Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 259.
-
ολα καλα απο μενα και για redmi 3 και για note 3
-
redmi note 3 ολα καλα και η ρομ παει σφαίρα. πολυ πιο σμουθ πολυ πιο γρήγορη
-
καλα μαλλον πλακα κανετε για samsung. η ρομ που φορανε ειναι γεματο bugs. δεν υπαρχει τελεια rom οπως δεν υπαρχει και τελειο λειτουργικο. αλλα ειδικα στα σαμσουν και μαλιστα της ταξης κατω απο 300 ευρω οι ρομ ειναι για κλαματα με απιστευτα σκαλωματα. εδω η tide καθε τριμηνο βγαζει νεα φορμουλα που λευκαινει καλυτερα τα ρουχα οι ρομ θα αλλαζανε καθε 2 χρονια? παντως εγω την βρησκω και ριχνω update καθε βδομαδα. στην γυναικα της περασα μια ελληνικη το redmi3 και τελος. ουτε θα μπω ποτε στην διαδικ…
-
παιδιά και εγω κανενα θεμα με την miui8 σε redmi note 3 και μάλιστα χωρίς φακτορυ ρισετ
-
εμένα δεν μου έκανε επαναφορά. απο τα νευρα μου την εριξα ετσι και φαίνεται να δουλευει σωστα
-
Παράθεση από dikout: “Λοιπον , κατοχος redmi 3 φορωντας την προηγουμενη developer επιχειρωντας να εγκαταστησω την καινουργια ...κανονικα σε διαδικασια twrp wipe τσεκαρω casche και την αλλη επιλογη που εμπεριεχει παλι στο ιδιο ,κανονικα επιστρεφω στο install προωθω τον κερσορα ξεκινα και καπου πριν την ολοκληρωση σβηνει και ξεκινα απο μονο του μπαινοντας στην μονη επιλογη twrp. Δεν μπορουσα να το απενεργοποιησω διοτι απο μονο του παλι επανερχονταν στο twrp ,,ετσι επιχειρησα την επιλογη φλασαρισμα…
-
εγω ειχα θεμα με το τιμ βιερ. πήγαινε να μπει και εκλεινε. οπότε ξαναεριξα την 21
-
Παράθεση από Ampelift: “Καλημέρα σε ολους και καλο Σ.Κ... Παιδια ποτε δεν κατάλαβα αυτές της μ....ς των Κινέζων , ποιος θα πάρει μια συσκευή με κόστος 400+ ευρω και θα κάτσει να της ασκήσει πίεση ? , και φυσικά ποτε δεν βάζω τηλέφωνο σε κολωτσεπη η τσέπη κανονική... τα μεγέθη των κινητών πλέων δεν το επιτρέπουν και δεύτερων φοβαμαι μην γίνει ζημιά σε κατι που κοστίζει αρκετά...εκτός και αν σας περισσεύουν βρε παιδιά και δεν σας νοιαζει... ” φιλε μου εγω το βαζω σε τσεπη. αυτο δεν παιζει να αντεξ…
-
ολα καλα και απο μετα σε note 3
-
εφτιαξε ο συγχρονισμός σε μενα ολα καλα λοιπον
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από Souits: “Κωδικούς και τέτοια δεν χρειάζεται;;; θα εμφανιστούν στο πρόγραμμα;; πρώτη φορά xiaomi......... Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” τιποτα μπαινεις. κατεβαζεις το unlock tool το τρεχεις συνδεεσαι με τον λογαριασμο. βαλε developer ρομ
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από Souits: “Τι παίζει;; d0fd14d95569f336cd530d20e988c2a5.jpg Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ξεκλειδωνεις απλα. σου ηρθε η εγκριση
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από ninjamoz: “το δοκιμασα και αυτο ” Ξαφνικά προέκυψε αυτό? Με τον ίδιο λογαριασμό μπαίνεις στο account.xiaomi.com (απο το pc σου)?? ” στην 6.3.11 μολις ριχνω την 6,3,3 ολα καλα. ξαναριχνω την 11 τιποτα. το εχω κανεις τρεις φορες. δεν συχρονιζει με τιποτα