@geobas μια μπούρδα είναι!!! Γι' αυτούς που δεν ξέρουν και εντυπωσιάζονται απο χαζαΟ/H geobas έγραψε:
Θα μας τρελλάνουνε ..................

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμού@geobas μια μπούρδα είναι!!! Γι' αυτούς που δεν ξέρουν και εντυπωσιάζονται απο χαζαΟ/H geobas έγραψε:
Θα μας τρελλάνουνε ..................
Πρωτη φορτιση,επιασα 8ωρο.Ο/H Pachenko_Gr έγραψε:
Θα ανεβασω ένα screenshot να δείτε ποσό μπαταρία με οθόνη ανοιχτή επιασα... Wifi συνέχεια ανοιχτό και 1 ώρα gaming...
Και εμένα το ίδιο αργεί να την διαβάσει την πρώτη φορα που ανοίγει το κινητό, πιθανώς είναι θέμα software και θα λυθεί αλλά και πάλι δεν είναι και σπουδαίο εφόσον λειτουργεί άψογα...Ο/H manos78 έγραψε:
Πάντως εγώ που παρέλαβα από minideal δεν έχει ελληνικά. Το μόνο θέμα που έχω παρατηρήσει είναι ότι αργει να διαβάσει την κάρτα sim. Ελπίζω να λυθεί στο μέλλον με κάποια ελληνική ρομ. Κατά τα άλλα το κιν πάει σφαίρα. Άψογο σε όλα
έχω πάρει το κινητό από εκεί...σε όλους λένε στα σχόλια ότι θα το ρουτάρουν , ότι θα μπορούν να βάλουν τα ελληνικά και γενικά ότι άλλο ζητήσεις..μετά από 2 μέρες σου στέλνουν μέιλ ότι δεν μπορούν να το ρουτάρουν και ότι υπάρχει μόνο η official rom...παραταύτα το κινητό είναι μια χαρά και δουλεύει άψογα και με την official.ελπίζω να βοήθησαΟ/H diamantopoulosh έγραψε:
Στο minideal αν δείτε στα σχόλια με τις παραγγελίες λένε ότι έχουν και ελληνικά. Αν έχει πάρει κάποιος κινητό από εκει μπορεί να την ανεβάσει κάπου; Ακόμη και από το αγγλικό φόρουμ. Δείτε τον σύνδεσμο και τα σχόλια Wholesale XIAOMI Redmi Note 3 Pro 32GB 4000mAh SmartPhone Golden free shipping
Παναγιώτη σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Απλά θέλω να το παραγγείλω από geekbuying και δεν θα ήθελα να έχω αμφιβολία στο τι συμβαίνει πίσω από την λέξη presaleΟ/H Opanos έγραψε:
Το κάθε κατάστημα έχει έναν αριθμό προτεραιότητας για τον χονδρέμπορο, ο οποίος είναι ανάλογος των πωλήσεών του.
Έτσι πχ το Πλαίσιο θα πάρει πιο γρήγορα την νέα κάρτα γραφικών από ένα συνοικιακό κατάστημα.
Αυτό συμβαίνει και στην Κίνα ή όπου αλλού.
Ανάλογα το μέγεθός σου, τότε θα πάρεις το προϊόν μου, διότι θέλω να στηρίξω αυτόν που μου κάνει τις μεγάλες πωλήσεις.
Άρα, εσύ μιας και είσαι out of stock τότε που το πουλά ο διπλανός σου, τι κάνεις?
Υιοθετείς ένα σύστημα preorder με σαφώς χαμηλότερη τιμή, ώστε να προσελκύσεις πελάτες με σκοπό σιγά σιγά να γίνεις εσύ ο πρώτος στις πωλήσεις και να έχεις τον πρώτο λόγο.
Χοντρά χοντρά..