Ναι υπάρχει στο Banggood (πιο ακριβά,αλλά οκ),οπότε θα προτιμήσω αυτό,να μην έχω θέμα. Το banggood επίσης μου βγάζει και μια επιλογή να τικάρω "Add Shipping Insurance to your order" και κοστίζει σχεδόν 12 ευρώ. Είναι απαραίτητο να το τικάρω αυτό; (εννοείται επιλέγω Priority Direct Mail με επιπλέον 17 ευρώ).
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Η shipping insurance είναι ασφάλεια απώλειας κατά τη μεταφορά. Αν χαθεί σε αποζημιώνουν. Συνήθως δεν το διαλέγω. Αποφάσισε εσύ για το ρίσκο...
-
Οκ,θενκς για τις απαντήσεις.
-
Κάνε όμως check out με PayPal , να έχεις την κάλυψη του PayPal και να χαθεί σε καλύβει το PayPal...
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Κάνε όμως check out με PayPal , να έχεις την κάλυψη του PayPal και να χαθεί σε καλύβει το PayPal...
-
Χαιρετώ!
Μήπως έχει ψωνίσει κανένας τελευταία καμιά μπαταρία για το Xiaomi drone 4K? Gearbest και Banggood δεν στέλνουν από Κίνα και δεν το έχουν σε ευρωπαϊκή αποθήκη. Μόνο στο AliExpress το βρίσκω με NL post, αλλά δεν έχω ψωνίσει από κει τίποτα ακριβό τελευταία και δεν ξέρω τι παίζει με το τελωνείο...
Κανένα άλλο μαγαζάκι?
Καλό βράδυ. -
Ο/H billphone έγραψε:
Ο/H makis1024 έγραψε:
-
Ο/H gnns mtrs έγραψε:
Ναι υπάρχει στο Banggood (πιο ακριβά,αλλά οκ),οπότε θα προτιμήσω αυτό,να μην έχω θέμα. Το banggood επίσης μου βγάζει και μια επιλογή να τικάρω "Add Shipping Insurance to your order" και κοστίζει σχεδόν 12 ευρώ. Είναι απαραίτητο να το τικάρω αυτό; (εννοείται επιλέγω Priority Direct Mail με επιπλέον 17 ευρώ).
Κακά τα ψέματα το banggood είναι οτι καλύτερο για αποφυγή τελωνείου και έντιμο μαγαζι!
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Συγνώμη το καλό μαγαζί προσωπικά δεν μου λέει κάτι διότι ανά πάσα στιγμή στην διαδρομή υπάρχει μια ελάχιστη πιθανότητα χωρίς υπαιτιότητα του καταστήματος να γίνει κάτι απρόσμενο ας πούμε κλοπή ή κάτι παρόμοιο.Αυτο που θέλω να ρωτήσω (που μέχρι σήμερα το θεωρούσα δεδομένο) το γεγονός ότι πληρώνω μέσω pay pal δεν με διασφαλίζει??? Δηλαδή εάν χαθεί το δέμα και δεν παραλάβω σε 2 με 3 μήνες από ,banggood ας πούμε και κάνω dispute δεν θα αποζημιωθω????
-
Αν έχεις ασφαλεία δεν υπάρχουν πολλές συζητήσεις. Αν δεν έχεις θα τραβήξει λίγο...
-
Προσωπικά δεν έχω επιλέξει καμία φορά την ασφάλεια.Οχι ότι είναι αυτό σωστό.Ταυτοχρονα όμως καμία φορά δε συνέβει το οτιδήποτε.Επισης πρέπει να αναφέρω ότι 1) τα πακέτα από banggood είναι εμφανώς καλύτερα διασφαλισμένα για ζημιά αποτι του Gearbest και 2) καιρό με τον καιρό έχω διαπιστώσει ότι όσο πάει τα πακέτα έρχονται και πιο γυμνά.
Mi Mix 2 το παρέλαβα από banggood στις 14 ημέρες όχι με την priority επιλογή αλλά με την άλλη που δεν την θυμάμαι τώρα + ασφάλεια τελωνείου.Redmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64 -
Ο/H Sakis Teleios έγραψε:
Προσωπικά δεν έχω επιλέξει καμία φορά την ασφάλεια.Οχι ότι είναι αυτό σωστό.Ταυτοχρονα όμως καμία φορά δε συνέβει το οτιδήποτε.Επισης πρέπει να αναφέρω ότι 1) τα πακέτα από banggood είναι εμφανώς καλύτερα διασφαλισμένα για ζημιά αποτι του Gearbest και 2) καιρό με τον καιρό έχω διαπιστώσει ότι όσο πάει τα πακέτα έρχονται και πιο γυμνά.
Mi Mix 2 το παρέλαβα από banggood στις 14 ημέρες όχι με την priority επιλογή αλλά με την άλλη που δεν την θυμάμαι τώρα + ασφάλεια τελωνείου.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα