Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-98 από 98.
-
Παράθεση από mparaxir: “Παράθεση από geokart: “Παράθεση από dimpet: “Για την κάμερα και τον αποθηκευτικό χώρο κατέβασε το Update zip για την V7 και κάνε install από recovery. en.miui.com/forum.php?mod=atta…NTE1NTI2fDk5ODM2&mobile=2 κάποιες φορές δεν παίζει το sd switch από την moded rom. Το backup βρίσκεται στις (ρυθμίσεις > πρόσθετες ρυθμίσεις (στο τέλος της λίστας)) Hongmi 1” ευχαριστώ πολύ φίλε. Τώρα δουλεύει και η κάμερα και επανέφερα και κάποιες εφαρμογές. Τελικά fix για τα μηνύματα δεν έχο…
-
Παράθεση από dimpet: “Για την κάμερα και τον αποθηκευτικό χώρο κατέβασε το Update zip για την V7 και κάνε install από recovery. en.miui.com/forum.php?mod=atta…NTE1NTI2fDk5ODM2&mobile=2 κάποιες φορές δεν παίζει το sd switch από την moded rom. Το backup βρίσκεται στις (ρυθμίσεις > πρόσθετες ρυθμίσεις (στο τέλος της λίστας)) Hongmi 1” ευχαριστώ πολύ φίλε. Τώρα δουλεύει και η κάμερα και επανέφερα και κάποιες εφαρμογές. Τελικά fix για τα μηνύματα δεν έχουμε? Και κάτι τελευταίο. Όσο κάνω εγκαταστήση ε…
-
Καλημέρα παιδιά έχω στην κατοχή μου 2 χρόνια το Hongmi - RedRice...Ήμουν στην v5 και σήμερα έβαλα επιτέλους την Hongmi - RedRice 1 (WCDMA) => xiaomi-miui-hellas-4.4.2_HM2013023_GTV-5.9.26_moded.zip . Εντυπωσιάστικα αλλά έχω τις εξης απορίες... α) Αυτό με το kernel και την αλλάγη του αποθηκευτικού χώρου εντάξει μαρέσει πολύ.. απλά έχω μία απορία σε περίπτωση που θέλω να κάνω πχ.factory reset όταν μπώ στο recovery την αναγνωρίζει κανονικά σαν έξωτερικη κάρτα μνήμης ??? Η θα έχω πρόβλημα και ( θα π…
-
Καλή τύχη σε όλους!και καλές γιορτές παιδιά!!!
-
Καλησπέρα παιδιά!!!Θα ήθελα να με βοηθήσετε αν μπορείτε γιατι θέλω να πεθάνω απο την στεναχωρια μου! Τη Δευτέρα παρέλαβα το Xiaomi Red Rice ( Hongmi ) από minideals.Είχε μέσα την Multi V4 + root + recovery tin erecovery !!!! Απόφάσισα να βάλω την V5 για λόγους σταθερότητας και για αποφύγω κάποια bugs! Μου πρότειναν κάποια παιδιά στο myphone να κάνω update recover αυτό mega.co.nz/#!eQEwW...704RBLuh71VMTY μέσω MobileUncle το έκανα αλλά δε ξαναμπήκε ποτέ στο recovery αλλά δε μπορούσα να εγκαταστήσω…