Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H petrosarfaras έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H madmax έγραψε:

Καλησπερα, εχω περασει την stable 7.0.6.0 και προσεξα οτι δεν μπορεί να κανει screenshot.
      Συγκεκριμενα βγαζει μνμ " Αδυνατη η αποθηκευση του στιγμιότυπου. Ενδεχεται ο αποθ. Χωρος να βρισκεται σε χρηση" .
      Το εχει πάθει καποιος αλλος;

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Αυτό το έχω δει μόνο στην εφαρμογή της AlphaBank όπου ουσιαστικά έχουν "κόψει" την δυνατότητα να κάνει κάποιος screenshot... αλλά μόνον εκεί!
      Εμενα δουλευει ακόμη στην εφαρμογη της ALPHA BANKxiaomi redmi note 2
      Sorry... έκανα λάθος... εννούσα την εφαρμογή της Piraios Bank...

Δυστυχως μοθ το κανει παντου, οχι μονο σε εφαρμογες. Ακομη και στο homepage!
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H petrosarfaras έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H madmax έγραψε:

Καλησπερα, εχω περασει την stable 7.0.6.0 και προσεξα οτι δεν μπορεί να κανει screenshot.
      Συγκεκριμενα βγαζει μνμ " Αδυνατη η αποθηκευση του στιγμιότυπου. Ενδεχεται ο αποθ. Χωρος να βρισκεται σε χρηση" .
      Το εχει πάθει καποιος αλλος;

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Αυτό το έχω δει μόνο στην εφαρμογή της AlphaBank όπου ουσιαστικά έχουν "κόψει" την δυνατότητα να κάνει κάποιος screenshot... αλλά μόνον εκεί!
      Εμενα δουλευει ακόμη στην εφαρμογη της ALPHA BANKxiaomi redmi note 2
      Sorry... έκανα λάθος... εννούσα την εφαρμογή της Piraios Bank...

Eχεις δικιο για την Πειραιως
      Pocofone
    • καλησπερα, επειδη η μπαταρια παρατηρω οτι δεν ειναι και τοσο μεγαλη σκεφτομαι να παρω μια εξτρα μπαταρια.να παραγγειλω απο ebay ή εχει καποιος να μου προτεινει κατι αλλο?? ευχαριστω,
    • Διαφήμιση
    • Ο/H xristoz27 έγραψε:

καλησπερα, επειδη η μπαταρια παρατηρω οτι δεν ειναι και τοσο μεγαλη σκεφτομαι να παρω μια εξτρα μπαταρια.να παραγγειλω απο ebay ή εχει καποιος να μου προτεινει κατι αλλο?? ευχαριστω,
      Η ιδέα σου να πάρεις 2η μπαταρία μου αρέσει!
      Η ιδέα σου να τη πάρεις απο το Ebay είναι λίγο ρίσκο όμως... επειδή κυκλοφορούν πολλές "μαιμούδες" εκεί έξω... Το κακό με τις μπαταρίες είναι ότι ανακαλύπτεις ότι είναι "μαιμού", μετά από αρκετή χρήση, οπότε είναι και πολύ αργά να διεκδικήσεις οτιδήποτε... Διάλεξε ένα κινεζομάγαζο που πουλάει γνήσια προϊόντα να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο... Έτσι κι αλλιώς μιλάμε για ένα προϊόν που κοστίζει περίπου ένα δεκάρικο...
    • ναι οκ συμφωνω σε αυτο που λες ομως πως θα ειμαι σιγουρος οτι ειναι αυθεντικη? γιατι πχ και στο ebay λεει original και κοστιζει 14ευρω. ξερεις καποιο μαγαζι στην αθηνα?
    • Ο/H xristoz27 έγραψε:

ναι οκ συμφωνω σε αυτο που λες ομως πως θα ειμαι σιγουρος οτι ειναι αυθεντικη? γιατι πχ και στο ebay λεει original και κοστιζει 14ευρω. ξερεις καποιο μαγαζι στην αθηνα?
      Όχι φίλε, στην Αθήνα δεν βρίσκεις τέτοια μπαταρία...
      Δες ΕΔΩ
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H xristoz27 έγραψε:

ναι οκ συμφωνω σε αυτο που λες ομως πως θα ειμαι σιγουρος οτι ειναι αυθεντικη? γιατι πχ και στο ebay λεει original και κοστιζει 14ευρω. ξερεις καποιο μαγαζι στην αθηνα?
      Όχι φίλε, στην Αθήνα δεν βρίσκεις τέτοια μπαταρία...Δες ΕΔΩ
      ειναι γνησια αυτη 100%?ρωταω γιατι στο vickmall την εχει νομιζω 25$.
      Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be
    • Διαφήμιση
    • Ο/H johnnyman έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H xristoz27 έγραψε:

Όχι φίλε, στην Αθήνα δεν βρίσκεις τέτοια μπαταρία...Δες ΕΔΩ
      ειναι γνησια αυτη 100%?ρωταω γιατι στο vickmall την εχει νομιζω 25$.
      Τώρα τι να σου πω? Εγώ απο εκεί την πήρα, τόσο την πλήρωσα, την χρησιμοποιώ στο κινητό μου και είναι 100% γνήσια και δεν είναι η πρώτη ..."δεύτερη" μπαταρία που αγοράζω απο κινεζομάγαζα!
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H zaf_4 έγραψε:

Tελικά μόνο εγώ έχω θέμα με το screenshot? Απλά δεν το είχα πριν και τώρα δεν μπορώ να βγάλω. Δεν είναι το θέμα τόσο της χρησιμότητας αλλά γιατί δεν μου λειτουργεί. Είχα περασμένη την 5.11.5 και τώρα την 5.11.12 και το πρόβλημα παραμένει.
      Δεν έχω καταλάβει... εσύ έχεις πρόβλημα με τον αποθηκευτικό χώρο ή απλά δεν βγάζει screenshot(με volume down + αριστερό swift key)?
      Δεν έχω πρόβλημα με τον αποθηκευτικό χώρο, δεν μπορώ να βγάλω screenshot αυτό λέω με κανέναν τρόπο.Μου γράφει ότι δεν μπορεί να αποθηκευτεί κλπ που έχω αναφέρει. Δεν έχω μέσα την κάρτα sd και στο file manager μια χαρά τα βλέπω όλα, αντιγραφή, διαγραφή όλα τα κάνει.
      zaf_4 --> Zafeira
    • Ο/H zaf_4 έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H zaf_4 έγραψε:

Tελικά μόνο εγώ έχω θέμα με το screenshot? Απλά δεν το είχα πριν και τώρα δεν μπορώ να βγάλω. Δεν είναι το θέμα τόσο της χρησιμότητας αλλά γιατί δεν μου λειτουργεί. Είχα περασμένη την 5.11.5 και τώρα την 5.11.12 και το πρόβλημα παραμένει.
      Δεν έχω καταλάβει... εσύ έχεις πρόβλημα με τον αποθηκευτικό χώρο ή απλά δεν βγάζει screenshot(με volume down + αριστερό swift key)?
      Δεν έχω πρόβλημα με τον αποθηκευτικό χώρο, δεν μπορώ να βγάλω screenshot αυτό λέω με κανέναν τρόπο.Μου γράφει ότι δεν μπορεί να αποθηκευτεί κλπ που έχω αναφέρει. Δεν έχω μέσα την κάρτα sd και στο file manager μια χαρά τα βλέπω όλα, αντιγραφή, διαγραφή όλα τα κάνει.

Μήπως να έκανες ένα καθαρισμό δεδομένων στη κάμερα και στα "αρχεια"

Ρυθμίσεις--> εφαρμογές-->κάμερα-->κάμερα (πατάς το κουμπί "καθαρισμός δεδομένων¨)
      το ίδιο και στα "Αρχεία":
      Ρυθμίσεις--> εφαρμογές-->κάμερα-->Αρχεία (πατάς το κουμπί "καθαρισμός δεδομένων¨)

Και ξαναπροσάσπάθησε πάλι... Μη φοβηθείς, δεν πρόκειται να χάσεις τίποτα...

Υ.Γ. Μια άλλη "μόντα" που είχα κάνει κάποτε, που αντιμετώπιζα το ίδιο πρόβλημα (αλλά σε αλλο τηλέφωνο και άλλη Miui, πιό παλιά) ήταν ότι πήγα με στο φάκελο DCIM/Screenshots και διέγραψα ολόκληρο το φάκελο "Screenshots", έκανα επανεκκίνηση και στη επόμενη προσπάθεια που έκανα δούλεψε (και έφτιαξε μόνο του και πάλι ένα φάκελο "screenshots" στην ίδια διαδρομή)
    • καλησπέρα παίδες!!! καινούργιος εδω... Συγχαρητήρια για το forum κ για τη δουλειά που κάνουν τα παιδιά!!! ετοιμάζομαι να παραγγείλω το redminote 2 prime μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε κάποια site αξιόπιστα? (π.χ vikmall, gearbest ειναι της προκοπής?) ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H psilos έγραψε:

καλησπέρα παίδες!!! καινούργιος εδω... Συγχαρητήρια για το forum κ για τη δουλειά που κάνουν τα παιδιά!!! ετοιμάζομαι να παραγγείλω το redminote 2 prime μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε κάποια site αξιόπιστα? (π.χ vikmall, gearbest ειναι της προκοπής?) ευχαριστώ εκ των προτέρων.
      Καλώς ήρθες στο φόρουμ. Τα περισσότερα γνωστά κινεζομάγαζα πουλάνε γνήσιες συσκευές... Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στις τελευταίες (πρόσφατες) σελίδες αυτου του ποστ και να δεις και τις απόψεις μελών του φόρουμ.
      Εγώ προσωπικά, τους τελευταίους μήνες ψωνίζω απο αυτόν εδώ...