Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 259.

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από ninjamoz: “εμενα δεν συχρονιζει το mi account με τιποτα. ξαναεριξα την 6,3,3 δοκιμασα και στα αγγλικα,. τιποτα ” Σβήστον τον λογαριασμό και ξαναπέρνα τον.. ” το δοκιμασα και αυτο

• εμενα δεν συχρονιζει το mi account με τιποτα. ξαναεριξα την 6,3,3 δοκιμασα και στα αγγλικα,. τιποτα

• εγω ξανα εριξα την 6.3.3 δεν συχρονιζε το mi account με τιποτα. με την 6.3.3 ολα καλα

• βάλτο στα αγγλικά

• Παράθεση από Dante: “Παντως δοκιμασα και με τα 2 twrp(το ενα της εκδοσης με τον μτκ και το αλλο που υποτιθεται ειναι για τον snap) και δε καταφερα να μπω ουτε με manual restart. Με πεταει παντα στο recovery της mi. ” μου εβγαζε στο boot και στην τριτη προσπαθεια το καταφερα. πατησα power kai volume up μεχρι να κανει δονηση και μετα μονο το volume up. τωρα δεν ξερω τι παιζει με το προ

• Παράθεση από Dante: “Παράθεση από ninjamoz: “κανε μανιουλ επανεκινηση με power και volume + αν μπεις recovery μπορεις να ριξεις την ελληνικη. αν μπεις παλι στο κανονικο θελει ξανα adb ” Αυτο υποθετω να το δοκιμασω με το twrp Που μου περνιεται κανονικα ετσι?Μου βγαζει δηλαδη και στα δυο okay. ” nai και μενα ετσι εγραφε και δεν εκανε επανεκινηση οποτε το εκανα μανιουλ και μπηκε σε recovery και εριξα τη ρομ κανονικα

• Παράθεση από Dante: “Ναι. Δε χρειαζεται developer πλεον. Απλα δε μπορω να βαλω το twrp τωρα. Μου ειπε ο αντμιν οτι δουλευει και το twrp απο τον μτκ αλλα το δοκιμασα και δεν. μου βγαζει αυτο F:\Downloads\folder\adb>adb devices List of devices attached fe3a37d6 device F:\Downloads\folder\adb>adb reboot bootloader F:\Downloads\folder\adb>fastboot boot redminote3_twrp.img downloading 'boot.img'... OKAY [ 0.523s] booting... FAILED (remote: dtb not found) finished. total time: 0.968s F:\Downloads\fold…

• ξεκλειδωσες χωρις developer?

• Παράθεση από frankiskos: “Παράθεση από stakhs: “@alekos-ep91 Αφού περάσεις τη νεα ρομ, θα κανεις wipe internal storage. ” είμαι στο wipe και έχει δύο επιλογές format data - advanced wipe και ποιο κάτω γράφει swipe to factory reset τι πρέπει να κάνω; ” μπες στο advanced wipe και τσεκαρε wipe cash και wipe art davalink

• Παράθεση από frankiskos: “Παράθεση από ninjamoz: “Παράθεση από frankiskos: “καλημέρα σας, κατά λάθος δεν έκανα σωστά το παρακάτω βήμα Μετά θα σβήσετε το κινητό χωρίς να το αφήσετε να κάνει reboot σε κανονική λειτουργία γιατί υπάρχει script που επαναφέρει το Mi Recovery και τώρα δεν ο υπολογιστής δεν μου βλέπει το κινητό τι μπορώ να κάνω για το φτιάξω;; ευχαριστώ εκ των προτέρων. ” δεν μπουταρει ? ” Σωστά ενώ πριν όταν έγραφα στο CMD adb devices το έβλεπε τώρα τπτ. ” κρατα πατημενο το κουμπι μεχρ…

• Παράθεση από burningzc: “Τα έχω διαβάσει αλλα μου φαίνοναται βουνό...απλά φοβάμαι μην κάνω κάτι λάθος και μέτα δεν έχω τηλέφωνο.Τελικά το sms να το πέριμένω? ” αν στο σαιτ σου λεει να το κατεβασεις το unlock tool δεν χρειαζεται να περιμενεις

• Παράθεση από frankiskos: “καλημέρα σας, κατά λάθος δεν έκανα σωστά το παρακάτω βήμα Μετά θα σβήσετε το κινητό χωρίς να το αφήσετε να κάνει reboot σε κανονική λειτουργία γιατί υπάρχει script που επαναφέρει το Mi Recovery και τώρα δεν ο υπολογιστής δεν μου βλέπει το κινητό τι μπορώ να κάνω για το φτιάξω;; ευχαριστώ εκ των προτέρων. ” δεν μπουταρει ?

• Παράθεση από martzicadespell: “Παράθεση από ninjamoz: “πρωτα απο εσενα ειδα ειρωνια στο ποστ σου "μαντεψε ηρθε το λιμενικο..." ” είσαι άδικος φίλε μου αλλά δεν πειράζει.. εγώ πλάκα έκανα.. Τέλος πάντως και επίσης δεν έκραξα κανέναν. Το πρόβλημα μου ήταν στο πως θα βάλω την κινέζικη. Βρήκα τον οδηγό σου όμως και μαλλον θα δοκιμσω αυτό. Το μηνυμα για το unlock ήρθε κανονικά; ” καλη επιτυχια.... και εμεις πλακα κανουμε

• Παράθεση από martzicadespell: “Αρχικά κόψτε τις εξυπνάδες κύριοι, δεν σας τιμά αυτό. Έκανε μια πρόταση, δεν ήθελα να την δεχτώ και όλα καλά. Ούτε πρόσβαλα κανέναν ούτε δημιούργησα κακό σε κάποιον νομίζω. Κατά δεύτερον αν δεν θέλετε να απαντήσετε σε κάποια δική μου ερώτηση, δεν σας ανάγκασε κανείς. Υποτίθεται ότι είμαστε όλοι μια παρέα. Δεν έχω δημιουργήσει πρόβλημα σε κανένα και δεν βρίσκω λόγο για την ειρωνεία σας. ” πρωτα απο εσενα ειδα ειρωνια στο ποστ σου "μαντεψε ηρθε το λιμενικο..." οσο γι…

• Παράθεση από burningzc: “Καλημέρα παίδια συγχαρητηρια για την δουλεια σας! Εμείς που δεν τα κατέχουμε πως θα βάλουμε την Ελληνική ROM? Εκανα αιτηση για το ξεκλείδωμα να περιμένω sms και μετά προχωράω? αυτό ειναι το ευκολο κομάτι... μετα μου φαινονται πολύ δυσκολα τα επόμενα βήματα.... Αυτή παρακάτω ειναι η δική μου ROM. ευχαριστώ!!!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/11110/ ” ολα ευκολα ειναι αρκει να διαβασεις τους οδηγους δυο φορες. οχι παραπανω δυο φορες μονο

• Παράθεση από martzicadespell: “Ψ'αχνω αλλά έχω μπερδευτεί.. Έχει ilash, sptool όπως τα λετε αυτά... Στο 1s δεν ειχε τοσα χλαμπατσιμπαλα.. και φοβάμαι να το δοκιμασω με την υπαρον ρομ μην μπρικαρει και μετα αντε παλι από την αρχη.. Πάντως αν ξέρει κάποιος παρακαλώ ας μου πει. Ευχαριστώ. ” νομιζω οι οδηγιες ειναι ξεκαθαρες. φλασαρεις κινεζικη dev και μετα ξεκλειδωνεις με το unlock tool. αλλα οπως και να εχει περιμενε την xiaomi καλυτερα

• επειδη ξερω οτι ειμαι γκαντεμης, το αγοραζω απο οποιον το κερδισει.αχχαχα

• εγω παλι με το account μου εχω ξεκλειδωσει ηδη δυο τηλεφωνα. οποτε λογικα μπορειτε να κανετε αλλαξοκωλιες

• Παράθεση από rider77: “Πριν λίγο έβαλα και εγώ την Ελληνική ρομ. Συγχαρητήρια σε όλους για την δουλειά σας!! ae516c6bd0c1fc63d8607b1f41ace32b.jpg Γιατί μου γράφει στην cpu 1.95 ghz?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” και μενα ετσι γραφει

• Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΛΕΟΣ με τα Quotes Παράθεση από iamalex: “Να ρωτησω ρε παιδια......εχω βαλει την gtv 7.1.8 stable κι εχω το twrp μονιμο πλεον! Αν δοκιμασω να βαλω π.χ την 7.2.3 eu stable θα εχω προβλημα με το twrp, θα το χασω? ” Δεν νομίζω να χάσεις το TWRP...Αλλά έτσι και αλλιώς, αύριο ή μέχρι την Τρίτη, θα έχουμε παραδώσει και εμείς την σειρά 7.2.Χ στις Ελληνικές Stable ROM. ” νομιζω μονο αν βαλεις την official χανεις και κλειδωνει και ο bootloader