θα πάω αύριο =============== Δεκ 5th 2017, 6:59pm =============== διαβάζω στο φόρουμ ότι η καινούρια 7.11.30 έχει προβλήματα με την μπαταρία η διάφορα κολλήματα σας δημιούργησε πρόβλημα
εκεί που γράφω το email η τον κωδικό πατιούνται μόνα τους διάφορα γράμματα και μερικές φορές το αριστερό πλήκτρο δεν πατιέται πρέπει να κλείσω οθόνη και να τη ξανανοίξω
καλησπέρα 1} έχω φλασάρει την global development θα μου έρχονται αναβαθμίσεις κάθε εβδομάδα και 2) αν θέλω να γυρίσω σε XTRV aroma πως θα το κάνω, αυτή τη στιγμή είμαι ξεκλείδωτος
το έκανα με το mi flash μου έβγαλε succese =============== Δεκ 3rd 2017, 1:33pm =============== μου έβγαλε πάλι την xtrvaroma =============== Δεκ 3rd 2017, 1:58pm =============== μήπως παίζει και η μπαταρία ρόλο είναι στο 62%
Καλησπέρα στην XTRV Aroma 7.11.23 παρατήρησα τα εξής την ώρα που έγραφα το email μου πατήθηκαν από μόνα τους διάφορα γράμματα έπρεπε να σβήσω την οθόνη και να την ξανανοίξω το κουμπί πολλές φορές δεν κάνει επαφή ας πούμε μπαίνω στο facebook για να βγω κάνω την οθόνη σβήσιμο άνοιγμα και τελευταίο από το google play στην αρχή με πέταξε δύο φορές
τελικά δεν θα κάνω root για δεν θέλω να ξαναχαλάσει το κινητό ευχαριστώ spideman3 =============== Νοε 29th 2017, 12:56pm =============== spideman3 ευχαριστώ για την σελίδα Μια διαφορετική εξήγηση για το root για αρχάριους χρήστες του Android
το διάβασα στο Λεξικό =============== Νοε 28th 2017, 4:35pm =============== με ενδιαφέρει έχω ακόμα 24 ώρες για να ξεκλειδώσει αν κάνω root δεν θα πάθει τίποτα το κινητό με ενδιαφέρει ποιο πολύ για της εφαρμογές να μην είναι στο κινητό αλλά στη sd και πως κάνω root