Καλησπέρα.. Μόλις ήρθε update και στους χάρτες... Αύριο θα σας πω αν τελικά διορθώθηκε το πρόβλημα. Δείχνει να δουλεύει αλλά πρέπει να το δω στην δουλειά πάνω.
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Καλημέρα. Όσοι έχετε πρόβλημα με το Google maps στην έκδοση miui 10.2.1.0, θα περιμένετε απλά μέχρι να γίνει ενημέρωση της εφαρμογής, οπότε και όλα θα διορθωθούν. Σε εμένα η ενημέρωση έγινε χθες και σήμερα λειτούργησαν όλα καλά. Μην κάνετε τίποτα άλλο, σε εμένα δεν δούλεψε τίποτα άλλο. Μόνο περιμένετε την ενημέρωση...
-
Ο/H Talliron έγραψε:
Καλημέρα. Όσοι έχετε πρόβλημα με το Google maps στην έκδοση miui 10.2.1.0, θα περιμένετε απλά μέχρι να γίνει ενημέρωση της εφαρμογής, οπότε και όλα θα διορθωθούν. Σε εμένα η ενημέρωση έγινε χθες και σήμερα λειτούργησαν όλα καλά. Μην κάνετε τίποτα άλλο, σε εμένα δεν δούλεψε τίποτα άλλο. Μόνο περιμένετε την ενημέρωση...
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk -
Ο/H Talliron έγραψε:
Το picture in picture δεν λειτουργεί μαζί με χειρονομίες και για μένα είναι και τα δύο σημαντικά.
Για αυτό και επέστρεψα στην 10.0.6.0 με εφιαλτικό τρόπο ομολογουμένως.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H koleoptero έγραψε:
Σε κάτι τέτοιες φάσεις απορώ πάντα τι χαζή μ@λ@κί@ έχει γίνει.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
-
Καλησπέρα. Τελικά δουλεύει ΚΑΙ το picture on picture στην έκδοση 10.2.1.0.
Το τσέκαρα. Απλά θέλει να έχεις ενεργοποιήσει τα κουμπιά πλοήγησης και όχι την λειτουργία πλήρους οθόνης της συσκευής... Προσωπικά δουλεύω το τηλέφωνο σε πλήρη οθόνη για αυτό και χθες δεν είχα γνώμη. Το έψαξα και από το mi. com έκανα την δοκιμή και δουλεύει.. -
Έχω την έκδοση 10.2.1.0 περιοχή Ρωσία κ χθες τυχαία είδα το face unlock κ δουλεύει μάλιστα!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkείσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... -
Δεν είναι βολικό θα το βγάλεις συντόμως...Πότες θα κάμνει ξαστεριά;
-
Ο/H das_krimi έγραψε:
Δεν είναι βολικό θα το βγάλεις συντόμως...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkείσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... -
-
Καλημέρα! Επιτέλους ξεκλείδωσα τον bootloader και τώρα θέλω να περάσω μία official global stable. Ποια είναι η καλύτερη; Αν θα μπορούσε κάποιος να μου βάλει κι ένα direct link για download, για να μην τα κάνω σαλάτα, θα ήμουν υπόχρεη! Η κινέζικη ROM που έχει το κινητό αυτή τη στιγμή είναι αυτή που φαίνεται στο screenshot παρακάτω...
"You can't lose something you never had, you can't keep what's not yours and you can't hold on to something that doesn't want to stay..." -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0