Δεν παλέυεσαι.

Even dead i will fight.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΜιλάω για ΑΥΤΗ την SD camera. Δεν ξέρω πόσες άλλες υπάρχουν.Ο/H tsine έγραψε:
Ρε παιδιά πιο χάος ρυθμίσεων... Όλοι μάλλον βάζουν την Snapdragon camera του one plus x και όχι αυτήν από το miui Europe...
Καλά ρε έτσι? Χωρίς καν ραντεβού?Ο/H demakhs έγραψε:
κ περνα να πάρεις τα αποτελεσματα μεθαύριο 5 με 7 το απόγευμα..
Δεν χρειάζεται να έχεις CM για να τραβήξεις 4k. Έκανα δοκιμή και με Google Camera και τραβάει μια χαράΟ/H pavlidisc έγραψε:
Στο myΤΑΔΕ πάντως (φτού φτού φτού...και που το αναφέρω μου σηκώνεται η τρίχα...pardon me) κάνανε λήψη vibeo 4Κ με CM13...![]()
edit
Τώρα θα μου πείς...τί να το κάνεις το 4Κ ρε γκαρντάσι! Τράβα ένα καλό καλόό καλόόό σε 1080p και είσαι άρχοντας. Συμφωνώ! Το 4Κ μέσω CM13 το αναφέρω για να τονίσω για μία φορά ακόμη την άποψή μου οτι η κάμερά μας αδικείται απο το software της Xiaomi (η οποία ξέχασε οτι έδωσε κινητό με Snapdragon 650!)
Μάλιστα! Καλό αυτό. Να σου πώ την αλήθεια προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το 4Κ! Αλλά το καλό video 1080p ME ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!Ο/H gripas4 έγραψε:
Δεν χρειάζεται να έχεις CM για να τραβήξεις 4k. Έκανα δοκιμή και με Google Camera και τραβάει μια χαρά