Σας παραθέτω και ένα σημερινό Antutu της συσκευής μου (Redmi Note 3 Pro 3GB/32GB) έχοντας φορτώσει όλα όσα ήθελα από εφαρμογές κλπ.
Xiaomi Redmi Note 3 PRO - Νέα βελτιωμένη έκδοση
-
-
Ο/H Gorgolemis έγραψε:
Παιδιά σε τι χρώμα το πήρατε?
Εγώ το παρήγγειλα σε μαύρο με γκρί αλλά έχω την εντύπωση ότι το μεταλλικό πλαίσιο που έχει το άσπρο και το χρυσαφί δεν το έχει.
Έτσι τους έστειλα μήνυμα να το αλλάξουν σε άσπρο ασημί.
-
παιδια κατεβασα το mi pc suite αλλα ενω εχω συνδεδεμενο το κινητο δεν το αναγνωριζει...τι μπορει να φταιει??
-
Παιδια το παρέλαβα και εγώ σήμερα το πρωι και μπορω να πω πως έμεινα αφωνος με την ταχύτητα και την όλη λειτουργια του κινητού... Η μπαταρία είναι αξιοθαύμαστη επίσης μου έβγαλε 6 ώρες με ανοιχτή οθόνη wifi και δεδομένα (4G) μονίμως ανοιχτά, επίσης πολύ στιβαρή και premium κατασκευή πραγματικα είναι ένα κόσμημα... Το έχω σε λευκό/ασημί και εγώ!
-
Ο/H kostakoutas έγραψε:
Ο/H Gorgolemis έγραψε:
Παιδιά σε τι χρώμα το πήρατε?
Εγώ το παρήγγειλα σε μαύρο με γκρί αλλά έχω την εντύπωση ότι το μεταλλικό πλαίσιο που έχει το άσπρο και το χρυσαφί δεν το έχει.
Έτσι τους έστειλα μήνυμα να το αλλάξουν σε άσπρο ασημί.
Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση......... -
παιδιά πάντως όποιος εχει γκρι-μαύρο και θέλει λευκό-ασημί,είμαι υπέρ διαθέσιμος!!
-
Παιδια επειδή είναι η πρωτη xiaomi συσκευή μου απο όσο έχω διαβάσει εαν ο bootloader είναι κλειδωμένος δεν εχεις πρόσβαση στο recovery...Εμένα όμως έχει επιλογή reboot to recovery (ανεβαζω και ενα screenshot)
P.S. Διορθωστε με εαν κάνω λάθος -
Ο/H Pachenko_Gr έγραψε:
Παιδια επειδή είναι η πρωτη xiaomi συσκευή μου απο όσο έχω διαβάσει εαν ο bootloader είναι κλειδωμένος δεν εχεις πρόσβαση στο recovery...Εμένα όμως έχει επιλογή reboot to recovery (ανεβαζω και ενα screenshot)
P.S. Διορθωστε με εαν κάνω λάθος
-
-
Στο minideal αν δείτε στα σχόλια με τις παραγγελίες λένε ότι έχουν και ελληνικά. Αν έχει πάρει κάποιος κινητό από εκει μπορεί να την ανεβάσει κάπου; Ακόμη και από το αγγλικό φόρουμ. Δείτε τον σύνδεσμο και τα σχόλια Wholesale XIAOMI Redmi Note 3 Pro 32GB 4000mAh SmartPhone Golden free shipping
-
Και .....
Service Provide Unlocked
Θα μας τρελλάνουνε .................. -
Ο/H geobas έγραψε:
Service Provide
Unlocked
Δηλαδή ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλους τους Providers.
Η δήλωση αυτή πιστεύω πως δεν έχει καμμία σχέση με το κλείδωμα του Bootloader.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες