Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 103.
-
Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W
zero777 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαπεριμένω και βλέπουμε... αν έκανα κάτι λάθος ας μου το πει κάποιος σας παρακαλώ
-
zero777 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαεγω ξαναπέρασα μέσω recovery και δεν κάνει τπτ...help ρε παιδιά
-
zero777 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαπως εβαλες την ρομ?μέσω recovery? εγω ξαναπροσπάθησα αλλα τπτ
-
zero777 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαπαιδία πείτε μου τι έκανα λάθος και έχω τα πάντα σε κινεζικα. 1.κατέβασα στο πισι μου τις δυο ρομ και τις πέρασα στο κινητό 2. μέσα απο την αναβάθμιση πέρασα την 5.12 3. έκανα reboot. 4. πάλι μέσα απο την αναβάθμιση πέρασα την 6 5. έκανα reboot και έχω τα πάντα σε κινέζικα τι κάνω
-
νομίζω πως η ροπή του κόσμου στο να ψηφίσει είναι ενδεικτικό του ότι σέβεται το φόρουμ και την δουλεία που ρίχνουν τα παιδιά..οπότε ενα μεγάλο μπράβο και ενα ευχαριστώ σε εσάς και έπειτα σε όλους που ψηφίσαμε.
-
έλα ντε...και εγώ μπήκα στο site τους αλλά τπτ ακόμα
-
σήκωσε το.....σήκωσε το....
-
παίδες αν όλα πάνε καλά θα μυρίσει τιρινινι...βέβαια α) παίζει η Ινδία να κάνει κανένα massive attack και να κλαίμε β) ξεχνάμε ότι η βαθμολογία του κοινού είναι 30% και το υπόλοιπο 70% το δίνει η Xiaomi MIUI
-
μειώθηκε η διαφορά αλλά η νίκη είναι στο τσεπάκι μας...μπράβο μας που κοντράρουμε στα ίσια μια χώρα 1 ΔΙΣ. αν σκεφτούμε την πληθυσμιακή διαφορά και ότι το σκορ είναι στον πόντο μόνο μπράβο για το Miui hellas έχουμε να πούμε
-
παμε γερά λέμε να κόψουμε το νήμα nick: sotiriski
-
ρε παιδιά έχω το mi3 και στον αποθηκευτικό μου χώρο απο το σύνολο των 13,36 μου έχουν μείνει μόνο 600 mb γίατι έχω 7.9 λοιπά. τι είναι αυτά τα λοιπά και μπορώ να κάνω κάτι για να τα ξεφορτωθώ? στον αποθηκευτικό χώρο η ανάλυση είναι η παρακάτω εφαρμογές 3,79 gb εικόνες και βιντια 0.93 gb ήχοι 119mb λοιπά 7,9 gb τι κάνω?
-
ντανκε σερ....δεν ήξερα αυτή την λεπτομέρια. θα το δώ αμέσως
-
τελικά δεν το βρήκα:P έκανα το αντίγραφο αλλά τώρα πως το ανεβάζω στο cloud?
-
Backup - Restore και να μετά να τα ανεβάσω στο cloud πως μπορώ να κάνω ? υπάρχει κάποιος "οδηγός" στο φόρουμ? σόρρυ το βρήκα
-
ρε παιδία το δικό σας μενου είναι σαν αυτο του video? IAndroid 5.1 Lollipop For Xiaomi Mi3/Mi4 - How to install (Everything Fixed) - YouTube υπαρχει κάτι αντίστοιχο στα ελληνικα?
-
αι σι... γιατι σε άλλα κινητά έχει τελείως διαφορετικό μενού ίσως κάτι μου διαφεύγει απλά εδώ βλέπω οτι είναι 4.4.4
-
Μπορώ να ρωτήσω κάτι χαζό? υπάρχει κάποια ρομ lolipop stable η μή?