Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 95.

• Σήμερα παρέλαβα και γω το χριστουγεννιάτικο δωράκι μου . Οφείλω να ομολογήσω πως αν και το περίμενα κατά τα Φώτα με βάση τις εμπειρίες άλλων πελατών του εν λόγω καταστήματος, εξεπλάγην ευχάριστα. Μιας και ήταν η πρώτη αγορά απευθείας από Κίνα είχα κάποια άγχη αναφορικά με τις μέρες που θα κάνει να ρθεί, την ποιότητα του προιόντος, ο φόβος των τελωνών χεχεχεχε. Τελικά όλα πήγαν εξαιρετικά καλά. - Την επωνυμία της επιχείρησης: Bangood - Την Διεύθυνσή της (URL): Bangood - Tι ακριβώς αγοράσατε: PIPO…

• Πάμε γερά για τη νίκη...Πρώτη μέρα και ήδη πετάμε Με αυτό το nick: ApoBMWgs έβαλα και εγώ το λιθαράκι μου Άντε καλή μας τύχη και καλές γιορτές σε όλους παιδιά

• Παράθεση από caeser: “Και στη τελική αν σκάσει κάποια στιγμή...οκαυ... δεν θα μας πάρουν και το κεφάλι... μερικα ευρώ παραπάνω θα ζητήσουν... ” Ναι, ναι έτσι που τα χουμε να τρέχουν από τις τσέπες μας...για μερικά ευρώ θα χαλιόμαστε τώρα? Όπως και να χει σήμερα το bangood μου έστειλε mail ότι το πακέτο has shiped Θα σας κρατάω ενήμερους για τις εξελίξεις και ευχαριστώ όλους για την κατάθεση της πολύτιμης εμπειρίας σας από αγορές εξ ανατολής...

• Μα γι αυτό το κράζουν...επειδή οι Κινέζοι λένε ότι με priority κάνει 10-15 μέρες, αλλά διάβασα πολλά παράπονα ότι τελικά τα πακέτα κάνουν όσο είπε ο "τρελογιατρός" μας. Εκείνο που δεν ξέρω doc είναι είτε direct είτε priority πόσες πιθανότητες είναι να μου σκάσει τελωνείο...μ έχουν ζώσει λίγο τα φίδια καθώς είμαι πρωτάρης σε αγορά από Κίνα.

• Υποτίθεται ότι το priority direct mail είναι ένας τρόπος για τις αποστολές προς Ευρώπη..Λένε ότι συνεργάζονται με netherland post. Εχω διαβάσει πολλά άλλοι το υπερασπίζονται άλλοι το κατηγορούν. Δεν το χρεώνουν όχι.

• Τέλος καλό όλα καλά. Μετά από δεκάδες προσπάθειες απευθείας από paypal (όλες denied)..Προχώρησα στο γνωστό κόλπο. Η μεταφορά 165 ευρώ έγινε κανονικότατα και με το νόμο με request money που πληρώθηκαν από χρεωστική visa της Πειραιώς. (Τελικά μου φαίνεται οι κουφάλες επίτηδες το κάνουν για να τσιμπάνε την προμήθεια που στη δική μου περίπτωση ήταν 7 ευρώ) Έγινε και η παραγγελία από bangood και τώρα αρχίζει η άχαρη αναμονή για την άφιξη, με το καλό, του πακέτου (ελπίζω να μην φάω "πακέτο" με κάνα τε…

• Παράθεση από caeser: “Σε προφυλάσσει ο Θεός απο το GearWorst και εσύ εκεί...επιμένεις! Χαχαχα! ” Να σου πω δεν έχεις άδικο Αλλά με δελεάζουν οι χαμηλές τιμές που έχουν σε dual os tablets...(chuwi vi 10 pro 131 στο Gear...151 sto Bangood). Μακάρι ο yeso ή το vicmall που έχετε κάνει πολλοί αξιόπιστες συναλλαγές να είχαν ανοιχτεί στην αγορά των tablets...θα το χτύπαγα ανεπιφύλακτα. Τρεις είναι οι παίκτες στην αγορά...geekbuying, gearbest, bangood και το αμφίβολης αξιοπιστίας tinydeal.. Με βλέπω τελ…

• Καλησπέρα...Προσπαθώ να κάνω αγορά 160 ευρώ από GearBest με PP αλλά "τρώω" denied... (Ο λογαριασμός είναι συνδεδεμένος πριν τα CC είναι και verified και έχω συνδέσει επάνω του την κάρτα αναλήψεων χρεωστική Visa της Alpha). Πέρυσι είχα κάνει κανονικά αγορά από EU Warehouse του Xiaomishop και έκτοτε δεν ξαναχρησιμοποίησα PP. Επειδή είδα ότι πολλοί έχετε κάνει απευθείας αγορές με PP και χρεωστική Πειραιώς και συμβαίνει να έχω χρεωστική Πειραιώς ... Ti λέτε αξίζει να δοκιμάσω να την κάνω add και να …

• Παράθεση από donteo: “Παιδια ειμαι νεος στα ΧΙΑΟΜΙ πηρα μολις το ΜΙ4 μου και περασα την οφισιαλ ρομ ! Μετα απο λιγο καταλαβα οτι δν περιεχει ελληνικα και εψαξα λιγο ιντερνετ κ κατεληξα εδω μηπως μπορειτε να με ενημερωσετε λιγο αμα περασω αυτη την ρομ που βλεπω πρωτη σελιδα θα εχω ελληνικα ? και δευτερον οταν βγαινουν update απο ΧΙΑΟΜΙ θα τα περνω και εγω κανονικα απο Updater η θα χρειαστει να μπαινω στο φορουμ και να περναω χειροκινητα τις νεες ρομ ? ” Από τα λίγα περισσότερα που γνωρίζω ... 1.Ν…

• Παράθεση από John Baron: “Παράθεση από LordStark: “Κατέληξα με mi recovery αν και έκανα το flashαρισμα μέσω CWM γνωρίζει κανείς γιατί; Προφανώς έκανα εγώ την λαλακία αλλά είχα καταλάβει πως αν γίνει το flashαρισμα μέσω recovery θα παραμείνει το ισχύον custom recovery δλδ το CWM... Αναλυτικότερα οι κινήσεις μου: 1. Κατέβασα απο δω την πρόσφατη ROM αποθήκευση στην external sd 2. Μπήκα recovery και έκανα wipe cashe 3. Ακολούθως μέσα πάλι από το recovery έκανα install zip από την external sd 4. Rebo…

• Κατέληξα με mi recovery αν και έκανα το flashαρισμα μέσω CWM γνωρίζει κανείς γιατί; Προφανώς έκανα εγώ την λαλακία αλλά είχα καταλάβει πως αν γίνει το flashαρισμα μέσω recovery θα παραμείνει το ισχύον custom recovery δλδ το CWM... Αναλυτικότερα οι κινήσεις μου: 1. Κατέβασα απο δω την πρόσφατη ROM αποθήκευση στην external sd 2. Μπήκα recovery και έκανα wipe cashe 3. Ακολούθως μέσα πάλι από το recovery έκανα install zip από την external sd 4. Reboot Οκ η ROm εγκαταστάθηκε... Αλλά όταν δοκίμασα να …

• Παράθεση από MIUI_ART: “To μόνο ουσιαστικό που θα χάσεις από τις Sable είναι το ROOT. Αν έχεις κάποιες εφαρμογές που θέλουν ROOT για να δουλέψουν, θα πρέπει να βάλεις Developer ROM. Όσο για το Recovery, θα μπορείς να κάνεις άνετα την αναβάθμιση όπως πάντα χωρίς κανένα πρόβλημα από τον Updater(Αναβάθμιση) της MIUI. Aν θέλεις να κρατήσεις το recovery που έχεις, απλά θα κάνεις το Flash της ROΜ μέσα από το Custom Recovery που έχεις στην συσκευή σου και όχι από τον Updater.” Δυο μικρότερες απορίες 1.…

• Συγνώμη αν είμαι offtopic...απλά επειδή είδα πρόσφατα τις ανακοινώσεις έχω μερικές απορίες...σίγουρα NOOBίστικες για κάποιους.. Αν κατάλαβα καλά στις νέες stable δεν θα έχουμε καθόλου recovery και τα updates θα γίνονται από τον updater ενώ δεν παίζει και ROOT? Πρακτικά αυτό τι σημαίνει για την συσκευή? ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα... Να μείνω με την 6.1.0 που φοράω τώρα? Μέχρι τώρα τα updates τα έκανα πάντα με τον ίδιο τρόπο...κατέβασμα το ζιπ χύμα στο κινητό και flashάρισμα …

• Pay pal

LordStark - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Ρε παιδιά πολύ θα με εξυπηρετούσε αν γνωρίζει κανείς τι στο καλό συμβαίνει με το Pay Pal. Ενώ βλέπω αρκετό κόσμο και εδώ και στο ιντερνετ να λέει πως λειτουργεί η υπηρεσία, εμένα δεν μου επιτρέπει να κάνω αγορά 115 ευρώ (tabletακι από Eu Warehouse Gearbest). Εχω συνδεδεμένο το pay pal με το τραπεζικό μου λογαριασμό στην alpha bank και ως κάρτα έχω δηλώσει αυτήν που κάνω αναλήψεις από το ΑΤΜ. Εννοείται πως πρo capital controls όλα λειτουργούσαν κανονικά. Τελικά τι στην ευχή συμβαίνει???

• Παράθεση από NikosChandolias: “Παράθεση από LordStark: “Παράθεση από NikosChandolias: “Ανακάλυψα ότι το πρόβλημα δημιουργείται από μια διεργασία με το όνομα MDNSD.” Σήμερα κοιτώντας συμπτωματικά από τις ρυθμίσεις το μενού Μπαταρία /Χρήση μπαταρίας, δοκίμασα έκπληξη βλέποντας ότι η εν λόγω διεργασία MDNSD καταναλώνει το υψηλότερο ποσοστό πόρων 41%, με την οθόνη που ακολουθεί να καταναλώνει μόλις το 10%. Θυμήθηκα την αναφορά που έκανες Νίκο και αναρωτιέμαι μπορεί κάποιος γνώστης να μας εξηγήσει τι…

• Παράθεση από NikosChandolias: “Ανακάλυψα ότι το πρόβλημα δημιουργείται από μια διεργασία με το όνομα MDNSD.” Σήμερα κοιτώντας συμπτωματικά από τις ρυθμίσεις το μενού Μπαταρία /Χρήση μπαταρίας, δοκίμασα έκπληξη βλέποντας ότι η εν λόγω διεργασία MDNSD καταναλώνει το υψηλότερο ποσοστό πόρων 41%, με την οθόνη που ακολουθεί να καταναλώνει μόλις το 10%. Θυμήθηκα την αναφορά που έκανες Νίκο και αναρωτιέμαι μπορεί κάποιος γνώστης να μας εξηγήσει τι κάνει αυτή η διεργασία και αν τερματίζεται, αν μπορεί ν…

• Ευχαριστώ για την άμεση απόκριση biggirl13 .... . Και τώρα που μου έλυσες την απορία μπορώ να πάω σε μια γωνιά να κλάψω δυστυχισμένος για την καταστροφή που με βρήκε "να μην μπορώ να αγοράσω φθηνή θήκη για το τηλεφωνάκι μου"

• Έβλεπα αυτό που είπε ο caesar για τους λογαριασμούς "balance".... Για να καταλάβω...Έχω συνδεδεμένο τον τραπεζικό μου λογαριασμό στην Alpha καθώς και την κάρτα που χρησιμοποιώ για αναλήψεις-καταθέσεις, με το pay-pal. Κοινώς όταν θέλω ν αγοράσω από εξωτερικό απλά βάζω στον λογαριασμό μου το ποσό και μετά κάνω την συναλλαγή με pay-pal. Είναι balance ο λογαριασμός μου??

• Για το 4g dior (μονόκαρτο) πότε αναμένεται νέα Stable;

• Παράθεση από NikosChandolias: “Λοιπόν... Το κινητό είναι χωρίς θήκη. 1ο screenshot πριν ξεκινησω καν το παιχνίδι (driver speedboat paradise), 2ο screenshot μετά από 3 αγώνες. From the middle of nowhere to the center of everywhere...” Ωραία...είμαστε σχεδόν στα ίδια(τσιμπημένες δύο τρεις βαθμούς οι τιμές αλλά άνοιξα το cpu-z αμέσως)... Αναρωτιέμαι γιατί λες παραπάνω ότι δεν έχεις θέμα υπερθέρμανσης....αν συνεχίσεις το game μέχρι να τελειώσεις ένα ντεπόζιτο βενζίνης (5-6 αγώνες) η θερμοκρασία εκτο…