Διαφήμιση

ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"

• Οδηγός
    • Το ένα τελωνειο μου ήρθε εμένα 3€ και περιμένω το 2ο.
      Μιλάμε για ένα τηλέφωνο αξίας κάπου 80€.
      Επειδή και σε μπαταρία ποδηλατου πληρωσω επίσης 3€ αρχίζω να πιστεύω πως ο μακαρίτης ο νονος μου άφησε οδηγίες πίσω να με προσέχουν. :P

Even dead i will fight.
    • Ο/H osalonikios έγραψε:

Το ένα τελωνειο μου ήρθε εμένα 3€ και περιμένω το 2ο.
      Μιλάμε για ένα τηλέφωνο αξίας κάπου 80€.
      Επειδή και σε μπαταρία ποδηλατου πληρωσω επίσης 3€ αρχίζω να πιστεύω πως ο μακαρίτης ο νονος μου άφησε οδηγίες πίσω να με προσέχουν. :P
      Εμένα που κάνει 65€ τι θα πληρώσω...2€!? :D
    • Διαφήμιση
    • Στην ΥΕΔ από τις 20/12/16 κι ακόμα τίποτα. Το δέμα είναι πλέον στη Θεσσαλονίκη τόσες μέρες όσες έκανε να ρθει από Κίνα. Από κινητό έγινε ακίνητο. Πληροφορίες το θέλουν να βρίσκεται σε ένα βουνό με πάνω από 500 δέματα για τα οποία δουλεύει μία (!!!!) υπάλληλος σε περίοδο εορτών. Άγνωστο ακόμη αν τελικά θα χρειαστεί να πληρώσω και πόσο για να το παραλάβω. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Καλές γιορτές και καλή χρονιά σε όλους σας! Μόλις έχω νεότερα θα σας ενημερώσω.
    • Στο ΥΕΔ Θεσσαλονικης απο 2/12 παρελαβα σήμερα 30/12.
      2.700 δεματάκια είχαν. Τώρα εκτιμω πως έχει πέσει ο άριθμος οπότε δεν θα φας έναν μηνα εσύ.
      Σε κάθε περιπτωση με το νέο έτος θα παραλάβεις.

Even dead i will fight.
    • Ο/H osalonikios έγραψε:

Στο ΥΕΔ Θεσσαλονικης απο 2/12 παρελαβα σήμερα 30/12.
      2.700 δεματάκια είχαν. Τώρα εκτιμω πως έχει πέσει ο άριθμος οπότε δεν θα φας έναν μηνα εσύ.
      Σε κάθε περιπτωση με το νέο έτος θα
      Χρεώθηκες τίποτα ; Γενικά επικοινώνησαν μαζί σου ή απλά ήρθε μετά από 10 χρόνια χωρίς πρόβλημα; Γιατί τόσα που χω ακούσει δεν ξέρω τι να περιμένω ...
    • Τι γινεται εαν στο κουτι το μαγαζι αντι για gift 15ε που ειναι το κλασσικο, γράψουν replacement parts only 20ε και γενικα να γραψουν κατι ωστε να φανει οτι το κινητό ειναι για ανταλλακτικα και οχι οτι ειναι καποια καινουρια συσκευη, σου ζητανε μετα απο τελωνείο φωτογραφια τις αγορας-invoice απο το paypal και πολυ απλα τους στελνεις την αγορα που εκανες αλλα φτιαχνεις-αλλαζεις(πανευκολα) την φωτο σε 20ε ε και δινεις αυτο στο τελωνειο λεγοντας οτι δεν ειναι καποια καινουρια συσκευη αλλα ανταλλακτικά οπως άλλωστε αναγράφεται στο κουτι.

?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H hristidis έγραψε:

Ο/H osalonikios έγραψε:

Στο ΥΕΔ Θεσσαλονικης απο 2/12 παρελαβα σήμερα 30/12.
      Σε κάθε περιπτωση με το νέο έτος θα
      Χρεώθηκες τίποτα ; Γενικά επικοινώνησαν μαζί σου ή απλά ήρθε μετά από 10 χρόνια χωρίς πρόβλημα; Γιατί τόσα που χω ακούσει δεν ξέρω τι να περιμένω ...
      Δεν υπάρχει κάτι στάνταρ να περιμένεις. Απλά περιμένεις. Μη νομίζεις πως υπάρχει ορθή διαδικασία που την ακολουθούν όλοι.
      Ο Χ υπάλληλος δουλέυει με τον έναν τρόπο ο Ψ με έναν άλλον και υπάρχει κι ένας τρίτος που δεν ξέρεις που του παν τα 4 κι ασχολείται όλη μέρα με την Μενεγάκη.

Even dead i will fight.
    • Ο/H hristidis έγραψε:

Στην ΥΕΔ από τις 20/12/16 κι ακόμα τίποτα. Το δέμα είναι πλέον στη Θεσσαλονίκη τόσες μέρες όσες έκανε να ρθει από Κίνα. Από κινητό έγινε ακίνητο. Πληροφορίες το θέλουν να βρίσκεται σε ένα βουνό με πάνω από 500 δέματα για τα οποία δουλεύει μία (!!!!) υπάλληλος σε περίοδο εορτών. Άγνωστο ακόμη αν τελικά θα χρειαστεί να πληρώσω και πόσο για να το παραλάβω. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Καλές γιορτές και καλή χρονιά σε όλους σας! Μόλις έχω νεότερα θα σας ενημερώσω.
      30% περίπου να υπολογίζεις επί της αξίας.

Ο/H SoNik+ έγραψε:

Τι γινεται εαν στο κουτι το μαγαζι αντι για gift 15ε που ειναι το κλασσικο, γράψουν replacement parts only 20ε και γενικα να γραψουν κατι ωστε να φανει οτι το κινητό ειναι για ανταλλακτικα και οχι οτι ειναι καποια καινουρια συσκευη, σου ζητανε μετα απο τελωνείο φωτογραφια τις αγορας-invoice απο το paypal και πολυ απλα τους στελνεις την αγορα που εκανες αλλα φτιαχνεις-αλλαζεις(πανευκολα) την φωτο σε 20ε ε και δινεις αυτο στο τελωνειο λεγοντας οτι δεν ειναι καποια καινουρια συσκευη αλλα ανταλλακτικά οπως άλλωστε αναγράφεται στο κουτι.

?
      Το ανοίγουν το πακέτο κανονικά. Ότι και αν γράψεις το βλέπουν πηγαίνουν στο internet βλέπουν τιμή και κοπανάνε.
      Τώρα το replacement είναι ένα θέμα ...

=============== Ιαν 3rd 2017, 6:57pm ===============
      Εγώ παρέλαβα κανονικά πάντως, πρώτη εργασίμη του 2017. Χωρίς τελωνείο :)
    • Ο/H gto έγραψε:

Τώρα το replacement είναι ένα θέμα ...
      Εγώ ξαναλέω πως δεν είναι χαζοί αυτοι εκεί στα τελωνεία.
      Δεν υπάρχει περίπτωση να δείξουμε στον παππου τα αμπελοχώραφα του.
      Βγαίνει το κουστούμι, πληρώνουμε σαν κύριοι κι ελπίζουμε την επομενη φορα να είμαστε τυχεροί.

Even dead i will fight.
    • Λοιπόν λοιπόν...
      Παρέλαβα σήμερα. Μου τηλεφώνησαν από ταχυδρομείο να πάω να παραλάβω και μου ζήτησαν 40 ευρω. Το πακέτο ήταν κλειστό. Η αξία στην οποία μπήκε το φπα ήταν ότι να ναι. Δε μου κόστισε πολλά και δέχτηκα. Παίζει να έπαιρνα 1000 ευρω κινητό και να τιμολογούσαν πάλι το ίδιο. Καμία συσχέτιση, καμία λογική. Ακόμα κι αν σε σκάνερ είδαν πως είναι κινητό είναι αδύνατο να κατάλαβαν και το μοντέλο. Μάλλον βάζουν ένα νούμερο ότι να ναι και σου λέει αν είναι πολλά θα μας πάρει τηλέφωνο και θα το διευθετήσουμε.. Δε βρίσκω άλλη εξήγηση. Θα επικοινωνήσω και μαζί τους να πούμε 2 λόγια τώρα που δεν έχουν όμηρο το δέμα μου.
      Άντε με γεια μου, οι πρώτες εντυπώσεις είναι εξαιρετικές.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H hristidis έγραψε:

Λοιπόν λοιπόν...
      Παρέλαβα σήμερα. Μου τηλεφώνησαν από ταχυδρομείο να πάω να παραλάβω και μου ζήτησαν 40 ευρω. Το πακέτο ήταν κλειστό. Η αξία στην οποία μπήκε το φπα ήταν ότι να ναι. Δε μου κόστισε πολλά και δέχτηκα. Παίζει να έπαιρνα 1000 ευρω κινητό και να τιμολογούσαν πάλι το ίδιο. Καμία συσχέτιση, καμία λογική. Ακόμα κι αν σε σκάνερ είδαν πως είναι κινητό είναι αδύνατο να κατάλαβαν και το μοντέλο. Μάλλον βάζουν ένα νούμερο ότι να ναι και σου λέει αν είναι πολλά θα μας πάρει τηλέφωνο και θα το διευθετήσουμε.. Δε βρίσκω άλλη εξήγηση. Θα επικοινωνήσω και μαζί τους να πούμε 2 λόγια τώρα που δεν έχουν όμηρο το δέμα μου.
      Άντε με γεια μου, οι πρώτες εντυπώσεις είναι εξαιρετικές.
      Ok.
      Κι από όλο αυτό τι έχεις να κερδίσεις;
      Τι μπορεις να αποδείξεις;
      Δε λυπάσαι τον χρόνο σου;

Even dead i will fight.