Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 172.

• Mi 9 Τ

sotsp - - RedMi K20/Mi 9T (Davinci)

Μήνυμα

και τωρα τι κανουμε παιδια;

• Mi 9 Τ

Μήνυμα

Δυστυχώς τιποτα. Εβαλα magisk εκανα reboot και παλι κανει συνεχως επανεκινησεις από την οθονη mi-unlock

• Mi 9 Τ

Μήνυμα

αν κατεβασω την τελευταία custom rom xtrv 9.10.17 , και την φλασάρω μέσα από twrp θα είμαι οκ; γιατί φοβάμαι ότι θα πρέπει να βάλω και την τελευταία version του twrp για να μπορέσει να την εγκαταστήσει

• Mi 9 Τ

Μήνυμα

θα κατεβάσω την τελευταία fastboot rom και θα προσπαθήσω να την εγκαταστήσω. Το κακό είναι ότι δεν βρίσκω αυτή που βγήκε σήμερα. Ο θεός βοηθός

• Mi 9 Τ

Μήνυμα

ήμουν με official rom και είχα twrp και magisk εγκατεστημενο. Μου ζήτησε αναβαθμηση το κινητό σήμερα και την οποία έκανα και το κινητό δεν άνοιξε ποτέ. Θα προτιμούσα να μην στήσω custom rom και να εγκαταστήσω και πάλι την νέα official που βγήκε σήμερα αν γίνεται.

• Mi 9 Τ

Μήνυμα

μπορεί να μου πει κάποιος από που μπορώ τελικά να κατεβάσω την rom και ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω. sos

• Mi 9 Τ

Μήνυμα

δεν μου δίνει κάποιο link

• Mi 9 Τ

Μήνυμα

Δυστυχώς το τηλέφωνο δεν ανοίγει και μου βγάζει συνέχει την οθόνη mi με την ένδειξη unlock. Στην twrp με αφήνει να μπώ όπου και έκανα format data και επανεκίνηση μπας και στρώσει αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Τι μπορώ να κάνω τώρα που συνεχώς μου αναβοσβήνει η οθόνη mi - unlock?

• Mi 9 Τ

Μήνυμα

Πρώτη προσπάθεια αναβάθμισης: απέτυχε. Στην επανεκκίνηση του τηλεφώνου με πέταξε στο twrp να βάλω κωδικό. Έβαλα τον κωδικό μου και στην συνέχει έκανε επανεκκίνηση και μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν μπόρεσε να κάνει την αναβάθμιση. Τώρα μου βγάζει και πάλι μήνυμα ότι χρειάζεται αναβάθμιση με την μόνη διαφορά ότι το αρχείο που μου ζητάζει να κατεβάσω είναι 2,2gb αντί για 711 ΜΒ που ήταν το προηγούμενο. Κάνω κάτι λάθος;

• Mi 9 Τ

Μήνυμα

Ξεκινάω την αναβάθμιση. Όταν θα πάω να στήσω και πάλι όμως την twrp και το magisk, εκεί δεν θα πρέπει να κάνω factory reset;

• Mi 9 Τ

Μήνυμα

Αναφέρομαι σε official rom. Είναι προτιμώτερο να κάνω πρώτα factory reset και μετά την εγκατάσταση ή αντίστροφα;

• Mi 9 Τ

Μήνυμα

Μου ήρθε και σε εμένα πριν από 5 λεπτά η ενημέρωση. Θα χρειασθεί να κάνω factory reset ή να την περάσω από πάνω; Μετά από την ενημέρωση θα πρέπει να στήσω πάλι twrp;

• Mi 9 Τ

Μήνυμα

Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω ποιες εφαρμογές μου καταναλώνουν την περισσότερη μνήμη. Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi 9 Τ

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi 9 Τ

Μήνυμα

Μπορείτε να με βοηθήσετε να καταλάβω κάτι. Ποια είναι η διαφορά της global rom από την eu rom. Σας επισυνάπτω τις πληροφορίες του τηλεφώνου μου. Από ότι βλέπω η τελαυταία global stable rom είναι η V10.3.11.0.PFJMIXM ενώ αυτή που έχω εγώ είναι η τελαυταία EEA Stable ROM.

• Mi 9 Τ

Μήνυμα

Σε ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi 9 Τ

Μήνυμα

Αυτό το εικονίδιο με τους 2 κύκλους που εμφανίζει κατά καιρούς στην μπάρα ειδοποιήσεων, ξέρει να μου πει κανένας τι είναι;

• TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI

sotsp - - Recoveries

Μήνυμα

Τελικά όλα καλά. Έκανα ξανά format data. Εγκατάσταση magisk από την αρχή και το κινητό άνοιξε. Δεν ξέρω τι κόλλημα έφαγε. Τέλος παντων. Έστεισα και adaway, όλα καλά. Σας ευχαριστώ πολύ ολους Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

sotsp - - Recoveries

Μήνυμα

εχω miui 10. Εκανα ξανα format data και ανοιξε κανονκα. Ξαναμπήκα στην twrp και τωρα μου ζηταει password για decrypt data. Ουφ τι κανω λαθος;

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

sotsp - - Recoveries

Μήνυμα

τν εσωτερικό τον βλεπω κανονικα. Εβαλα την twrp_davinci_3.3.1_12-08-19_blue_Ss_new.img