θα έπρεπε λοιπόν να του το πάρεις σαν global version. Αν του κλειδώσει σε αυτόματη αναβάθμιση ποιος θα τα ακούσει;;;Ο/H DimitrisPapamichas έγραψε:
ο κάτοχος (αδελφός μου)θέλει να λαμβάνει αυτόματα updates.
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ο/H DimitrisPapamichas έγραψε:
ο κάτοχος (αδελφός μου)θέλει να λαμβάνει αυτόματα updates.
Μόνος του το πήρε !!!!
Θα δοκιμάσω την μέθοδο που μου πρότεινε ο @NasDriver για να δούμε .
ΧTRV περνάω άφοβα όμως ; -
Ναι. Να ξέρεις όμως μη το κλειδώσεις ποτέ! Και αν κλειδώσει το ξεκλειδώνεις με το λογαριασμό σου εύκολα.
-
-
Παιδιά βοήθεια, πέρασα σήμερα την 10.2.1.0 (βάζοντας Ινδία σαν περιοχή ) και τώρα σκάει το Google maps.
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Εγώ πάλι δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην περνάει η Global μέσω fastboot. Είναι σίγουρο ότι είναι εγκατεστημένη η τελευταία έκδοση του Mi Flash ? Διότι οι παλαιότερες (προ ARB εποχής) ΔΕΝ κάνουν.
Η έκδοση του ΜιFlash αναγράφει 2017.4.25.0 -
-
Ο/H DimitrisPapamichas έγραψε:
Χμμμ...Βρε λες ;Η έκδοση του ΜιFlash αναγράφει 2017.4.25.0
-
-
Καλημέρα. Εχθές μέσω Χονγκ Κονγκ έκανα την αναβάθμιση σε 10.2.1.0 κτλ.
Έπρεπε να κάτσω στα αβγουλακια μου και να εμπιστευτώ το ένστικτο που μου έλεγε να το αφήσω. Τελικά την έκανα την......... μου. Σήμερα η πλοήγηση ΔΕΝ αποκρίνεται και σαν επαγγελματίας οδηγός την πάτησα...
Τα ήθελα και τα έπαθα... Αφού δούλευε και πριν, τι την ήθελα την αναβάθμιση? -
Ο/H Talliron έγραψε:
Καλημέρα. Εχθές μέσω Χονγκ Κονγκ έκανα την αναβάθμιση σε 10.2.1.0 κτλ.
Έπρεπε να κάτσω στα αβγουλακια μου και να εμπιστευτώ το ένστικτο που μου έλεγε να το αφήσω. Τελικά την έκανα την......... μου. Σήμερα η πλοήγηση ΔΕΝ αποκρίνεται και σαν επαγγελματίας οδηγός την πάτησα...
Τα ήθελα και τα έπαθα... Αφού δούλευε και πριν, τι την ήθελα την αναβάθμιση?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk -
Ο/H arkoulikosta έγραψε:
Παιδιά βοήθεια, πέρασα σήμερα την 10.2.1.0 (βάζοντας Ινδία σαν περιοχή ) και τώρα σκάει το Google maps.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0