Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 229.

• Περάστηκε με ota σε redmi pro! Φαίνεται πιο καλή από την προηγούμενη! Όλα καλά! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Νομίζω ότι από θέμα διαχείρισης της μπαταρίας είμαστε σε πολύ καλά επίπεδα και με δεδομένο ότι η mediatek δεν είναι και τόσο φιλική με τη μπαταρία! 4 ώρες και 15 λεπτά οθόνη περίπου από 100% μέχρι να σβήσει με live wallpaper καιρού, social, nitro nation, συγχρονισμό και τη λοιπή χρήση! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εμείς εννοούσα ως κάτοχοι της συσκευής! Και γω με global είμαι! Γυρνάμε με fr σε cn/eu και αναμένουμε ενημέρωση! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

tassosmer - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Εμείς έχουμε κανονικά cn/eu κάθε βδομάδα και η ομάδα δοκίμαζε global source. Επειδή η ανακοίνωση λέει ότι πλέον όλες οι συσκευές θα έχουν cn/eu φαίνεται ότι το source της global έχει προβλήματα. Σήμερα ή αύριο τα παιδιά θα βγάλουν την ρομ για το κινητό μας και θα είμαστε κομπλέ! Αν θυμάσαι η τελευταία δοκιμαστική global είχε θέματα και αποσύρθηκε! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Kefalas99: “Δεν πρόκειται να βγει νέα ρομ για το redmi pro από cn/eu source. Οπότε αν εγκαταλειψουμε την global ξεχνάμε τα updates σωστά;” Την περασμένη βδομάδα είχαμε rom. Δεν έχει σταματήσει η υποστήριξη της συσκευής. Εκτός κι αν έχω χάσει κάτι! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Kefalas99: “Ρε παιδιά κανένα νέο έχουμε;” Λογικά εγκαταλείπεται η global και μένουμε με cn/eu. Μέσα στο σκ θα βγει και η ρομ. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Για να γυρνάνε όλες οι rom σε cn/eu το πρόβλημα των global θα είναι γενικό! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μια και γίνεται κουβέντα για τα sms... Με την gb 8.9.20 μου ήρθε τώρα μήνυμα από την vodafone για πρόγραμμα που έληξε την περασμένη Τετάρτη! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από gkalen: “Οκ , αν και μου φαίνεται περίεργο , θα γίνει ένα τσεκ το απόγευμα ..” Στη recovery έκανα wipe cache και dalvic cache και πέρασα τη rom! Στην επανεκκίνηση όταν τελείωσε η μπάρα κάτω αντί να μπει μέσα έκανε επανεκκίνηση και ξαναπήγε στο xtrv animation και έμενε εκεί (πότε πιο φωτεινό πότε λιγότερο)... Κάνε και συ ένα check και βλέπουμε πάλι! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Kefalas99: “Την περνάμε χωρίς FR έτσι;” Χωρίς fr περνάς rom αν προέρχεται από το ίδιο source με την υπάρχουσα! Αν είσαι με global προχωράς κανονικά! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και εδώ bootloop! Επιστρέφω στην προηγούμενη gb!

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Η διάρκεια της μπαταρίας έχει να κάνει με πολλά πράγματα. Με την 8.9.20 με 4g συνέχεια και δεδομένα είμαι 2 ώρες και 45 λεπτά οθόνης στο 51%.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Εγώ είμαι με cn/eu! Περάστηκε κανονικά! Όλα καλά προς το παρών!

• Χτες έβαλα την 8.8.9 με cn/eu source. Όταν πέρασα το viber τις ομαδικές συνομιλίες αντί να τις εμφανίζει όπως έπρεπε απλά έγραφε ομάδα και δεν έκανε συγχρονισμό, δεν εμφάνιζε τα μηνύματα που έρχονταν (τα έβλεπα μόνο στο pc). Όταν έκανα restore την global και εκ νέου ενεργοποίηση του viber δούλευε κανονικά. Κατά τα λοιπά δουλεύει μια χαρά. Edit: Όταν γίνεται λήψη και εγκατάσταση μιας εφαρμογής εμφανίζεται το εικονίδιο του playstore (όταν κατεβάσεις τη μπάρα ειδοποιήσεων). Το εικονίδιο της εφαρμογ…

• Παράθεση από kinezos69: “Με την μπαταρία ποιες είναι οι εντυπώσεις σας? Εμένα πάντως την ρουφάει σαν νεροφιδο. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ισχύει ότι ρουφάει... Αυτό πιθανόν να οφείλεται στο source code γιατί έχω δει παράπονα και στο επίσημο φόρουμ Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @Marios Galanis Δοκίμασες τη σημερινή 8.8.9; Η 8.8.2 είχε κάποια θέματα... Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παρατηρώ ότι το εικονίδιο του tapatalk για μήνυμα αλλά και άλλων εφαρμογών εμφανίζονται αφού ξεκλειδώσεις το κινητό. Όταν είναι κλειδωμένο δεν εμφανίζονται. Είναι φυσιολογικό; Είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να γίνει; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk