Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 202.
-
Ελληνικός Οδηγός Testpoint Unbrick Xiaomi Redmi Note 3 pro Snapdragon
gripas4 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΣυγχαρητήρια για τον οδηγό και τα βοηθητικά σχόλια, αν και ισχύει ό,τι λένε και για τους γιατρούς: ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΣ ΝΑ 'ΝΑΙ! Πάντως αν χρειαστεί κάνει θαύματα. Εγώ χρησιμοποίησα έναν παρόμοιο οδηγό για το παλιό Mi3 μου και εκεί που το είχα ξεγραμμένο επανήλθε στη ζωή και εντός λίγων ημερών θα το παραχωρήσω στον πατέρα μου σαν καινούργιο πλέον!
-
Λογικά δεν πρέπει να είναι συμβατή γιατί χρησιμοποίησα το ίδιο zip με πριν. Μου εμφανίζει το εικονίδιο κανονικά και όταν το πατάω λεει "Δυστυχώς η εφαρμογή Φωτογραφική ....κλπ κλπ" , Και δεν μπορώ να ξεφορτωθώ και το εικονίδιο! Πώς μπορεί να εξαφανιστεί; Κατά τα άλλα η ROM φυσάει!
-
Την έχω περάσει από χθες την THUNDER σε ΜΜ και όλα δουλεύουν θαυμάσια. To ξεκλείδωμα των τραπεζικών εφαρμογών με το δακτυλικό αποτύπωμα είναι πολύ βολικό. Μέχρι και ειδοποιήσεις από το Pushbullet έχω σε αντίθεση με τος προηγούμενες ROM. Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετώπισα είναι ότι δεν μπόρεσα να εγκαταστήσω το ZIP του SnapDragon Camera μέσω TWRP. Το έχει και κανένας άλλος το ίδιο θέμα;
-
Παράθεση από koofinhio: “Καλησπερα παιδια... υπαρχει εφαρμογη να κοβει το ιντερνετ (και wifi και data) απο συγκεκριμενη εφαρμογη και καπακι να το ανοιγω? για παραδειγμα ειμαι σε μια συναντηση για δουλεια.... θελω να κανω browsing, να διαβασω υα αθλητικα μου και ειδησεις... αλλα να μην χτυπαει το viber... μετα το τελος της συναντησης... ενεργοποιηση παλι το ιντερνετ για αυτη την εφαρμογη καμμια ιδεα? ευχαριστω πολυ ” Και βέβαια υπάρχει τρόπος. Πηγαίνεις "Ασφαλεια" > "Υπόλοιπο" > "Περιορισμός Χρήσ…
-
Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από geoanto555: “Ή wipe (τα πάντα), reboot recovery, σύνδεση με υπολογιστή, αντιγραφή την ρομ, install. ” Δεν ήξερα οτι γίνεται αυτό! Σύνδεση με PC μετά απο full wipe? Νομίζω οτι κάπου πήρε το μάτι μου (ίσως όχι εδώ μέσα) οτι εάν δεν έχεις φροντίσει να βάλεις την rom στην SD πριν το wipe all...την έκατσες!Μάλλον δεν είναι έτσι όμως. ” Μπορείς να σβήσεις τα πάντα, Data, System, SD και πάλι να κάνεις δουλειά χωρίς υπολογιστή. Αν έχεις ένα USB OTG φλασάρεις την ROM…
-
Παράθεση από pavlidisc: “Στο myΤΑΔΕ πάντως (φτού φτού φτού...και που το αναφέρω μου σηκώνεται η τρίχα...pardon me) κάνανε λήψη vibeo 4Κ με CM13... edit Τώρα θα μου πείς...τί να το κάνεις το 4Κ ρε γκαρντάσι! Τράβα ένα καλό καλόό καλόόό σε 1080p και είσαι άρχοντας. Συμφωνώ! Το 4Κ μέσω CM13 το αναφέρω για να τονίσω για μία φορά ακόμη την άποψή μου οτι η κάμερά μας αδικείται απο το software της Xiaomi (η οποία ξέχασε οτι έδωσε κινητό με Snapdragon 650!) ” Δεν χρειάζεται να έχεις CM για να τραβήξεις …
-
Καλημέρα και από εμένα. Μετά από περίπου 2 χρόνια παρουσίας στο forum λέω να τα πούμε και από πιο κοντά. Ονομάζομαι Μανώλης, 36 ετών και είμαι οικονομολόγος που λόγω και της κρίσης με έχει απορροφήσει -προσωρινά ελπίζω- η βαριά βιομηχανία της Κρήτης, ο τουρισμός. Η εμπλοκή μου με την Xiaomi άρχισε πριν 2 χρόνια όταν και έψαχνα καινούργιο κινητό. Μπαίνοντας σε διάφορα fora με σκοπό να αντλήσω πληροφορίες για διάφορα κινητά έπεφτα σε ερωτήσεις που έκαναν κάποιοι του τύπου "ποιο κινητό να πάρω το Χ…
-
Με την Snapdragon Camera αντιμετώπισα το εξής πρόβλημα: Ενεργοποιώντας το HDR όταν τραβάω μια φωτογραφία αποθηκεύονται 2 εικόνες, μία "σκοτεινή" και μία με περισσότερο φως. Αντί δηλαδή να συνδυάσει τις δύο φωτογραφίες, σε μια που θα έχει και σκούρα και ανοιχτά στοιχεία, αποθηκεύει 2 ξεχωριστές εικόνες. Το έχει εντιμετωπίσει κάποιος άλλος; Χρησιμοποίησα το zip και όχι το apk.
-
Antutu score από τα xiaomi
gripas4 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤο πρώτο ποστάρισμα από το RN3 pro αφού μετά από 2 χρόνια το Mi3 μας άφησε χρόνους... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17500/
-
Παράθεση από Bodai: “@gripas4 είτε στήνεις virtualbox είτε το κάνεις κλασσικά με τα scripts.. ” Και με virtual box δοκίμασα αλλά και πάλι δεν έβρισκε το τηλέφωνο το Windows πάρα μόνο το Ubuntu . Δεν προσπάθησα και πολύ βέβαια γιατί βαρέθηκα . Θα δω από περιέργεια αν το καταφέρω κάποια στιγμή πιο μετά
-
Παράθεση από Nikos Kiousis: “Υπαρχει παντα η δυνατοτητα να στησω εικονικα windows με vmware και να κανω εκει τις διαδικασιες απλα ειναι χρονοβορο. Ρωταω αν υπαρχει καποιος που τα καταφερε σε περιβαλλον ubuntu, αν δεν υπαρχει δεν τρεχει και τιποτα, μαθημενα τα βουνα στα χιονια!!P ” Προσπάθησα να το κάνω μέσω wine σε Ubuntu 16.04 αλλά ενώ ανοίγει κανονικά το mi pc suite και το adb δεν έχω βρει τον τρόπο να προσαρτηθεί το τηλέφωνο μέσω wine, δηλαδή το τηλέφωνο δεν φαίνεται στο pc suite ενώ τα Ubunt…
-
Pay pal
ΜήνυμαΠαράθεση από koko: “Εχτες ψώνισα κ εγω απο banggood με PayPal. Να παίζει άραγε ρόλο το ποσο των αγορών; (Η δικη μου αγορά ηταν πολυ μικρής αξίας) ” Περίεργο. Εμένα δεν με αφήνει να χρησιμοποιήσω PayPayl για κανέναν λόγο. Έχω δοκιμάσει 4 διαφορετικές συνδεδεμένες κάρτες. Απευθείας με κάρτα όμως κανένα πρόβλημα. Πάντως και ή μεταφορά με Western Union μια χαρά δουλειά κάνει ειδικά σε μεγάλα ποσά.
-
Pay pal
ΜήνυμαΑπό το bangood έκανα πριν λίγο αγορά αλλά με κάρτα. Το PayPal δεν το δέχεται. Αν θες να αγοράσεις συσκευή και δεν μπορείς ούτε με κάρτα ούτε με PayPal μια καλή λύση θα ήταν η μεταφορά χρημάτων Western Union. Το έχω κάνει στο Vickmall πέρυσι και με βόλεψε πολύ. Το αρνητικό είναι ότι πληρώνεις 10 ευρώ προμήθεια. Το θετικό είναι ότι έχεις 3 τοις εκατό έκπτωση. Σε κάποιες περιπτώσεις σου βγαίνει φθηνότερα και από PayPal.