Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 533.
-
Δεν ξέρω.. Έχω πετύχει πολύ λίγα ψαγμενα άτομα
-
Θα δούμε αλλαγές στα τηλέφωνα μας;
-
Back cover Hongmi 1s
ΜήνυμαΕντάξει ρε αφεντικό.. Μη βαράς
-
Back cover Hongmi 1s
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από martzicadespell: “Παράθεση από fagib2002: “ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ καλά να πάθεις! για κανα ρόζ εψαχνα , αλλα θα της παρω το χρυσο μαλλον” Πολύ ωραία και τα 2.. κι εγώ κάτι τέτοιο σκέφτομαι για το δικό μου..” Πάντως σαν της μάνας του το cover ...κανένα μεχρι τώρα! Και έχω δοκιμάσει μπόλικα... (Για το 1s μιλάω)” Λογικό.. αλλά το ότι ήταν διαθέσιμο μόνο σε μαύρο-γκρι όταν το πήρα δεν ήταν και ότι το καλύτερο για μενα..
-
Back cover Hongmi 1s
ΜήνυμαΠαράθεση από fagib2002: “ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ καλά να πάθεις! για κανα ρόζ εψαχνα , αλλα θα της παρω το χρυσο μαλλον” Πολύ ωραία και τα 2.. κι εγώ κάτι τέτοιο σκέφτομαι για το δικό μου..
-
RAM
ΜήνυμαΠαράθεση από makymro: “Παράθεση από martzicadespell: “Αυτή η φώτο με πληγωσε” Αχχχ... πως σε νοιωθω! Το επομενο τηλεφωνο μου θα ειναι τουλαχιστον με 2G ram...” +1!
-
RAM
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από martzicadespell: “Αυτή η φώτο με πληγωσε” rofl Μου έφυγε ο φραπές από τα χέρια από τα γέλια... Έχεις έναν τρόπο έκφρασης βρε Μαράκι, που πραγματικά είναι από τους ποιό χορταστικούς !!! :thumbsup:” Γι αυτο μεταλλιο παίρνω;; αχαχαχαχαχα ε τι να κανω ρε αδμιν.. αφου με πληγωνει το ερμο..