Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)

• Ο/H amavroudis έγραψε:

Δεν βάζεις καλλίτερα την xtrv του φόρουμ για να μην έχεις τίποτα παρατράγουδα κάποια στιγμή;
      H xtrv απ'ότι διάβασα, θέλει να ακολουθήσω μια πολύ πιο περίπλοκη διαδικασία και δεν είμαι σίγουρη ότι μπορώ να το κάνω σωστά... Σαν τι παρατράγουδα μπορεί να έχω δηλαδή;
      "You can't lose something you never had, you can't keep what's not yours and you can't hold on to something that doesn't want to stay..."
    • Αν θυμάμαι καλά έχεις κινεζική version τηλέφωνο. Αν σου κλειδώσει με κάποιο τρόπο ο bootloader με global rom μέσα, δεν θα ανοίγει... Και θα θέλει επέμβαση από εσένα, που δεν θέλεις να κάνεις. Ή κάνω λάθος;;;
    • Ο/H Sasa25 έγραψε:

Καλημέρα! Επιτέλους ξεκλείδωσα τον bootloader και τώρα θέλω να περάσω μία official global stable.
      Μπράβο - συγχαρητήρια Sasa από εδώ κατέβασε την global stable ανά δυο - τρεις μήνες δίνουν rom
      Download Custom ROMs for Redmi Note 5/Pro (whyred) - Xiaomi Firmware είναι η fastboot rom και θα την περάσεις με Miflash tools κάτω δεξιά επιλογή το clean all.

• Διαφήμιση
    • Ο/H amavroudis έγραψε:

Αν θυμάμαι καλά έχεις κινεζική version τηλέφωνο. Αν σου κλειδώσει με κάποιο τρόπο ο bootloader με global rom μέσα, δεν θα ανοίγει... Και θα θέλει επέμβαση από εσένα, που δεν θέλεις να κάνεις. Ή κάνω λάθος;;;
      Καλά θυμάσαι. Κινέζικη version είναι το τηλέφωνό μου. Αν μου κλειδώσει ο bootloader με global rom δεν θα μπορώ να τον ξανανοίξω, τώρα που τον ξεκλείδωσα με το δικό μου MiAccount;Αν την φλασάρω με επιλογή "clean all" και όχι "clean all and lock" πώς θα μου κλειδώσει; ?(

@spideman3 ευχαριστώ πολύ για το λινκ! Αν καταφέρω και την περάσω επιτυχώς, θα μπορώ να κάνω τα updates όταν μου λέει το κινητό "update available" ή θα πρέπει να απενεργοποιήσω τα updates μην brickάρει ή κάτι άλλο; Γιατί δεν κατάλαβα τι εννοείς ακριβώς όταν λες "ανά 2-3 μήνες δίνουν ROM". To arb level μου τώρα είναι 4. Σίγουρα αυτή η ROM είναι εντάξει να την περάσω;
      "You can't lose something you never had, you can't keep what's not yours and you can't hold on to something that doesn't want to stay..."
    • Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)

Ναι όλα καλά , εξ' ου που έκανες και όλη αυτή την διαδικασία , κάνεις update κάθε φορά που βγεί καινούργια Stable, περίπου κάθε τρείς μήνες και είσαι καλυμμένη.
      Μην ξεχάσεις να μπεις στην τρύπα να μας πεις όμως πως έχεις αλλάξει γνώμη , σε δύο τρεις εβδομάδες και πόσο αγαπάς πλέον τα Xiaomi.
    • Ο/H makis1024 έγραψε:

Ναι όλα καλά , εξ' ου που έκανες και όλη αυτή την διαδικασία , κάνεις update κάθε φορά που βγεί καινούργια Stable, περίπου κάθε τρείς μήνες και είσαι καλυμμένη.
      Μην ξεχάσεις να μπεις στην τρύπα να μας πεις όμως πως έχεις αλλάξει γνώμη σε δύο τρεις εβδομάδες και πόσο αγαπάς πλέον τα Xiaomi.
      Είπα να μη σε κάνω ταγκ εσένα, γιατί θα με βρίσεις στο τέλος,αλλά για μένα είσαι σαν την Κλινέξ: Εσένα "ξέρω", εσένα εμπιστεύομαι! :lol: Πολύ χαίρομαι που απάντησες μόνος σου! Για να το κάνουμε εντελώς κατανοητό που είμαι σχεδόν τόσο noob όσο την πρώτη μέρα που ήρθα, τα updates που αναφέρεις, μπορώ να τα κάνω μέσω του κινητού και δεν εννοείς μέσω fastboot και φλασάρισμα την καινούρια rom που θα βγάζουν, σωστά; Επίσης είναι δυνατόν να συμβεί αυτό που μου λέει ο φίλος Amavroudis; Να κλειδώσει ο bootloader ακόμα και αν κάνω εγκατάσταση με "clean all" και όχι με "clean all and lock"; Κλασσικά τρομοκρατήθηκα λίγο! :lol: Όσο για την τρύπα, είπα δεν θα ξανά αναφέρω κάτι σχετικά με το κινητό μου. :P

Ota (over the Air) Update θα γίνεται από τον updater, ούτε Fastboot ούτε Recovery Rom ,καθαρά και ωραία χωρίς πολλά πολλά, Update , Check for Updates , τα βρίσκει μόνο τα κατεβάζει μόνο του , τα εγκαθιστά μόνο του , καθαρές δουλειές. Εάν κλειδώσει μια στο εκατομμύριο , ξεκλειδώνεις όπως το έκανες την πρώτη φορά , αυτή την φορά όμως άμεσα.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H makis1024 έγραψε:

Ota (over the Air) Update θα γίνεται από τον updater, ούτε Fastboot ούτε Recovery Rom ,καθαρά και ωραία χωρίς πολλά πολλά, Update , Check for Updates , τα βρίσκει μόνο τα κατεβάζει μόνο του , τα εγκαθιστά μόνο του , καθαρές δουλειές. Εάν κλειδώσει μια στο εκατομμύριο , ξεκλειδώνεις όπως το έκανες την πρώτη φορά , αυτή την φορά όμως άμεσα.
      Ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινίσεις. Παρεμπιπτόντως να πω ότι αν κάποιος έχει πρόβλημα να ξεκλειδώσει τον bootloader με το MiUnlock 3.3.827.31 και του βγάζει κάτι κινέζικα, ακόμα και αν έχουν περάσει οι ώρες αναμονής, να δοκιμάσει την έκδοση του MiUnlock 2.3.803.10 και θα του ξεκλειδώσει, γιατί το ίδιο έπαθα κι εγώ. Να το ξέρετε κι εσείς παιδιά για τέτοια μελλοντικά προβλήματα...

Είδες ότι και εσύ σαν newbie , όπως λες μόνη σου , μπορείς να βοηθήσεις άλλους , με μια απλή αναφορά; Η πρόσκληση όμως ισχύει , ότι αν αλλάξεις γνώμη μπορείς να ανασκευάσεις την γνώμη σου για τα Xiaomi.
    • Ο/H makis1024 έγραψε:

Είδες ότι και εσύ σαν newbie , όπως λες μόνη σου , μπορείς να βοηθήσεις άλλους , με μια απλή αναφορά; Η πρόσκληση όμως ισχύει , ότι αν αλλάξεις γνώμη μπορείς να ανασκευάσεις την γνώμη σου για τα Xiaomi.
      Μακάρι κάποιος να βοηθηθεί από αυτή την αναφορά. Όσο για την πρόσκληση, ΑΑΑΑΑΑΑΑΝ αλλάξω γνώμη για τα ΧΙΑΟΜΙ, θα έρθω να το πω, αλλά αν γκρινιάξει πάλι κάποιος,θα βγεις εσύ να με υπερασπιστείς! :lol:

Ναι ναι είμαι σίγουρος ότι το μίσος θα εξελιχθεί σε πάθος...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H makis1024 έγραψε:

Ναι ναι είμαι σίγουρος ότι το μίσος θα εξελιχθεί σε πάθος...
      Χιουμοράκι 2η φορά; Δεν το περίμενα! Έχω πάθει overdose! :lol: Σταματάω, μη φάω καμιά καμπάνα πάλι για offtopic! Καλή συνέχεια σε όλους και ευχαριστώ και πάλι! ;)