεχρι να αποφασισω με σκοτωνει!!!! Οποια βοηθεια και γνωμη θα φανει χρησιμη!!
70$ έχει το Umi, πόσο μπορεί να το χρεώσουν. Άλλη ερώτηση εάν ξέρεις....εφόσον ουσιαστικά το ΦΠΑ θα πληρώσω, μπορούν να κόψουν τιμολόγιο το ταχυδρομείο ή η απόδειξη μπαίνει εφορία, να το χρεώσω στο ιατρείο?Ο/H osalonikios έγραψε:
Σου φέρνει έχα χαρτί Α4 ο ταχυδρόμος που πάνω γράφει τι και πόσο πληρώνεις.
Υπάρχει και η περιπτωση της απλής ειδοποιησης με γραμμένο 3€ πάνω αλλά χλωμό το βλέπω αν έκατσε 1 μηνα μέσα.
Καλησπέρα.Ο/H PanagiotisK έγραψε:
Kalispera kai signwmi gia ta greeklish, mou irthe to thirio see 11meres me ena 20ariko parapanw! alla den vlepw tis epafes pou simeiotews itan sta ellinika kai to kinito einai me stable rom kai de vrisko kapou ta ellinika! Sorry kai gia to out of topic.