Διαφήμιση

Μεταφορά χρημάτων στο Balance του Paypal (updated)

• Οδηγός
    • Σε εξέλιξη
    • Ενημερώθηκε
    • Ο/H caeser έγραψε:

Σε προφυλάσσει ο Θεός απο το GearWorst και εσύ εκεί...επιμένεις! Χαχαχα!

Να σου πω δεν έχεις άδικο 8o Αλλά με δελεάζουν οι χαμηλές τιμές που έχουν σε dual os tablets...(chuwi vi 10 pro 131 στο Gear...151 sto Bangood).
      Μακάρι ο yeso ή το vicmall που έχετε κάνει πολλοί αξιόπιστες συναλλαγές να είχαν ανοιχτεί στην αγορά των tablets...θα το χτύπαγα ανεπιφύλακτα.
      Τρεις είναι οι παίκτες στην αγορά...geekbuying, gearbest, bangood και το αμφίβολης αξιοπιστίας tinydeal..
      Με βλέπω τελικά να πηγαίνω προς bangood πλευρά καθώς όπως συστήνουν και οι users του techtablets (έγκυρο site για κινέζικα tablets) από κει έχουν ψωνίσει πολλές φορές χωρίς προβλήματα. Δεν θέλω η πρώτη μου αγορά από china warehouse να έχει άδοξο τέλος(γαρ τελωνείο)..
      Όσο για τα Eu warehouses των παραπάνω καταστημάτων ....χάλι μάυρο(μεταφορικά στο geekbuying 40-50 euro!!!)
    • μίλα με το support. πες τους οτι είσαι από Ελλάδα και δεν μπορείς λόγο CC, και αυτοί θα σου περάσουν την κάρτα στο account σου.
    • Ο/H LordStark έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Σε προφυλάσσει ο Θεός απο το GearWorst και εσύ εκεί...επιμένεις! Χαχαχα!
      Να σου πω δεν έχεις άδικο 8o Αλλά με δελεάζουν οι χαμηλές τιμές που έχουν σε dual os tablets...(chuwi vi 10 pro 131 στο Gear...151 sto Bangood).
      Μακάρι ο yeso ή το vicmall που έχετε κάνει πολλοί αξιόπιστες συναλλαγές να είχαν ανοιχτεί στην αγορά των tablets...θα το χτύπαγα ανεπιφύλακτα.
      Τρεις είναι οι παίκτες στην αγορά...geekbuying, gearbest, bangood και το αμφίβολης αξιοπιστίας tinydeal..
      Με βλέπω τελικά να πηγαίνω προς bangood πλευρά καθώς όπως συστήνουν και οι users του techtablets (έγκυρο site για κινέζικα tablets) από κει έχουν ψωνίσει πολλές φορές χωρίς προβλήματα. Δεν θέλω η πρώτη μου αγορά από china warehouse να έχει άδοξο τέλος(γαρ τελωνείο)..
      Όσο για τα Eu warehouses των παραπάνω καταστημάτων ....χάλι μάυρο(μεταφορικά στο geekbuying 40-50 euro!!!)
      Και στο Coolicool που κάνω συνήθως τις αγορές μου, το βλέπω πιο ψηλά. Δεν τους στέλνεις κανά email μήπως σου κάνουν κανένα price match!?
    • Διαφήμιση
    • Εχω αγοράσει πολλές φορές απο banggood και απο everbuying οπως και απο chinavasion κανένα πρόβλημα τα προϊόντα ηρθαν ολα κανονικα εκτός από μια φορα απο everbuying που αγόρασα ενα καλώδιο αξίας 1€ και δεν το πηρα ποτέ !! apo minidell εχω αγοράσει 4 η 5 τηλέφωνα (για φιλους) ολα τα εχω παρει εχει τωρα εδω και εναν μηνα παρήγγειλα μια κάμερα απο gearbest και δεν απαντάνε ούτε στα μηνύματα μου θα αναγκαστώ να στείλω μήνυμα ακύρωσης στο paypal
    • Εγω παιδια βρηκα την υγειαμου με Revolut! Ουτε προσπαθειες ουτε τιποτα. Στελνεις το εμβασμα (στις αρχες του μηνα για να μην περασουν τα πιστοτικα ορια οι τραπεζες) με χρεωση 1 ευρω και τελειωνει η υποθεση! Συνδεσα και την καρτα Revolut με paypal και ολα κομπλε!
      Xiaomi Redmi Note 8T
    • Τέλος καλό όλα καλά. Μετά από δεκάδες προσπάθειες απευθείας από paypal (όλες denied)..Προχώρησα στο γνωστό κόλπο. Η μεταφορά 165 ευρώ έγινε κανονικότατα και με το νόμο με request money που πληρώθηκαν από χρεωστική visa της Πειραιώς. (Τελικά μου φαίνεται οι κουφάλες επίτηδες το κάνουν για να τσιμπάνε την προμήθεια που στη δική μου περίπτωση ήταν 7 ευρώ) :cursing:
      Έγινε και η παραγγελία από bangood και τώρα αρχίζει η άχαρη αναμονή για την άφιξη, με το καλό, του πακέτου (ελπίζω να μην φάω "πακέτο" με κάνα τελωνείο...πρώτη φορά παραγγελία από CN Warehouse εξου και η ανησυχία).
      Ελπίζω να μην έκανα πατάτα που ζήτησα ως τρόπο αποστολής priority direct mail...για να δούμε.

Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές και ιδιαίτερα τον Καίσαρα για τον όμορφο και χρηστικό οδηγό που πόσταρε.. :thumbsup:
    • Ο/H LordStark έγραψε:

Τέλος καλό όλα καλά. Μετά από δεκάδες προσπάθειες απευθείας από paypal (όλες denied)..Προχώρησα στο γνωστό κόλπο. Η μεταφορά 165 ευρώ έγινε κανονικότατα και με το νόμο με request money που πληρώθηκαν από χρεωστική visa της Πειραιώς.
      Έγινε και η παραγγελία από bangood και τώρα αρχίζει η άχαρη αναμονή για την άφιξη, με το καλό, του πακέτου (ελπίζω να μην φάω "πακέτο" με κάνα τελωνείο...πρώτη φορά παραγγελία από CN Warehouse εξου και η ανησυχία).
      Ελπίζω να μην έκανα πατάτα που ζήτησα ως τρόπο αποστολής priority direct mail...για να δούμε.

Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές και ιδιαίτερα τον Καίσαρα για τον όμορφο και χρηστικό οδηγό που πόσταρε.. :thumbsup:
      Άντε, με το καλό να παραλάβεις και χωρίς άλλα εμπόδια!
      Αυτό το "priority direct mail" δεν το ξέρω... το πλήρωσες έξτρα?
      Εγω συνήθως με "free shipping" παραγγέλνω... και ας αργήσει και λιγάκι...
    • Διαφήμιση
    • Υποτίθεται ότι το priority direct mail είναι ένας τρόπος για τις αποστολές προς Ευρώπη..Λένε ότι συνεργάζονται με netherland post. Εχω διαβάσει πολλά άλλοι το υπερασπίζονται άλλοι το κατηγορούν. Δεν το χρεώνουν όχι.
    • Ο/H LordStark έγραψε:

Υποτίθεται ότι το priority direct mail είναι ένας τρόπος για τις αποστολές προς Ευρώπη..Λένε ότι συνεργάζονται με netherland post. Εχω διαβάσει πολλά άλλοι το υπερασπίζονται άλλοι το κατηγορούν. Δεν το χρεώνουν όχι.
      Δεν έχει τύχει να το δω γραμμένο έτσι... Τότε φαντάζομαι ότι και ο τυπάκος που ψωνίζω εγώ κάπως έτσι θα το στέλνει, αφού έρχεται μέσω Ολλανδίας... Ωστόσο δεν θα τον έλεγα "γρήγορο τρόπο", αφού κάνει συνήθως 15-20 μέρες να φτάσει από εκεί...
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H LordStark έγραψε:

Υποτίθεται ότι το priority direct mail είναι ένας τρόπος για τις αποστολές προς Ευρώπη..Λένε ότι συνεργάζονται με netherland post. Εχω διαβάσει πολλά άλλοι το υπερασπίζονται άλλοι το κατηγορούν. Δεν το χρεώνουν όχι.
      Δεν έχει τύχει να το δω γραμμένο έτσι... Τότε φαντάζομαι ότι και ο τυπάκος που ψωνίζω εγώ κάπως έτσι θα το στέλνει, αφού έρχεται μέσω Ολλανδίας... Ωστόσο δεν θα τον έλεγα "γρήγορο τρόπο", αφού κάνει συνήθως 15-20 μέρες να φτάσει από εκεί...
      Εμένα οι παραγγελίες από Banggood θέλουν στις 30-40 ημέρες περίπου, οπότε εάν θέλει 15-20 μια χαρά είσαι!
    • Ο/H maddoctor έγραψε:

Εμένα οι παραγγελίες από Banggood θέλουν στις 30-40 ημέρες περίπου, οπότε εάν θέλει 15-20 μια χαρά είσαι!
      Χμμμ... δεν το ήξερα αυτό. Γιατί άραγε? Μάλλον αργούν να φτιάξουν και να στείλουν την παραγγελία? ή ίσως να περιμένουν να μαζέψουν κάμποσες παραγγελίες να τις στείλουν όλες μαζί Ελλάδα? Ποιός ξέρει...
    • Διαφήμιση
    • Μα γι αυτό το κράζουν...επειδή οι Κινέζοι λένε ότι με priority κάνει 10-15 μέρες, αλλά διάβασα πολλά παράπονα ότι τελικά τα πακέτα κάνουν όσο είπε ο "τρελογιατρός" μας.
      Εκείνο που δεν ξέρω doc είναι είτε direct είτε priority πόσες πιθανότητες είναι να μου σκάσει τελωνείο...μ έχουν ζώσει λίγο τα φίδια καθώς είμαι πρωτάρης σε αγορά από Κίνα.