Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 138.
-
Μπορώ με κάποιον τρόπο αναρωτιέμαι να αποστείλω στην xiaomi ενα μήνυμα μεσω του λογαριασμό μου και να τους αιτηθώ να μου ξεκλειδώοσυν πιο γρήγορα την συσκευή αφου τους εξηγήσω ;Λέω εγώ τωρα .... Επίσης ,τι εννοείς οταν λές αγορά account ?
-
Προφανώς στην παρούσα φαση δεν μπορώ να το φλασαρω μέσω mi flash ,με το sp flash tool ομως τι γίνεται ; Σίγουρα δεν υπαρχει γενικότερα άλλος τρόπος ; Στο sp flash tool μου βγάζει error ''error status brom cmd fail 0xc0060005 redmi6a'' ,έβαλα την rom που μου προτείνατε ,το auth file ,πάτησα download ,έβγαλα την μπαταρία και πάτησα πληκτρο up κατα την σύνδεση και μου το πεταξε. Δεν υπάρχει άλλη μεθοδος ;;;;;;;;;Κάποιος να προτείνει κάτι ;
-
Επίσης δεν έχω recovery ,αλλά εχω booloader και το miflash tool το αναγνωρίζει αν σας βοηθαει κάπως αυτο .
-
Θέλω να πω ,με ποιό εργαλείο την φλασάρω ; Εν το μεταξύ μετΆ το bricked δεν με αφήνει να ξεκλειδώσω τον bootloader (ξανακλείδωσε). Προσπάθησα με sp flash tool με μια china stable και το αρχείο auth αλλα μου βγάζει error το sp flash tool.
-
Ποιά διαδικασια ακολουθω όμως ;Εγώ το έχω ξεκλειδώσει .
-
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να επαναφέρω την συσκευή ;
-
Ήταν unlocked , ναι.
-
Θα μπορούσα λέτε με το που περάσει ο μήνας ,να μπορέσω να το ξεκλειδώσω και να μπορέσω να φλασάρω το recovery της συσκευής ; Μπαίνει σε fastboot .
-
Δυστυχώς όπως παρατήρησα το κινητό είναι bricked.SYSTEM DESTROYED. H μέθοδος που έλυσε τα χέρια στον@sv1kwz δεν πιάνει σε εμένα διότι δεν έχω καθόλου recovery πια στην συσκευή . Τι μπορώ να κάνω ; Έχω vcom drivers στον υπολογιστή με windows 10 , έχω απενεργοποιήσει ψηφιακές υπογραφές ,έχω κατεβάσει το sp flash tool που πρότεινε ο @sv1kwz και το αρχείο απο xda ,δεν ειμαι σίγουρος όμως πια rom να κατεβάσω , σε ποια μορφή και από που . Όποια βοήθεια θα φανεί χρήσιμη.
-
Κατάλαβα...Θα μεινω χωρις κινητό χριστουγενινάτικα...
-
Η rom είναι η MIUI Global 10.4.4 stable 10.4.4.0(PCGMIXM) ,παρόλαυτα κατάφερα και έβαλα ένα recovery που βρήκα στο διαδύκτιο ονόματι TWRP-3.3.1-REDMI6A-wzsx150_b5 και φλάσαρα την xiaomi-miui-hellas-8.1_cactus_XTRV_Stable_V10.0.1.0(οπού ελπίζω να είναι και η τελευταία . Το πρόβλημα ειναι πως τωρα ο bootloader μου ξαναεμφανίζεται κλειδωμένος και αφου το έβαλα στο mi unlock με ακυρωσε με το μηνυμα ''sorry,couldnt unlock more devices this month''. Τωρα πως στο καλό συνεχίζω ;;;;;;;;Είμαι ακόμα σε fa…
-
@geoanto555 έκανα flash το recovery που μου έστειλες αλλα πάλι σε pixels μπήκα .Συγκεκριμένα : C:\adb>fastboot flash recovery recovery.img target reported max download size of 134217728 bytes sending 'recovery' (17280 KB)... OKAY [ 0.594s] writing 'recovery'... OKAY [ 0.217s] finished. total time: 0.812s
-
Καλησπέρα σε όλους μετά από καιρό. Έχω το redmi 6a (3gb ram , 32rom ,μοντέλο M1804C3DG)) .Σήμερα έκανα την αίτηση για ξεκλείδωμα και αμέσως ξεκλείδωσε .Φοράει την global version rom/κόκκινο αυτοκόλλητο και δεν θέλει με τίποτα να περάσει την twrp μέσω fastboot.Η rom είναι η MIUI Global 10.4.4 stable 10.4.4.0(PCGMIXM) Μπαίνει κανονικά στο fastboot ,δίνω την εντολή για flash την recovery( twrp_cactus_3.2.3-3_miui-hellas),αναφέρει πως ολοκληρώθηκε ,δίνω εντολή για Power off και κρατάω πατημένο volum…
-
Σας ευχαριστώ όλους, τελικά περασα με επιτυχία την XTRV. Εις το επανιδείν !
-
Παράθεση από BanditGR: “Εγώ πάλι δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην περνάει η Global μέσω fastboot. Είναι σίγουρο ότι είναι εγκατεστημένη η τελευταία έκδοση του Mi Flash ? Διότι οι παλαιότερες (προ ARB εποχής) ΔΕΝ κάνουν. ” Χμμμ...Βρε λες ; Η έκδοση του ΜιFlash αναγράφει 2017.4.25.0
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από DimitrisPapamichas: “ο κάτοχος (αδελφός μου)θέλει να λαμβάνει αυτόματα updates. ” θα έπρεπε λοιπόν να του το πάρεις σαν global version. Αν του κλειδώσει σε αυτόματη αναβάθμιση ποιος θα τα ακούσει;;; ” E! Μόνος του το πήρε !!!! Θα δοκιμάσω την μέθοδο που μου πρότεινε ο @NasDriver για να δούμε . ΧTRV περνάω άφοβα όμως ;
-
@makis1024 Αυτήν δοκίμασα πριν whyred_global_images_V10.2.1.0.OEIMIXM_20181224.0000.00_8.1_global_0c4a50e61a
-
@amavroudis Οκ , θα περίμενω ως αργά για να προχωρήσω ,να δω αν υπάρχει κάποια πρόταση σχετικά με την global stable ,δεν είναι για μένα το κινητό και ο κάτοχος (αδελφός μου)θέλει να λαμβάνει αυτόματα updates. Υπάρχει stable xtrv ,από που κατεβάζω ; Αν υπάρχει κάποιος όμως που μπορεί να μου προτείνει πώς να προχωρήσω με global stable , ευπρόσδεκτος !!!
-
@amavroudis Πώς συνεχίζω;;;;;
-
@amavroudis Είμαι με την miui 10.2/stable 10.2.2.0(OEICNXM) ,σήμερα μετα απο μερες αιτήματος ξεκλείδωσα με mi inlock και θέλω να βάλω την global stable ,συγκεκριμένα κατέβασα την ★ Redmi Note 5 Latest Global Stable Version απο εδω: Xiaomi MIUI Official Forum Όπως είπα ειμαι με arb4 .Το miflash μου βγάζει error συγκεριμένα ''flash antirbpass '' ,συχετίζεται με το antirollback απο ότι διάβασα στο google . Πως στο καλό συνεχίζω ;Έχω κάνει ότι έχει προταθεί.