Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 248.
-
Παράθεση από kaper: “Εχω ενα δεμα που στο τρακινκ λεει κλεισιμο απο κεντρο διαλογης μετα απο αυτο ποιες διαδικασιες ειναι ακομα μεχρι να παραλαβω Στάλθηκε από το LG-H840 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Oταν γράψει άφιξη στα ΕΛΤΑ της περιοχής σου θα πας για παραλαβη Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από teodkats: “Παράθεση από billucky: “Eνταξει το bpost international δεν υπαρχει(με tracking από LVS......)!!!!Παρηγγηλα στις 20/11 μια nohon bm45 για την γυναίκα κ σήμερα παρέλαβα!!!Σφαίρα!!!Με εξέπληξε ευχάριστα!!! ” Από που; Ήρθε με την original συσκευασία;” Nαι εννοείται με την original,συσκευασμένη σε νάιλον!!Είναι η 2η που παίρνω οπότε ο πωλητής από το ali ήταν δοκιμασμένος!!!766eb8f54cb33c0f20d462e3a9c85770.jpg3b94fd34e62a575f1d49af39117766e7.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ipankas: “Γειά σας παιδιά. Αγορά από alli πλησιάζει η λήξη του χρόνου παράδοσης να ζητήσω παράταση ή να περάσω σε ανοιχτή διαμάχη στην πρώτη περίπτωση αν δεν προλάβω και με τον έχτρα χρόνο χάνω τα λεφτά μου; Το προϊον βρίσκεται Ελλάδα” Να ζητήσεις παράταση!!Δεν φταιει ο πωλητής για την κατάντια των Ελληνικών Ταχυδρομείων!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πραγματικά κάνω υπομονή με τα ΕΛΤΑ αλλά του έχει σιχαθεί η ψυχή μου!!4 δέματα ενώ έχουν φτασει στο Αεροδρόμιο(Ελλάδα,Αερολιμένας,ΚΑΤ) κ εκφόρτωση από μεταφ.μεσο περιμένω το το πιο πρόσφατο 10μερες,το πρώτο που έφτασε 26 μέρες κ ακόμα δεν έχουν κινηθεί!!! Σήμερα ήθελα να πάρω κατι(18650 battery charger),ψωνισα από banggood,μπορεί να μου κόστισε 6€ παραπάνω σε σχέση με το ali,συν 2€ priority,το πολύ σε 20ημερολογιακες θα το έχω!!Δεν θα περιμένω 2μηνες!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποι…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nikolasxm: “Καλησπέρα παιδιά. Έχω το hermes εδώ και 2 χρόνια και δεν θέλω να το αλλάξω ακόμη γιατί έιμαι πολύ ευχαριστημένος (εκτός από την κατανάλωση βέβαια χεχε). Έχω την "8.6 miui .gr XTRV-7.6.8 Beta" και τόσο καιρό δεν είχα προβληματα. Το χρησιμόποιώ για τη δουλέια και δεν θέλω να πειραματίζομαι ιδιαίτερα. Επειδή έχω ένα πρόβλημα μερικές φορές με το touch (πατάει ο,τι νάναι μόνο του) λέω να κάνω factory reset. Με την ευκαιρία λέω να περάσω και μια άλλη ρομ. Ποια κατα τη γνώμη σα…
-
Redmi note 3 pro οθονη
ΜήνυμαDragon tt ή aliexpress Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk