Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 485.
-
μολις την περασα και εγω!ολα καλα μεχρι στιγμης!το μονο θεμα που εχω ειναι οτι απο την προηγουμενη developer εχει εξαφανιστει η επιλογη για αλλαγη γραμματοσειρας...
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από johnnyman: “Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από johnnyman: “Παιδια ξαφνικα η εφαρμογη video εκανε ενημερωση(δεν ξερω πως) και τωρα ονομαζεται Mi Video και ειναι στα κινεζικα..τι μπορω να κανω? ” Απεγκατάσταση της αναβάθμισης. ” Ωραιος φιλε μου!!μια χαρα ειναι τωρα!ευχαριστω πολυ!!Κατι αλλο!το μενου με την αλλαγη γραμματοσειρας εχει εξαφανιστει.γιατι αυτο?Δοκιμασα να το επαναφερω με το shortcut master μου το εμφανιζει αλλα και παλι δεν μπορω να αλλαξω γραμματ…
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από johnnyman: “Παιδια ξαφνικα η εφαρμογη video εκανε ενημερωση(δεν ξερω πως) και τωρα ονομαζεται Mi Video και ειναι στα κινεζικα..τι μπορω να κανω? ” Απεγκατάσταση της αναβάθμισης. ” Ωραιος φιλε μου!!μια χαρα ειναι τωρα!ευχαριστω πολυ!!Κατι αλλο!το μενου με την αλλαγη γραμματοσειρας εχει εξαφανιστει.γιατι αυτο?Δοκιμασα να το επαναφερω με το shortcut master μου το εμφανιζει αλλα και παλι δεν μπορω να αλλαξω γραμματοσειρα.
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από stelios1987: “Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από stelios1987: “καλημερα και καλη εβδομαδα μια ερωτηση ξανα που μπορω να αλλαξω γραμμΑτοσειρα (font);;;;; ειναι καποιος ευκολο να με βοηθησει;;;;;Σας παρακαλω!!!!!δεν μπορω πουθενα να την βρω!!! ευχαριστω εκ των πρότερων ” Υπάρχει εδώ ένα ωραίο tip που ανέβασε ο @sugardad για να έχετε μόνιμα πρόσβαση στις ξεχωριστές ρυθμίσεις στα θέματα. ” παρολα αυτα δεν υπαρχει επεξεργασια font - γραμματοσειραςτα εκανα ολα τα…
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από xristoz27: “ναι οκ συμφωνω σε αυτο που λες ομως πως θα ειμαι σιγουρος οτι ειναι αυθεντικη? γιατι πχ και στο ebay λεει original και κοστιζει 14ευρω. ξερεις καποιο μαγαζι στην αθηνα? ” Όχι φίλε, στην Αθήνα δεν βρίσκεις τέτοια μπαταρία...Δες ΕΔΩ ” ειναι γνησια αυτη 100%?ρωταω γιατι στο vickmall την εχει νομιζω 25$.
-
σημερα παρατηρησα οτι το μενου για επιλογη γραμματοσειρας λειπει...αλλάξε κατι?
-
ολα οκ σε redmi note 2!!να στε καλα παιδια!!
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από johnnyman: “Εγω που έχω 64αρα μια χαρά την διαβάζει! ” Το ξέρω... αλλά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι εάν βάλεις περισσότερα από 32GB μέσα στη κάρτα θα μπορέσει να τα διαβάσει... και δεν θα τα χάσει (έχουν συμβεί παρόμοια περιστατικά) ” Αμα την βαλεις την 64αρα και την κανεις format απο το κινητο την διαβαζει τελεια.γραφεις,περνας,σβηνεις οτι θελεις.Δεν εχω κανενα θεμα!!
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από fraris: “Παιδες , να ρωτησω μηπως ξερει κανενας ... Εχω στο redmi note 3 prime μια Samsung sd card 64GB class 10 ... αλλα δε τη διαβαζει... Ξερει κανεις τιποτα ? Φοραω την τελευταια ελληνικη Developer.. ” Redmi Note 2 εννοείς προφανώς... Note 3 δεν υπάρχει...ακόμα! Λοιπόν η συσκευή διαβάζει μέχρι 32GB κάρτα... όχι μεγαλύτερη. * Card Extend * Support TF card up to 32GB extended ” Εγω που έχω 64αρα μια χαρά την διαβάζει!
-
5 νέα όμορφα θέματα για εσάς.
johnnyman - - V6/7 Themes
ΜήνυμαΥπαρχει σαν εφαρμογη στο κινητο!
-
5 νέα όμορφα θέματα για εσάς.
johnnyman - - V6/7 Themes
ΜήνυμαΠαράθεση από giannisag: “πολυ ωραια θεματα ΚΡΙΜΑ που δεν τα δεχεται σε μενα....μου λλει οτι δεν δεχεται απο τριτες πηγες!!!!!!!!!!!! ΤΙ ΚΑΝΩ??????? ” αμα τα ψαξεις με το ονομα τους μεσα στο theme store θα τα βρεις κανονικα τα θεματα!!