Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 259.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από iliaspsi: “Υπαρχει καποιος που θα μπορουσε να περασει την ελληνικη rom στο redmi note 3 για μενα γιατι δεν γνωριζω και πολλα απ την διαδικασία; το sms απ την xiaomi εχει ερθει. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” μετα απο ποσες μερες?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από akis112: “Καλησπέρα σε 'ολους.Κατ'αρχήν συγχαρητήρια για τη πολύ καλή δουλειά που κάνετε όλοι.Θα ήθελα και εγώ τα φώτα σας σε ένα πράγμα.Έχω βαλει στο τηλέφωνο την 7.1 STABLE 7.1.6.0(LHNCNCK) rom καί προσπάθησα να περάσω την αγγλοκινέζικη developer από τον updater αλλα μου λέει ότι δεν την αναγνωρίζει και αποφάσισα να χρησιμοποιήσω αυτό [Tools, Tips & Tutorials][MIUI DEVICE TEAM] Flash Fastboot Rom With SP Flash Tool On Redmi Note 3 .Το θέμα που με απασχολεί είναι ότι σε αυτόν τον ο…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από alec69: “Σε ευχαριστω πολυ,αυτα εκανα και τωρα το τηλ δεν ανοιγει δεν πατιεται κανενα κουμπι ειναι νεκρο.Δυστυχως ” δοκιμασες με την εκδοση του sp tool που σου εδωσα?
-
Μήνυμα1 βημα: γυριζεις το κινητο στα αγγλικα. πηγαινει setting-about phone-miui version και κανεις κλικ πανω μεχρι να γραψει you are now developer 2 βημα: πας settings-additional setting -developer options-usb debugging και το ενεργοποιεις 3 βημα: απενεργοποιεις το κινητο κινητο και το αφηνεις στην ακρη να το θαυμαζεις lol.gif 4 βημα: πιανεις το λαπτοπ και κατεβαζεις τα εξης : 5 βημα: κατεβαζεις τους drivers http://en.miui.com/forum.p...st=yes&_f=.zip 6 βημα: κατεβαζεις το προγραμμα sp tools mediafire…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από alec69: “αυτη που ειναι σε .zip πως θα την φλασαρω;Το τηλεφωνο μου ειναι κλειστο και δεν ανοιγει. ” την ξεζιπαρεις και την ριχνεις μεσα στο flash tool που εχεις επισης ξεζιπαρει
-
ΜήνυμαΠαράθεση από alec69: “εγω παντως με αυτη που σου ειπα περασα αυτη που ειχα.Καταβασα κι αυτη που ειπες οκ για τη ρομ μου στελνεις καποιο λινκ αν μπορεις; ” MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
-
ΜήνυμαΠαράθεση από alec69: “με SP-Flash-Tool-v5.1532.00 παλι; Ετσι; ” οχι σου εστειλα παλιοτερη εκδοση. γιατι μερικοι λενε οτι με win10 δουλευει μονο η 1516
-
ΜήνυμαΠαράθεση από alec69: “ειχα αυτη Xiaomi.eu 7.1.6 Stable Multi by LoXaR ολα κανονικα και SP-Flash-Tool-v5.1532.00 ” δοκιμασε να περασεις παλι την official με v5.1516 να ξυπνησει τουλαχιστον το κινητο SP_Flash_Tool_exe_Windows_v5.1516.00
-
ΜήνυμαΠαράθεση από alec69: “οχι κανενα κουμπι να ανταποκρινεται και με το flash tool eginan ola kanonika εγραψε οκ και το εβλαλα.Και μετα παπαλα!το ξαναπερασα και τιποτα.ΒΟΗΘΕΙΑ!!! ” ειχες τσεκαρει το usb debbuging? ποια windows και ποια εκδοση flash tool χρησιμοποιησες?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από djspy21: “Ηρθε και σε μένα επιτέλους το sms, αφου μετά απο ένα μήνα αναμονής , έκανα τελικά παραπονο στο forum και μετά απο 3 μέρες μου στείλανε ότι είμαι ΟΚ. Βέβαια τώρα μετά απο ένα μηνα με την multilanguage που έχει, δεν μου έχει βγάλει κανενα πρόβλημα. Αν βάλω custom rom λέτε να έχω καλύτερη αποδοση μπαταριας? Αποτι είδα τα παιδια που βάλανε την τελευταία rom απο εδώ δεν λένε κάτι τέτοιο. ” θες να το δοκιμασουμε στο δικο μου να μην το ξηλωνεις τσαμπα
-
ΜήνυμαΠαράθεση από xrygregory: “καπου επρεπε να ξεσπασω...τι να πω? tkrdeEg.png ” καλως μας ηρθες
-
Μήνυμαεγω παντως το εβαλα αγγελια. και πολυ ασχοληθηκα
-
ΜήνυμαΠαράθεση από dimi1982: “Διαβάζω σε ξένα φόρα ότι Ρώσοι DEVS προσπαθούν να σπάσουν το κλείδωμα του bootloader και σύντομα θα έχουμε ευχάριστα νέα! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” λες ο πουτιν να στειλει κανενα μαχητικο στο εργοστασιο.χαχαχαχα. παντως οι ρωσοι ειναι δυνατοι
-
Flash την 7.1.6.0 stable multi xiaomi.eu (με ελληνικά και root) μέχρι το ξεκλείδωμα του bootloader
Μήνυμαεγω σε windows 10 δεν καταφερα. το δοκιμασα και γρηγορα το δοκιμασα και αργα, το ετρεξα σαν admin, το ετρεξα και με συμβατοτητα win7 . τιποτα
-
ΜήνυμαΠαράθεση από George94pav: “Παράθεση από annonnaki: “Εγώ την έβαλα σε δύο συσκευές που πήρα σήμερα και με το λίγο που την δούλεψα μου άρεσε πολύ. Μάλιστα τα ελληνικά γράφουν από miui hellas team. Δεν ξέρω αν δώσανε τα παιδιά υλικό αλλά η πρώτη εικόνα που πήρα είναι εξαιρετική. Φοβερό το rn3 κρίμα αυτή η γελοιότητα με τον bootloader. Στο θέμα της εγκατάστασης αυτό που αξίζει να τονιστει είναι το σημείο που πατάς vol down και συνδεεις το καλώδιο. Πρέπει να γίνει αμέσως αλλιώς βγάζει σφάλμα. Κατά τα…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από efkolo: “τι έκδοση είσαι; Εγώ MIUI Version MIUI 7 6.1.23|Beta διάβασα στο EU φόρουμ ότι δοκίμασες με developer και me stable. Είναι αλήθεια; ” ναι φορουσα dev δεν μπορεσα να την κανω. εβαλα την stable και παλι τιποτα. ημουν 6,1,23 και τωρα ειμαι με 7,1,7,0. δοκιμασε αυτο με το αμεσως. παντως drivers δεν ειναι σιγουρα γιατι στο καπακι φλασαρα την stable. γινεται κοκκινη η μπαρα κατω και μετα παιρνω error βαρεθηκα και αφησα την stable η οποια ειναι πολυ καλυτερη απο dev
-
ΜήνυμαΠαράθεση από efkolo: “Προσπάθησα να την βάλω αλλά παίρνω μήνυμα σφάλματος: 1. Με το SP-Flash-Tool-v5.1532.00 που έχει ενσωματωμένο στο rar BROM ERROR : S_UNSUPPORTED_VER_OF_DA (1022) forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/9705/ 2. Με το SP_Flash_Tool_v5.1516.00 μόλις πάω να φορτώσω το preloader_lcsh6795_lwt_l-sign.bin στο Download Agent forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/9703/ MIUI Version MIUI 7 6.1.23|Beta Αντιγράφω από το επίσημο trublesooting (1022) S_UNSUPPORTED_VER_OF_DA You ne…