Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 126.

• Παράθεση από topmar: “Ωραία γραφικά, γρήγορη... Ακόμα τη δοκιμάζω.... Με ενδιαφέρει η αυτονομία και τα κολλήματα, πού ήταν μέτρια - ενοχλητικά στην προηγούμενη 9αρα.... Redmi Note 5 via Tapatalk ” Εγώ δεν έχω καθόλου κολλήματα στη miui 10. Οσο αφορά την αυτονομία δεν έχω πλήρη εικόνα. Μου φαίνεται ίδια. Μου κατέβασε ήδη και μια μικρή ενημέρωση στον προεγκατεστημένο φυλλομετρητή , ως εφαρμογή συστήματος. Όλα καλά!

• Παράθεση από topmar: “Παράθεση από epkakas: “Εμένα μου ήρθε με ΟΤΑ miui 10 global σταθερή. Πάτησα ενημέρωση συστήματος και μου την εμφάνισε για κατέβασμα. ” Είσαι από τους τυχερούς μάλλον... Εγώ μόλις το τσέκαρα, τίποτα... Δουλεύουν όλα καλά; Redmi Note 5 via Tapatalk ” Λογικά θα εμφανιστεί και σε εσάς. Τώρα την ελέγχω. Δεν εντόπισα πρόβλημα μέχρι ώρας. Αν βρω κάτι, θα το ανεβάσω. Ενημέρωση: Σε όσες εφαρμογές έψαξα (συστήματος και μη) η rom δουλεύει μια χαρά. Πιό ευανάγνωστη γραμματοσειρά νέος σ…

• Εμένα μου ήρθε με ΟΤΑ miui 10 global σταθερή. Πάτησα ενημέρωση συστήματος και μου την εμφάνισε για κατέβασμα.

• Σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Εν αναμονή λοιπόν..

• Παίδες έχει έρθει σε κάποιον που φορά official stable rom στο τηλέφωνο update σε MIUI 10 ; Εγώ είμαι με miui 9.6.4.0

• Κάθε μέρα ψηφίζουμε. Πάμε πολύ καλά!

• Καλή μας επιτυχία παιδιά! Ψήφος και από εμένα petergr!

• RE:

epkakas - - Νέα - Ειδήσεις & Promotions

Μήνυμα

Παράθεση από kinezakias: “Παράθεση από epkakas: “Μπράβο ρε παιδιά!! Εξαιρετική προσπάθεια! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 ” Έχει βγει και για την κινηταρα μας Aroma?” Αναμένουμε! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά σε selfie προχθές με Samsung και σε συνθήκες νυκτός η κάμερα του τηλεφωνου χρησιμοποίησε το λευκό χρώμα της οθόνης προκειμένου να κάνει προσομοίωση flash και να αυξήσει τη φωτεινότητα στη λήψη. Κάτι αντίστοιχο με το δικό μας γίνεται; Θα ήταν πολύ χρήσιμο σαν δυνατότητα αν ενσωματωνόταν σε κάποια Rom! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μπράβο ρε παιδιά!! Εξαιρετική προσπάθεια! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Είμαστε αρκετοί με το Hermès. Το δικό μου είναι σε άψογη κατάσταση και δεν αντιμετωπίζω καθόλου προβλήματα. Η κατανάλωση αντιμετωπίστηκε με την αντικατάσταση της μπαταρίας και επανήλθε στα κλασσικά επίπεδα αυτονομίας του. Δεν θα το αλλάξω εκτός και αν χαλάσει ROM χρήσης 8.0.2.0 Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

epkakas - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “με official δεν μπορείς να έχεις TWRP ” μπορει Ανέστη... εγώ έτσι το έχω αυτή την στιγμή.. @pechr Για δώσε τα φώτα σου για τη διαδικασία, να το δοκιμάσω και εγώ! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλή τύχη σε όλους!

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Panos61: “Εαν σου ειναι αναγκαίο τότε επιστρέφεις μέχρι νεοτέρας :(” Όλα είναι θέμα συνήθειας. Αναγκαίο δεν μου είναι αλλά με ξένισε, που δεν δουλεύει και χαλάστηκα δεν σου κρύβω :confused: Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Panos61: “Εννοείται οτι δεν εχει γίνει κάποια αναβάθμιση στο box.Εαν απ'τις ρυθμίσεις του τηλ.εισαι οκ,ισως με κάποια επανεκκίνηση επανέλθει.Κι εγω το δουλεύω σε box Xiaomi και ειναι εντάξει.Με dev ομως rom.” Δεν έχω κάνει κάποια αναβάθμιση στο Tvbox. Απλά μου κάνει εντύπωση,ότι ενώ γίνεται κανονικά σύζευξη και συνδέονται, δεν προβάλλει κάτι. Με την προηγούμενη stable Rom όλα ήταν οκ. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Panos61: “Απο miui7 σε 8 ειχες κάνει fr?” Ναι. Έκανα ότι προβλεπόταν. Καθαρή εγκατάσταση Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

epkakas - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από geopapa: “Σε Redmi note 2 (hermes) παρατηρω σημαντικό battery drain 8.2 stable σε κατασταση αναμονής χωρις να ειναι ανοικτό τίποτα άλλο (wifi, data, gps). Έκανα και restart αλλα τίποτα. Στην προηγούμενη σε αναλογη χρήση η γραμμή είχε πολύ μικρότερη κλίση.. To χει παρατηρησει κανεις αλλος ;” @geopapa. Δεν είσαι ευχαριστημένος; Έχω την ίδια συσκευή και σκέφτομαι να την περάσω. Βρήκες άλλα προβλήματα; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από polis4gr: “Quiz: Βρείτε τις διαφορες Infoquest 1621c593426c7a72208a87452bcd7a5c.jpg Skrutz 7e8bdb739a3c6351c0fe1f152f475c5c.jpg Xiaomi Redmi Note 4 Global” Είναι στην τιμή. Δεν φαίνεται Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk