Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 525.
-
Μέγεθος εικονιδίων
Μήνυμα@flytouch1111
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Δεν το ξαναακουμπαω γιατί να πω την αλήθεια τα έκανα πάνω μου....χαχαχα Πάντως ενώ η rom πέρναγε και τελείωνε η εγκατασταση κάπου στο ενδιάμεσο έγραφε check Nuplayer στις ρυθμίσεις προγραμματιστή. Αυτά !!!!ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις!!!
-
@gkalen είχα την 7.12.21 σε chiron. Είπα να πειραματιστω το μεσημέρι και να δω καποιαμε anroid 8 αλλά δεν κατάφερα να φλασαρω καμία.Στο τέλος είπα να γυρίσω σαυτη που ειχα (7.12.21) αφού θα ξυπνούσαν και τα μικρά . Αλλά έβγαλε 5-6 φορές το πρόβλημα της φωτό. Χωρίς να κάνω κάτι άλλο (πέρα από εναλλαγή twrp version) κάποια στιγμή κούμπωσε η 7.12.21 και πλέον γράφω από το chiron !!! Όλες οι εναλλαγες στις rom μετά από factory reset
-
Τί μπορεί να φταιει και αφού έχει τελειώσει η εγκατάσταση της rom βγάζει το παρακάτω μήνυμα και δεν σε αφήνει να συνεχίσεις?
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Σήμερα το απόγευμα θα σας διαθέσουμε τελικά μετά τις πολλές αλλαγές που κάναμε νέες XTRV 8.5.17 & ARΩMA ROM για τα Mi-5 (Gemini) / Mi-6 (Sagit) / Mi-Mix (Lithium) / Mi-Mix 2 (Chiron) / Mi-Note 2 (Scorpio) / RedMi 4A (Rolex) / RedMi 4X (Santoni) / RedMi Note 4X (Mido) / RedMi Note 3 PRO (Kenzo). Σε ότι αφορά τις ROM που βασίζονται σε Android 8, από εδώ και πέρα θα μπορείτε να επιλέγετε αν θα θέλετε Encryption στα Data σας, εκτός από τις ARΩMA ROM, και στις απλές XTRV με έν…
-
Προσωπικά δεν έχω επιλέξει καμία φορά την ασφάλεια.Οχι ότι είναι αυτό σωστό.Ταυτοχρονα όμως καμία φορά δε συνέβει το οτιδήποτε.Επισης πρέπει να αναφέρω ότι 1) τα πακέτα από banggood είναι εμφανώς καλύτερα διασφαλισμένα για ζημιά αποτι του Gearbest και 2) καιρό με τον καιρό έχω διαπιστώσει ότι όσο πάει τα πακέτα έρχονται και πιο γυμνά. Mi Mix 2 το παρέλαβα από banggood στις 14 ημέρες όχι με την priority επιλογή αλλά με την άλλη που δεν την θυμάμαι τώρα + ασφάλεια τελωνείου.
-
@gkalen γραφει : select partition to flash image. Και έχει 3 επιλογές.αυτη την στιγμή έχω την 7.9.21 arωma που αποσεςεχω τσεκαρει είναι η πιο σταθερή για το chiron.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ovelix11: “Στέρηση πάθαμε..... Όλα πήγαν καλά παιδιά. Από αύριο οι παρατηρήσεις Μια ερώτηση μόνο. Αν ήθελα να βάλω την αρομα θα την κατέβαζα από το λινκ και μετά από πάνω από την xtrv χωρίς factory reset ; Μπορώ και τώρα αν θέλω ενώ έχω κάνει το update να τη βάλω; Ευχαριστούμε!! ” Ναι μπορείς απλά να την περάσεις πάνω από την XTRV αλλά πρέπει να το κάνεις με το TWRP που σου δίνω παρακάτω. => Download twrp-3.2.1-0-chiron.img Την ARΩMA στο mi mix 2 την δοκίμασε…
-
-
Amazfit BIP & extra faces
ΜήνυμαΕγω πάλι δεν έχω καταφέρει να περασω κανένα... Έχει αλλάξει κάτι? Άκυρο το βρήκα!!
-
-
@geogian για να πω την αληθεια δεν διαβασα τις προηγουμενες σελιδες .ευχαριστω για την ενημερωση αλλα και τα παλικαρια που καθε εβδομαδα μας προσφερουν και μια καινουρια rom !!