Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 141.
-
Παράθεση από manos78: “Πάντως εγώ που παρέλαβα από minideal δεν έχει ελληνικά. Το μόνο θέμα που έχω παρατηρήσει είναι ότι αργει να διαβάσει την κάρτα sim. Ελπίζω να λυθεί στο μέλλον με κάποια ελληνική ρομ. Κατά τα άλλα το κιν πάει σφαίρα. Άψογο σε όλα ” Και εμένα το ίδιο αργεί να την διαβάσει την πρώτη φορα που ανοίγει το κινητό, πιθανώς είναι θέμα software και θα λυθεί αλλά και πάλι δεν είναι και σπουδαίο εφόσον λειτουργεί άψογα...
-
Παιδια το παρέλαβα και εγώ σήμερα το πρωι και μπορω να πω πως έμεινα αφωνος με την ταχύτητα και την όλη λειτουργια του κινητού... Η μπαταρία είναι αξιοθαύμαστη επίσης μου έβγαλε 6 ώρες με ανοιχτή οθόνη wifi και δεδομένα (4G) μονίμως ανοιχτά, επίσης πολύ στιβαρή και premium κατασκευή πραγματικα είναι ένα κόσμημα... Το έχω σε λευκό/ασημί και εγώ!
-
Παράθεση από Dante: “Παράθεση από Pachenko_Gr: “Πότε το έχετε παραγγείλει εσείς ρε παιδιά; Εγω έκανα παραγγελία 28 Ιανουαρίου ενημερώθηκε το tracking number 6 Φεβρουαρίου ότι και καλά θα το στείλουν με την πρώτη ευκαιρία (dispatched to overseas λεει), αλλά μέχρι και σήμερα 12 Φεβρουαρίου έχει μείνει στάσιμο, σα να καθυστέρησε λιγο... ” 28 εκανα παραγγελια και εγω.10/2 μου εβγαλε despatched.Δε σου εχει βγαλει arrived at destination στο singpost? ” Όχι μου λέει ακόμη dispatched to overseas... Από …
-
Παράθεση από akisjes: “Δεν τον ρώτησα καθόλου γιατί το θεωρούσα δεδομένο.Βασικά επειδή ήθελα να το παραγγείλω με Ελληνικά μέχρι την προηγούμενη πέμπτη(λόγο κινέζικης πρωτοχρονιάς ) του τα είχα ζαλίσει και μετά την Πέμπτη δεν τον ξαναενοχλήσα .Ξαφνικά σήμερα το πρωί βλέπω στο skype μηνυμά του από Κυριακή ότι βγήκε multy rom για το note 3 pro .Δεν επικοινώνησα μαζί του, μπήκα κατευθείαν στο vickmall που αγοράζω από εκεί τα κινητά, αρχικά δεν βλέπω κάτι στο site αλλά στο live chat η Selina μου επιβ…
-
Παράθεση από akisjes: “αφού έχεις κάνει την παραγγελία θα σου πρότεινα να περιμένεις να το πάρεις στα χέρια σου να δούμε εάν και τώρα είναι κλειδωμένος ο bootloader και καλύτερα να κάνεις οτιδήποτε μέσω οδηγιών του φόρουμ. Μέχρι προ 4ώρου στο chat μιλούσα με κάποιον κινέζο που το έχει στα χέρια του και συνεργάζεται με κινέζικα γνωστά σάιτ για θέματα ρομ και service και μου είπε ότι θα ξαναδουλέψει από δευτέρα 15 φεβρουαρίου ” Δεν τον ρώτησες εάν ο bootloader είναι κλειδωμένος? Γιατί ακούστηκε ότ…
-
Παράθεση από akisjes: “Για όσους προτιμούν την multy language των καταστημάτων( η μοναδική μέχρι στιγμής με Ελληνικά) βγήκε μέσα στο Σαββατοκύριακο και από ότι μου είπε στο live chat η selina θα μπει σαν επιλογή για παραγγελία από αύριο στο vickmall αλλά τα κινητά θα ετοιμαστούν και θα αποσταλούν μετά της 15 φεβρουαρίου ” Μήπως έχεις κανένα link για να την κατεβάσω? Γιατί το έχω παραγγείλει και έχει πάνω την original...
-
@dimi1982 Η xiaomi από όσο έχω διαβάσει αρχίζει σιγά σιγά να επεκτείνεται και στην Ευρώπη, αλλά ξέρω πως κυρίως για την Ινδία βγήκε η συγκεκριμένη έκδοση, παρόλα αυτά μόνο καλοδεχούμενη είναι κατά την γνώμη μου... @Dante Και να υπάρχει τέτοιο θέμα που δεν νομίζω μπαρμπούτσαλα μου φαίνονται το πρόβλημα θα είναι σίγουρα στο software και όχι στο hardware γιατί όσες συσκευές έχουν τον 808 δεν αντιμετωπίζουν τέτοιο πρόβλημα... Οπότε θα διορθωθεί με update...
-
Παράθεση από lallasgr: “Παράθεση από Pachenko_Gr: “Εμένα μόλις μου ήρθε το tacking number, εύχομαι να αποφύγω τις γιορτές... @lallasgr Εγώ και παλαιότερα από εδώ (trackitonline.ru) κοιτούσα τα δέματα μου, απλά βάζεις το tracking number και αφήνεις τα υπόλοιπα στο autodetect... (και φυσικά βάζεις το security code που σου δείχνει) ” Ωραίος ευχαριστώ! Προς το παρόν πάντως το νούμερο που έχω δεν εμφανίζει τίποτα. Θα κάνω υπομονή μέχρι τη Δευτέρα και αν δεν έχει εμφανιστεί κάτι θα ξανά-επικοινωνήσω ν…
-
Βασικά από ό,τι είδα στο google που έψαξα η αργία είναι 3 μέρες για τους κινέζους, δλδ Δευτέρα 8 φεβρουαρίου μέχρι Τετάρτη 10 φεβρουαρίου οπότε Πέμπτη θεωριτικά πάντα ανοίγουν τα καταστήματα, αν είναι για 3 μέρες καθυστέρηση δεν ήρθε και η συντέλεια, αλλά αν καθυστερήσει 15 μέρες που κρατάει η πρωτοχρονιά τους τότε την βάψαμε...
-
Παιδιά έκανα παρεγγελία και εγώ χθες το βράδυ και ρώτησα σήμερα την selina στο vickmall σχετικά με την κινέζικη πρωτοχρονιά και εάν θα προλάβει να φύγει προτού πιάσει αργία και μου απάντησε ότι δεν είναι 100% σίγουρη αλλά έχω πιθανότητες, επίσης είπε πως εάν έκανα παραγγελία μέσα στην κινέζικη πρωτοχρονιά (που είναι 8 φεβρουαρίου) προφανώς και θα καθυστερούσε, επίσης μου είπε θα το στείλει σήμερα και θα πάρω tracking number. Τι να πω, είδωμεν...
-
Παράθεση από scarface53: “Παράθεση από lallasgr: “Παράθεση από scarface53: “Ξέρουμε μηπως αν θα εχει κλειδωμενο bootloader η οχι? ευχαριστω ” Το λογικό είναι ότι θα είναι κλειδωμένο. Τώρα για το αν θα εγκρίνουν να στείλουν κωδικό για ξεκλείδωμα αυτό νομίζω δεν μπορούμε να το ξέρουμε ακόμα!! ” Σίγουρα δεν ξέρουμε ακόμα για το pro γιατι ούτε για το note 3 γνωρίζουμε Και μία ακόμη ερώτηση, εγώ στο κινητό χρειάζομε να χρησιμοποιώ μόνο αγγλικά, δεν έχω βάλει ποτέ ελληνικά σε κινητο,pc κτλπα, επίσης θ…
-
Παιδιά φέτος η κινέζικη πρωτοχρονιά από ό,τι διάβασα πέφτει 8 φεβρουαρίου και είναι αργία για 3 μέρες για τους κινέζους παρόλο που κρατάει 15 μέρες. Σήμερα θα παραγγείλω και εγώ με την σειρά μου πρώτα ο Θεός το redmi note 3 pro 32gb από vickmall, μίλησα με την selina και ενημερωτικά μου είπε ότι στέλνουν με το κινητό διάφανη θήκη σιλικόνης και επίσης είδα ότι είναι πλέον διαθέσιμο και το μαύρο χρώμα για όσους θέλουν. @lallasgr Φίλε μου επειδή είμαι λίγο άσχετος τι είναι αυτό το GB που αναφέρεις …