[Προσοχή Απάτη] Αντιμετώπιση θεμάτων σχετικά με το duangtop
- Ολοκληρώθηκε
- Σημαντικό
-
-
έχω και εγώ το δικαίωμα, σαν ισότιμο μέλος τούτου δω του φόρουμ, να εκφράσω τις εμπειρίες μου, την ικανοποίησή μου (σε περίπτωση που αποζημιωθώ), την απογοήτευσή μου (σε περίπτωση που δεν), τι χρώμα καλώδιο τυχόν παραλάβω, να ναι άραγες καλώδιο micro usb, να ναι άραγες καλώδιο type c ή να ναι άραγες καλώδιο παλιο-iphone...όλοι οι υπόλοιποι τα βγάλαν τα σώψυχά τους, εγώ, τι στο καλό, "στο duangh ....τραγούδησα??"Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
έτσι μπράβο...μη αποζημιωμένοι απανταχού του miui.gr, alles together....
"σκληκια ενωμένα, ποτέ νικημένα"Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Και εγώ περιμένω το paypal μέχρι τις 20/06. Το καλώδιο έχει έρθει βέβαια, αλλά δεν το έχω ξεπακεταρει ακόμη. Ξενερααααα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλά εγώ με το βίντεο... Θα γελάσει ο κάθε πεϊπαλίστας άμα το δει. Δεν ξερω και κανέναν με iPhone να του κάνω δώρο ένα καλώδιο. 19/6 περιμένω νέα πάντως.
-
Ωραία λοιπόν περιμένουμε να ολοκληρωθεί η διαδικασία των αποζημιώσεων από το PP
-
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, καλό θα ήταν να ανοίξει και ένα άλλο νήμα που θα περιγράφει τα βήματα που έγιναν μαζί με παραθέσεις από τις απαντήσεις του PP,
για να μαθαίνουν οι νέοι ..και να ΜΗΝ ξεχνάνε οι παλιότεροι..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
θα κάνω εγώ.....unboxing με όλη την διαδικασία!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ώσπου να κάνεις κάτι εσύ, θα έχουμε κινητά - στο μάτι, σαν φακούς επαφής και θα έχουμε αποικοίσει τον γαλαξία.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Και γω περιμένω απάντηση σήμερα από το ΡΡ για να δούμε;Το καλώδιο παντος περιμένει στο φάκελο όσο κ αν με τρώει η περιέργεια να δω το χρώμα
-
αφού δικός μας είσαι και συ ΤΑΝΑΣΙ.....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0