Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από Stamatis13: “Σημερα ειχαν πει πως θα βγουν επισημα οι ρομ ΑΡΩΜΑ, και εχω το xiaomi redmi note 3 pro kenzo ,δεν θα βγουν; ” Όχι γιατί για το kenzo (όπως και για τις περισσότερες συσκευές) η έκδοση νέων ROM έχει αναβληθεί από την Xiaomi μέχρι και κάποια στιγμή τον Αύγουστο.” en.miui.com/thread-669572-1-1.html Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και για να κλείσω εντυπωσιακά, να και το usb που το είχα μέχρι σήμερα στο φάκελο του να αναπαυθεί.08cf68b8434c5d9ff2f25876fcef19bc.jpg Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από linuxilakis: “@akisjes καλά τα λέει ο Άλεξ. Σε γενικές γραμμές είναι λαχείο η υπόθεση. Θυμάσαι όταν το συζητάγαμε πόσα πράγματα σου είπα να προσέξεις. Μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε. Γενικά πάντως όταν αγοράζουμε από Κίνα πρέπει να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας την περίπτωση που χρειαστεί επιστροφή . Το κατάστημα να είναι διαπιστωμένα αξιόπιστο. Μπορεί να μην σου τύχει ποτέ αλλά άμα κάτσει να έχεις κάπου να πιαστεις.” Για πες, για πες και σε μας!!!! Στάλθηκε από το Mi Note 2 μ…
Παράθεση από Alex_MLT: “Λοιπόν παιδιά αυτό που βλέπω είναι ότι το καλύτερο. Εταιρεία forwarding, έχει γίνει εισαγωγή νομιμότατα, όλα καλά και κανένα ίχνος ανατολής πουθενά. Πόσο ήταν το κόστος φίλε @almichael;” 360€ ήταν η τιμή του πριν 10 μέρες. Νομίζω ότι έπεσε στα 320 τις τελευταίες μέρες. Βέβαια επειδή μ αρέσει να κάνω ολοκληρωμένες δουλειές και επειδή με καταράστηκε ο φίλος ο duang, το τηλέφωνο έχει μια μαύρη κηλίδα διαμέτρου περίπου 1cm στην πάνω δεξιά άκρη της οθόνης οπότε θα έχουμε στενα…
Λίγο κακοποιημένη η συσκευασία αλλά είδα αργά το μήνυμα. Δεν ξέρω αν διακρίνεται καθαρά αλλά εκτός από το αυτοκόλλητο ems είναι και άλλο ένα πίσω από το bpost στο ίδιο μέγεθος.d529867279d52beaf07b63182f581ef2.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σήμερα παρέλαβα mi note 2 από eglobal.eu από hk μέσω uk. 9 εργάσιμες με στάση 3-4 μέρες για ξεκούραση και νέο πακεταρισμα προφανώς στην Αγγλία. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προφανώς αστειεύομαι. Με κεφαλαία γράμματα θα το γράφουμε και ανά εξάμηνο οι έξυπνοι που επενδύσαμε σ αυτόν, θα αυτομαστιγωνομαστε προς γνώσιν και συμμόρφωση. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και εγώ περιμένω το paypal μέχρι τις 20/06. Το καλώδιο έχει έρθει βέβαια, αλλά δεν το έχω ξεπακεταρει ακόμη. Ξενερααααα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι μακρύ το ταξίδι από Κίνα. Ξεκουράζεται για καμιά βδομάδα στο Ελ Βενιζέλος και ξανά το ταξίδι του τραβά. Υπομονή. Παραγγελία mi note 2 από eglobal 10/06, αποστολή 12/06, άφιξη UK 15/06. Not bad!!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk