Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 533.
-
Κουβέντα να γίνεται..
ΜήνυμαΜετά από 2,5 χρονια που εχω το redmi 1s , αποφάσισε ότι είναι πολύ γέρικο και δεν μπορεί να ανταποκριθεί. Κάνει επανακίνηση, σταματάει να παίζει μουσική, η μπαταρία αν φτάσει κάτω απο 20% τελείωνει γρήγορα... Οπότε αποφάσισα κι εγώ να του δώσω στιγμές ηρεμίας (να το γηροκομήσω) και να πάρω στη θέση του note 3 . Ανυπομονώ!!! Αν θέλετε να πείτε κάτι για το note 3 πείτε το χωρίς φόβο και πάθος! Το παρήγγειλα απο honorbuy με express καθώς είμαι φουλ ανυπόμονη και έχω και μια φοβία του τελωνίου.. Χαλ…
-
Mi Voice
ΜήνυμαΞερετε πως το απενεργοποιουμε;
-
Stable V7.1.0.
ΜήνυμαΝαι ακυρο το sim sd ηθελα να γραψω.. Οχι.. Ετσι ακριβως εγινε..
-
Stable V7.1.0.
ΜήνυμαΠαίδες βοήθεια. Βάζω στο note 2 την προηγουμενη stable, ολα βαδιζουν καλως, αλλαζω ρομ βαζοντας την τελευταια και καθαρισα λιγο το τηλεφωνο σβηνοντας φακελους απο εφαρμογες που ειχα διαγραψει στο παρελθον και γενικα κατι τετοια. Την επομενη μερα αποφασισε αυτοβουλως να σβησει απο sim και τηλεφωνο ολες τις φωτογραφίες, τα βίντεο, τη μουσική, όχι μονο απο την καρτα sd αλλα και απο το τηλεφωνο. οι εφαρμογες ειναι στην θεση τους ομως. Τι μπορει να εγινε;; Επισης μερικες φορες εμφανιζει στο τηλεφωνο …
-
Γραμματοσειρές
ΜήνυμαΓια όποιον ενδιαφέρεται καλά φαίνεται η Hopone (εφαρμογή θεμάτων xiaomi)
-
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ζορίστικαν τα ινδιανακια;;; Να σας πω be cool.. Για να κανεις λογαριασμο θελει επιβεβαιωση απο τηλ οπότε ας τσεκάρουν αν εχουμε ενεργο λογαριασμο στα κινητα.. τι χαζομαρες ειναι αυτές οεο;;
-
κερδίσαμε??? Γιουχου!! χρόνια πολλά! Καλή χρονιά
-
σε ποιον λέμε το id? Εγώ έχω το ίδιο πάντως..
-
έλα ρε παιδιά! Πάμε!
-
HM1S ώρες ώρες κάνει κατι φλασακια στη οθονη , το κανει και σε σας;
-
MI message
ΜήνυμαΝα σας πω στο mi message μπορούμε να στείλουμε και εικόνες ή μόνο μήνυμα και ηχητικό μήνυμα;
-
χάθηκε η επιλογή της αλλαγής γραμματοσειράς;;;; γιατί δεν το βρίσκω;; πάντως από μπαταρια καλα παει! hgmi 1s