Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 201.
-
Καλησπέρα σε όλους, επειδή δεν το έχω ξεκαθαρίσει: Έχω το Note 2 (hermes) με MIUI 7, για να πάω σε MIUI 8 που έχει αυτή η ROM χρειάζομαι full wipe ή μπορώ να κάνω εγκατάσταση απευθείας από το updater όπως παλαιότερα;
-
Παιδιά από που είναι φθηνότερο να το αγοράσουμε; Εγώ μέχρι στιγμής το βρήκα στο geekbuying sta $43
-
Δοκτωρ όταν φτιάξεις και το θέμα με τα κινέζικα που φαίνονται στις ώρες και λεπτά πες μας
-
Οκ ευχαριστούμε! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Βελτιώθηκε αρκετά με τη τελευταία έκδοση στο θέμα της μετάφρασης. Το μόνο που μένει είναι να διορθωθούν οι ώρες - λεπτα κλπ γιατί βγάζει κινέζικα ακόμα.
-
Τελικά η Mi Fit συμμαζεύεται με την ενημερωμένη έκδοση από εδώ Mi Fit v2.0.1 (η εφαρμογή διαχείρισης του Mi band)
-
Η ROM είναι μια χαρά, το μόνο πρόβλημα που εντοπίζω είναι με την νέα εφαρμογή Mi Fit την οποία και χρησιμοποιώ αρκετά.. Η μετάφραση σε πολλά σημεία δε βγάζει νόημα (σε βαθμό που η χρήση της εφαρμογής είναι πολύ δύσκολη!) Βλ. και συνημμένα ενδεικτικά.. Υπάρχει μήπως κάποια ενημερωμένη έκδοση να περάσουμε;
-
Η φθηνότερη ζυγαριά που έχω βρει! Original Xiaomi MI LED Display Connected Smart Bluetooth 4.0 Weighing Scales Digital Body Weight Scales Support Smartphone online - coolicool
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΟκ ευχαριστώ.. Υπάρχουν κάπου οδηγίες και links για το supersu;
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΠαιδιά επειδή η developer που έχω μου τρώει αρκετά κολλήματα, σκέφτομαι να πάω σε stable. Μπορεί κάποιος να μου πει αν θα έχω root, και αν όχι πως θα έχω;
-
Καλημέρα σε όλους, από τότε που έβαλα την 6.1.21, παρατήρησα το εξής φαινόμενο (το οποίο και είναι αρκετά ενοχλητικό): Αν βάλω το default theme, τότε για κάποιο ανεξήγητο λόγο ενεργοποιούνται τα daily lock screens, και αλλάζουν οι εικόνες συνέχεια. Το χειρότερο όμως είναι ότι όταν πατάω το power button για να ανοίξω το κινητό, μου εμφανίζει μαύρη οθόνη όπου φαίνεται μόνο η μπάρα πάνω με την ώρα, μπαταρία κλπ! Για να βγω από τη μαύρη οθόνη πρέπει να πατήσω το "<" και μετά μου εμφανίζει την οθόνη …
-
Παραθέτω από το MIUI 7 China Developer ROM 6.1.14 Full Changelog (Released) - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum After upgrading to MIUI China Developer ROM 6.1.14, Bootloader will be locked for Mi 4c and Mi Note Pro, just like Redmi Note 3. Here're related threads FYI
-
Κρίμα. Ελπίζω να μην γίνει τελικά. Αλλιώς πάμε για άλλα..
-
mi scale εντυπώσεις...
ΜήνυμαΜιλάω να έχεις γνωστό να στο φέρει ή να στο στείλει.. Αλλιώς πάλι από το ίδιο site αλλά με έξτρα 17 shipping. Δε βλέπω κάπου φθηνότερα.. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
mi scale εντυπώσεις...
ΜήνυμαO hellasdigital το έχει πλέον ανεβάσει στα 69€ απότι βλέπω.. Οπότε το μόνο που νομίζω ότι συμφέρει είναι παραγγελία από gearbest σε διεύθυνση γνωστού στην Αγγλία.. Βγαίνει $27 με free shipping..
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από iAmLiakos: “@bomberb17 Τις έχεις βάλει στο autostart τις εφαρμογές που θέλεις να κάνουν αυτόματα sync; Security->Permissions->Autostart” Ναι είναι επιλεγμένες. Συγκεκριμένα το viber, όταν κάνω επανεκκίνηση συνδέεται κανονικά στην αρχή αλλά μετά μένει αποσυνδεδεμενο. Με τις παλαιότερες rom δεν είχα τέτοιο πρόβλημα.. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΚαλημέρα, έχω την 5.9.18 και για κάποιο λόγο δεν μου δουλεύουν σωστά οι εφαρμογές/widget που κάνουν sync.. Και το viber επίσης είναι συνεχώς αποσυνδεδεμένο εκτός και αν το ανοίξω χειροκίνητα... Υπάρχει καμια λύση;