Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 259.

• χτυπα πάνω στο 10

• Παράθεση από lsdpower78: “Παράθεση από demitris: “ ” ” χτυπα στο λογκο miui10 μερικες φορες για να ανοίξει η επιλογή

• Παράθεση από lsdpower78: “Παράθεση από demitris: “ ” Έκανα εκκαθάριση δεδομένων κτλ στην Εφαρμογή Google maps και "κάπως"μου ξεκόλλησε αλλά όχι μόνιμα... Μου το ξανακάνει πότε-πότε.. Κ μάλλον την "πατήσαμε" φίλε μου με την 10.2 γιατί βλέπω ότι δεν έχει την επιλογή του"πακέτου ενημέρωσης" για να περάσεις την παλιότερη. ” χτυπα στο λογκο miui10 μερικες φορες για να ανοίξει η επιλογή

• Παράθεση από Sasa25: “Παράθεση από ninjamoz: “παραδεξου του εχεις δεθει πλεον με το τηλεφωνο σου. νιωθεις την αγαπη...μου θυμιζεις τον ευατο μου οταν πηρα το note 3. ηταν τοτε που δεν υπηρχαν ελληνικα, ουτε google apps και τα πρωτα που κλειδωσανε τον bootloader.σοκ. αρχισα να διαβαζω τι να κανω. ενα μηνα αναμονη για ξεκλειδωμα. και ατελειωτο σπαμαρισμα στο ξενο φορουμ για να πιασω τα ποστ και να μου δωσουν εγκριση . στο τελος τα καταφερα με την βοηθεια των παιδιων . και ποσο περήφανος μετα αρχισ…

• Παράθεση από demakhs: “Τον ντασκριμις έπρεπε τότε να πιάσεις απ' τον λαιμό, αυτός είναι ο λέρας ο αντιπρόσωπος!! Ο Μάκης κ ο αραχνιας, την τακτοποίησαν την κοπέλα με...συνοπτικές διαδικασίες. Προσπάθησε να χωθεί βέβαια στο ενδιάμεσο κ ο τρικυκλος, κάτι κατάφερε κ αυτός! ” εγω σας εστειλα λελουδο 25(απο οτι λεει) και κανατε σαν να εγραψε ο 40αρης ο αξυριστος, ο κοιλαρας σαν του λογου μας

• παραδεξου του εχεις δεθει πλεον με το τηλεφωνο σου. νιωθεις την αγαπη...μου θυμιζεις τον ευατο μου οταν πηρα το note 3. ηταν τοτε που δεν υπηρχαν ελληνικα, ουτε google apps και τα πρωτα που κλειδωσανε τον bootloader.σοκ. αρχισα να διαβαζω τι να κανω. ενα μηνα αναμονη για ξεκλειδωμα. και ατελειωτο σπαμαρισμα στο ξενο φορουμ για να πιασω τα ποστ και να μου δωσουν εγκριση . στο τελος τα καταφερα με την βοηθεια των παιδιων . και ποσο περήφανος μετα αρχισα να γραφω και οδηγους για μας τους ασχετους..…

• σασα ανεβασε ένα print screen με την καρτέλα απο το σχετικά με το τηλ. επίσης αν δεν έχεις αμορε θα βοηθήσει περισσότερο.... καποιος με τιμ βιουερ θα μπορεσει να κάνει τα βήματα που σου φαίνονται βουνό. και είναι οταν δεν έχεις καμία επαφη.... βλέπεις καποιοι εδω γίνανε προγραμματιστες επειδή φλασαρε μια recovery και δεν μπορουν τους νιουμπις

• επιβεβαιώνω οτι η 10.2 είναι η καλύτερη μέχρι στιγμής ρομ. καλύτερη μπαταρία και πολυ σμουθ. μέχρι και η καμερα δουλεύει σωστά προς το παρων

• Παράθεση από dtsilog: “@ninjamoz Μήπως η αποθήκευση φωτογραφιών-βίντεο είναι ρυθμισμένη να γίνεται στην sd κάρτα ή υπάρχει κάποια καθυστέρηση με το διάβασμα της κάρτας; Στις προηγούμενες επίσημες εκδόσεις stable-developer των 2 τελευταίων μηνών αντιμετώπισα πρόβλημα με την κάρτα sd, σε σημείο που σταματούσε να την αναγνωρίζει, ενώ όταν την έβαζα στο φορητό Η/Υ λειτουργούσε μια χαρά. Από τότε που πέρασα την τελευταία global stable δεν ξαναπαρουσίασε πρόβλημα. Μήπως να έβγαζες την κάρτα sd από το …

• με global και εχω το 32/3 το ιδιο ακριβως και της γυναικας. εχουν αναφερθει κι αλλα παιδια στο συγκεκριμενο προβλημα. σαν να εχει θεμα να βρει τον αποθηκευτικο χωρο μου κανει. αντιθετα του κουμπαρου μου που του πηρα το 64αρι δεν εχει κι αυτος κανενα θεμα

• παντως αυτο με το bug στην καμερα εχει καταντησει γελοιο . ειμαι σε σκεψεις να το δωσω. θες να τραβηξεις κανενα βιντεο το παιδι σου και απλα η μ@@@ γαμ@@ και ανοιγει μετα απο δεκα δευτερα αν ανοιξει. μολις περνας την ρομ ολα δουλευουν μια χαρα για καμια βδομαδα. μετα το ιδιο πραγμα

• Παράθεση από kodorevi8ulis: “η αλήθεια είναι δεν ξέρω πότε έκανες Join στο θέμα για αυτό μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ με τις αναφορές περί pro/india (241421 μηνύματα για να ξεχωρίσουμε ποια συσκευή έχουμε ... άλλοι παίζει ακόμα να μην ξεχωρίζουν το redmi 5 plus με το note 5). τώρα σόρρυ που το συνεχίζω αλλά τι δεν βγάζει νόημα από το "το κινητό μας δεν έχει πάρει μεγάλη αναβάθμιση , κατευθείαν με oreo ήρθε" δεν καταλαβαίνω (προφανώς το μήνυμα πρέπει να το κοιτάς ως απάντηση σε αυτό που έγιν…

• Παράθεση από 3ftw: “Δείχνεις την κατανάλωση των εφαρμογών να δούμε πως είναι εκεί τα πράγματα; ”

• Παράθεση από kodorevi8ulis: “με εγκατάσταση ολόκληρης της rom (και όχι απλα του ota ) ;γιατί αν μου πεις του ota απλά θα σου πω ότι είναι ένα κλασικό-χωρίςλόγούπαρξης-βγάζωβιαστικάσυμπεράσματα post :)) ” ολοκληρη την ρομ

• μεγάλο σκαλοπάτι στην μπαταρία με την 10.0.6.0. και με το ζόρι 5 ωρες οθόνη

• παντως τα 3/32νομιζω εχουν ολα θεμα με την καμερα. και νομιζω ειναι θεμα αναζητησης του αποθηκευτικου χωρου. μολις ριχνω καινουρια ρομ στρωνει για καμια βδομαδα και μετα τα ιδια . 5 δευτερολεπτα να ανοιξει. και βιντεο μπορει να πιασει μετα απο δεκα δευτερολεπτα. το ιδιο και στο δικο μου και στης συζηγου. το 64αρι του ξαδερφου μου κανενα θεμα

• τελικα ξανα εριξα την ρομ. ανοιξα παλι τα παντα. εδειχνε να μην κανει τιποτα. το εκανα επανεκινηση και πλεον ειναι κομπλε. πηρες τις ρυθμισεις στην επανεκινηση

• εχω ενα θέμα με το συγκεκριμένο κινητό. στην οθονη κλειδώματος. δεν μου δείχνει τιποτα. χτυπάει το ξυπνητήρι. κλειστη η οθόνη. με παιρνουν τηλ. βγάζει την μικρή πράσινη γραμμη στην γραμμή καταστάσης

• μπορουμε να το συνδεσουμε με hdmi?