Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
-
Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
είναι σίγουρο ότι τα patches δουλεύουν μόνο στην xtrv ή έτσι το λέμε ;; :))
Και για να εξηγούμαστε, φυσικά παρέχει και το ίδιο το MIUI επιλογή για διαχωρισμό των ειδοποιήσεων (και ένα σωρό άλλα πράγματα). Δεν έκαναν μαγικά πράγματα οι developers των εφαρμογών που ανέφερα στο προηγούμενο μου μήνυμα, απλά χρησιμοποιούσαν ότι ήδη βρισκόταν στη ROM.
Πολύ απλά οι Κινέζοι δεν θέλησαν ποτέ να κάνουν expose αυτή την επιλογή στους απλούς χρήστες. Πραγματικά θα εκπλαγεί κάποιος από το πόσες επιλογές θα μπορούσε να δώσει το MIUI (είναι ΕΤΟΙΜΕΣ μέσα στον κώδικα, απλά κρυμμένες) τις οποίες για διάφορους λόγους (πολιτικής ή μη) τελικά δεν παρέχει. -
Παίδες έχει έρθει σε κάποιον που φορά official stable rom στο τηλέφωνο update σε MIUI 10 ;
Εγώ είμαι με miui 9.6.4.0Peter.gr -
-
Σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Εν αναμονή λοιπόν..Peter.gr
-
Κάτι θα ανακοινωθεί το πρωί αλλά θα φανεί.
-
Ο/H kostas_thess έγραψε:
εχω παρει μεγαλο φοβο με το antirb για αυτο και ρωταω.~~~ Until my death, my goal is to stay alive ~~~ -
Η 8.8.30 είναι ίσως η καλύτερη έκδοση MIUI 10 dev rom που έχει βγει για την συσκευή μας (προσωπική γνώμη). Στην rom που είσαι τώρα είσαι με anti4 οπότε μπορείς να ξαναγυρίσεις σε rom με anti4 και όχι μικρότερο. Η dev rom δεν φλασσάρουν firmware οπότε δεν έχεις θέμα. Υπόψιν ότι για μετάβαση από stable-->dev και το αντίθετο θα χρειαστείς factory reset.
-
Ο/H kostas_thess έγραψε:
Η 8.8.30 είναι ίσως η καλύτερη έκδοση MIUI 10 dev rom που έχει βγει για την συσκευή μας (προσωπική γνώμη). Στην rom που είσαι τώρα είσαι με anti4 οπότε μπορείς να ξαναγυρίσεις σε rom με anti4 και όχι μικρότερο. Η dev rom δεν φλασσάρουν firmware οπότε δεν έχεις θέμα. Υπόψιν ότι για μετάβαση από stable-->dev και το αντίθετο θα χρειαστείς factory reset.
~~~ Until my death, my goal is to stay alive ~~~ -
Ο/H TasVas έγραψε:
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Ο/H AlexanderK έγραψε:
Ο/H TasVas έγραψε:
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0