εμενα δεν συχρονιζει το mi account με τιποτα. ξαναεριξα την 6,3,3 δοκιμασα και στα αγγλικα,. τιποτα
[GTV-6.3.10/11] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 12/3 03:30)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Ο/H pkatsaras έγραψε:
Ναι, αλλά γιατί δεν κρατάει την αλλαγή από 2 μικρόφωνα σε 1 για την καταστολή θορύβου;
-
Ο/H ninjamoz έγραψε:
εμενα δεν συχρονιζει το mi account με τιποτα. ξαναεριξα την 6,3,3 δοκιμασα και στα αγγλικα,. τιποτα
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H ninjamoz έγραψε:
-
Ο/H ninjamoz έγραψε:
το δοκιμασα και αυτο
-
Καλήμερα εμένα κάνει το κουλό στο συγχρονισμό του λογαριασμού ΜΙ, να ανοίγει μόνο του διακόπτες που έχω κλειστούς...
πχ μου ανοίγει το συγχρονισμό του άλμπουμ και της ηχογράφησης, τους κλείνω και πάλι τους ανοίγει μόνο του... -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H ninjamoz έγραψε:
το δοκιμασα και αυτο
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H pkatsaras έγραψε:
Ναι, αλλά γιατί δεν κρατάει την αλλαγή από 2 μικρόφωνα σε 1 για την καταστολή θορύβου;
Είναι σε όλες τις mm ROM που γίνεται αυτό. Γιαυτό ρωτάω μήπως είναι bug. Να δοκιμάσω στο επόμενο update fastboot ROM και μετά GTV; Αλλά με clean install την πέρασα. Τι να πω;
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλημέρα βρε παιδια !
Μετά την εγκατάσταση και προηγούμενων εκδόσεων, και της τωρινής όταν πηγαίνω στο κέντρο ασφαλείας - δικαιώματα - προνόμια Root, ανοίγοντας υπάρχει μόνο ένα εικονίδιο που λεει "δεν έχουν root".
Είναι εγκατεστημένο στο SuperSu, λειτουργεί για κάποιες εφαρμογές, όχι όμως κ για κάποιες αλλες όπως π.χ. 360Security (όπου χειροκίνητα επιλέγω να ειναι ενεργό απο την Προσβασιμότητα)
Ευχαριστώ. -
Ο/H Peter# έγραψε:
Είναι εγκατεστημένο στο SuperSu, λειτουργεί για κάποιες εφαρμογές, όχι όμως κ για κάποιες αλλες όπως π.χ. 360Security (όπου χειροκίνητα επιλέγω να ειναι ενεργό απο την Προσβασιμότητα)
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα